- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Vigyázat spoiler:
Az utolsó küldetésem( az utolsó főküldetés), csak az nézze aki végigjátszotta:
[link]
A Gemini kemence, az nézze aki túl van rajta fősztorihoz fűződő kemence:
[link]Mondom most már 50 es szintű vagyok, az összes level 20 asnál nehezebb külédetésem készen van, az összes arénaharcom.
Már csak egy kiegészítő lezárást várok a játékhoz a <spoiler>Nemesis ellen</spoiler>
Amúgya Horizon játékok jobban tetszenek mint a Killzone játékok.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Srácok elértem az 50 es szintet maradtak a level 20 alatti mellékküldetések, drónvadászatok, ereklyeromok.
Azpkat már unom.Nem tudjátok valami kiegészítő dlc jön a játékhoz?
Gondolok itt olyanra amiben új főküldetések lesznek.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Srácok végigvittem a játékot egy élmény volt.
Jelnleg 45 ös szintű vagyok, és az összes kemence megvan, az összes hosszúnyakú, az összes lázadó tábor, és az összes helyi parancsnokság.
Maradtak a drónok, a roncsmentő küldetések, és a versenyek, meg néhány mellékküldetés.
Egész álló hetet csak játszottam.Nekem a legnehezebb küldetés (melléküldetések) az volt mikor egy extraduált madarat kellet megölnöm miután a hőlégballon szétesett velem és egy mellékszereplővel.
A másik legnehezebb amikor egy extraduált mamutot és hatalmas extraduállt négyláűbú dinót kellett legyőznöm.
Legnehezebb kemence pedig egy hossztúnyakú beüzemelése, és amikor egy arobot siklót kellett legyőzni, alig maradt életem hozzá, és lőszerem.
Sikerült végül a tüskevetővelViszont a végén a tüskevetőt teljesen felfejlesztettem és jelentősen megkönnyxítzette a dolgomat.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Srácok egész álló nap játszok és 36 os szintű vaqgyok, mso6t vagyok a 26 os szintű főküldetésnél.
A másik:
Sokan panaszkodtak hogy ez is szokásos könnyű játék askinek ilyen baja van ajánlom az Elden ringet.Bármely soulsborne játékot, vagy ha utálja a stílusát a dead space játékokat, még mindig vállalhatók.
-
melega
őstag
Srácok kiírja a játék hogy keressek egy helyet a dronmodul csatlakozatatásához. Azt hogyan kell csinálni?
Youtubon nem találok róla semmit -
melega
őstag
Nem tudjátok ha az iota kemence megvan hosszúnyak, akkor mért nem birok sasokat feltörni?
Mért csak azt írja a játék hogy néma csapás. A feltörést a sasnál nem írja
-
melega
őstag
Még olyan gondom van hogy megszereztem a gépekből azt a tulajdonságot mikor a 22 es szintű kemencét megcsináltam hogy sasokat is fel tudjak törni, de a játék csak azt írja ki hogy néma csapás nem írja ki a feltörést hiába teljesítettem a 22 es szintű kemencét és a elkábított ellenfelek feltörése tulajdonságot a fán.
Valami tipp.
-
melega
őstag
Én nagycsomó időt töltöttem a játékkal jelnleg 20-as szintű vagyok.
Az 2. hosszúnyakat is aktiváltam a kemencéből.kellett előhozni.
Azzal már fel tudok tőrni hosszúnyakat, robot raptorokat,és robot madarakat.Kérdésem hogyan érjem el hogy a nyilam sebezzenek rendesen?
Alig sebeznek valamit.
Lövöm a nyíllal a karmops dinókat de miliméteeket sebződnek.A harci,, vadász fa felfejlesztésével se sokat sebződnek.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
válasz CriticalHit #65 üzenetére
Egyetértek nekem a Witcher széria a kedvencem.
Az első részét 0,7 euróért vettem steamről és bármikor újra tudnám játszani 5 végigjátszás 290 óra.
A második egy töltelék de így is fölümúlja a sok évesformáta vágott gyorscsomagolt előrefőzött cod,battlefield,ac, far cry, ghost recorn, battlefront f.stengert
A 3 at a feltörtet 2 szer vittem végig, most újra megvettem az eredetit.
Most megint úgy játszom hogy Ciriből witcher legyen.A HFW jobb mint amire számítottam.
Egy tanárnak meg mondtam hogy amíg a Horizont nem kavarja az ember a valóságtól nincs baj.
Üvölt velem a baj hogy morbid mi játékosok ezt nem szégyelljük ettől mindenki csak agresszìv lesz.
Rohan panaszkodni mindenkinek mi ezt nem szégyelljük.
Inviteleseknek ugyanez volt a bajuk.Én nem fogok velük játékokról beszélni.
Frászt kapnak ha meglátnak minket 16-30éves korosztályt ezzel játszaniGondolom te se barátkozol velük?
Mellesleg félnek hogy végzős középiskilások ettő kattanak beA Horizon Forbidden Westet meg élvezem nagyon
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Nekem a Witcher széria a favorit, az első részét mindig imádom, a harmadikat is ott a mellékküldetések olyanok hogy más arra játékokat épít föl.
Nem tudom sokan mind a mai napig imádják őket én is és egy taxisofőr, de kereskedelmi iskolában a végzősöknek unalmas, a HZD is.
Mondtam nekik próbálják ki a Dark souls 1 remastered, Sekiro, Dead space2 játékokat biztos nem untatják őket.
Amúgy idén én is és egy taxis is ezt várja a legjobban HF Westet.
Amik még nekem lesznek Final fantasy origins, nyáron nekiállok újra a Witcher 3 nak, ősszel Stalker 2 jövőre Plague tale requiem megvett de korai volt. God of War ragnarök ami még érdekel.
Meg az állítólag készülő Ghost of Tsushima készitőitől az új játékukat ami állítólag a feudális Japánban fog játszódni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest