Új hozzászólás Aktív témák
-
Liquid Snake
aktív tag
Jó kis játékok! Egy nagy + a Nintendonak
A Hideo Kojima Game
-
boost
addikt
Indul a 8 órás Teehouse Stream, köztük smash és minden új játékbemutatóval. 8 óra tömör gyönyör.
-
Sirandrish
legenda
válasz SzDavid99 #14 üzenetére
Én szerencsére pont nem regiztem be mert nem láttam értelmét.
Majd most már látomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SzDavid99
tag
Ez egy nagyon jó akció, de én pont lecsúsztam róla, egy hete regisztráltam a konzolt. Ha ezt tudom előre...
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
AndrewBR
senior tag
Végre valami extra a Nintendo-tol is...
A.
-
boost
addikt
Nekem nem jött be a Terraway, a Persona 4 Golden hiánya miatt viszont még midnig felsírok éjszakánként.
Rendeltem is egy Vita TV-t.
-
-
-
boost
addikt
Érdemes lenne beírni a cikkbe, hogy nehogy valaki magyarul regisztrálja a konzolát,mert akkor nem kap semmit. Angol vagy osztrák Nintendo Clubba lehet csak beváltani játékra.
-
-
törölt tag
Vonzó ajánlat. Kérdés, hogy mennyire baráti az ár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NBA és kosárlabda topic
- Hobby elektronika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen videókártyát?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A YouTube is nagy veszély lehet a fiatalokra
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Diablo IV
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Thrustmaster T248
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest