Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
Nagyon nagy lendültetettel kezdett a játék, ahhoz képest sokat csökkent a népszerűsége ez biztos, kíváncsi vagyok, hogy a PRO versenysorozatuk mennyire lesz népszerű.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
bunfi
őstag
Mekkora pech, hogy a Egysíkú Ismétlés: Wildlands multiplayer bétája is most lesz/van. Annyira sajnálom őket
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Raysen623
addikt
Szerintem ez a sok ingyenes hétvége OW-nál sejtet valamit. Nekem megvan PC-re is és konzolra is, de nem játszom vele. PUG-al menni csapatban gyakorlatilag reménytelen és nagyon idegesítő tud lenni. Akinek van pre-made csapata az játszani is fog tudni. Most bejön a deathmatch és kb vége a játéknak, mert agyatlan céllövöldébe átmegy mindenki. Köszönöm ebből nem kérek.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
wjbhbdux
veterán
Mikor máskor szervezne a Blizzard ingyenes hétvégét, mint a Team Fortress közösség éves jótékonysági gyűjtése alatt? Mintha nem épp most csengettek volna nekik ki 300 millió dollárt az Overwatch liga helyekre Bobby milliárdos barátai, kell a nehézbombázás a konkurenciára.
/s
-
félisten
Jóvan', akkor megyek pár kört OW-al!
Battlefieldből már csak a BC3, meg az új Battlefront fog érdekelni..[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
ribizly
veterán
Aki eddig nem vette meg az Overwatch-ot az szerintem már ennek hatására sem fogja.
A BF1 az egy más tészta. Ha most leakciózzák akkor még tuti beesik 1-2 vásárlás.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest