- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirCsimbók
tag
szerintem így sokkal jobb (komolyan!), és kösz
csak két megjegyzés (hidd el, nem kötözködni akarok):
1.) nem hittem volna, hogy le lesz cserélve
2.) külön a te humorérzéked dicséri, hogy csakazértis egy olyan képet raktál be, amin rajta van a kámzsás-arcsálas kari. ötletes, csillagos ötös
így már nincs kifogásom ellene, mert az abszolút nem a te hibád, hogy a TES bőrt akar lehúzni az AC-ről (nem gondoltam volna, hogy a TES egyszer ilyen piti húzásra vetemedik (kényszerül?)
-
SirCsimbók
tag
"Nekem spéci a Thief jutott eszembe először - azok is szeretik a kapucnit. "
+ "dehát ezen kép alapján a saját anyja se tudná megmondani, hogy a képen szereplő alak az AC-ből vagy a TES-ből származik"
=
hát akkor meg végképp, ha már 3 játékot lehet összekavarni a kép alapján
(mondom ezt úgy, hogy a Thief kábé ugyanolyan közel van a szívem csücskéhez, mint a TES)
-
SirCsimbók
tag
oké, van abban valami, amit mondasz, és a videó tetszett, még nem láttam
de:
1.) nem tudom, minek kellett az Elders' Scrollba beleklónozni az AC-t (ez nyilván nem a te hibád) <-- jó:pénz
2.) azért a TES szériát nem az ilyen AC-klónozás tette naggyá, vannak rájuk sokkal jellemzőbb öltözködési stílusjegyek is, szerintem olyan képekből kellett volna válogatni. tehát ami egyértelműen megkülönbözteti egyiket a másiktól
(szerk.) "csak az AC univerzumban ismerik a kapucnit"
dehát ezen kép alapján a saját anyja se tudná megmondani, hogy a képen szereplő alak az AC-ből vagy a TES-ből származik
[ Szerkesztve ]
-
SirCsimbók
tag
ööö... nem lehetne ezt a gusztustalanul AC-s beütésekkel rendelkező képet lecserélni a cikk oldalán valami elderscrollosabbra?
(szerk.) vagy mellément a kép, igazából AC-s hírhez akart kerülni?
akkor meg pláne lecserélni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gumi és felni topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest