Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz727
tag
Sziasztok
Na másfél hete nyúzom a készüléket.vasárnap este levettem a töltőről .38%-nál rátettem a töltőre 59ig felnyomtam,hosszabb túrát terveztem vele aznapra de sztornózta a viharos nap.most 22 %on van ,vagyis kb pont lemerülne mostanság.
Kb 4 óra 20 perc edzés volt vele (futás ,bicaj)
Kézemelésre feloldja a képernyőt,alvásfigyelés bekapcsolva,folyamatos pulzusfigyelés is megy.
Csendesebb környezetben jól használható a telefonálás része amit szinte csak erről bonyolítottam a héten
Ami negatívum kicsit az az hogy futásnál többet mér valamennyivel,de pl ma is futottam ,a rajt szerinte nem onnan volt ahol kezdtem ,meg ki is futottam a kerítésen.
5km én kb 400 méterrel többet mér.vigasztal hogy pl a strava is csal a telefonnal valamennyit.
Picit talán lassabb a telefonálás indítása, lassabban csatlakozik a készülékhez Bluetooth híváskor,és feloldja közben a készüléket és zsebben emiatt pl séta közben belezavarhat a telefonálásba a vétlen érintés(be van kapcsolva a telefonon a vétlen érintések rész)
Volt ezzel eleinte nyűgöm ,párszor kikapcsolta a hívást az órán,zsebén kívül sose volt vele gondom
A lényeg a lényeg Honor Band 4 et kinőttem,minőségi váltás volt. Nem bántam meg .egy két nyűg mindenhol van de legalább jó az üzemidő,pont ahogy terveztem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest