Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48) arty válasza orion1025 (#46) üzenetére


arty
(PH! addikt)

ha ezen múlna (hogy mi maradt ki), te is találnál magadnak pixelgrafikás játékot, hiszen aligha nyomtad végig a teljes megadrive/supernintendo kínálatot ;)

a sorozatoknál valóban nehezebb indokolni, hogy miért nyomnál egy régi részt egy új helyett, de azért erre is találni magyarázatot (a nosztalgián túl): mert mások voltak a régi részek ;)
resident evilnél maradva, hányszor hallottad, hogy a mostani resi nem is resi? nyilván mert nem olyan, mint volt anno...

vagy pl: outrunnal vagy az ironmannal mindig is sokat játszottam, mégse unom meg "ezredszerre" se
utóbbiból legutóbb a snes verzát nyomtam "végig", de pár hete megvettem a megadrive verziót is és az is sorrakerül majd! anno c64en és később pécén nyomattam/-tuk, nagyon-nagyon sokat (ironmant)

sokan a mai játékokat tarták butának és primkónak (és túl könnyűnek).
nem is értem, mi primkó volna egy marioban, vagy a sonicban.... ma tán nincsenek platformerek? és azok a grafikán túl mit tudnak többet? (pontosdabban: mitől kevesebb a 16bites korszak?)

szerintem túl szigorú vagy ;)
ez az egész abszolut csak EGYÉNI ízlés dolga (esetenként puszta érdeklődésé), erre nincs ökölszabály, hogy mely korszakok és játékok unalmasak manapság. engem pl az openworld játékok, a végtelen mmo-k, egyáltalán: multiplayer játékok untatnak, pedig ezek közt sok a "friss" (pl csak h a mostani battle royale őrületet nézzük, mint "legújabb" "műfajt")

stadion, kisvasút, freemail

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.