Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KINKY_007
aktív tag
Ma kijött a BMW M4-is a GT6-hoz, elég könnyen meg tudtam venni.
-
Lei559
tag
Ja.. Nagyon szomorúan látom , h tényleg mit össze szerencsétlenkedik a Sony ezzel a GT6al... pedig még idén megakartam venni.. na de így..
Megint kaptunk egy hiányosságokkal és bugokkal küszködő játékot. Most várjak nyárig mire 5-6 nagy patchel kijavítanak meg bepótolnak mindent? Na asszem ezt is csak akkor fogom elkezdeni majd ha bejön PS4re a gaikai.
-
ledgeri
nagyúr
Ki az aki erre rátalál...?
(gonosz mód, még azt is el tudnám képzelni, hogy belső ember beépíti, majd kiszivárogtatják, utána mindenki használja, utána meg megy a kezd előről Ban, minden 0-ról...)
-
KINKY_007
aktív tag
Jól jött, pont elköltöttem a kapott 1 milliót...
-
anulu
félisten
kíváncsi vagyok, hogy monitorozzák-e, hogy ki mennyi futamot tolt, etc, és, h milyen retorziók lesznek.
-
mephi666
nagyúr
a mikrotranzakció köszöni szépen
-
a.sebi
őstag
Az utóbbi időben nagyon ügyes a sony
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- FIFA 23 - PS4/PS5 - több db
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest