Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz orion1025 #46 üzenetére
ha ezen múlna (hogy mi maradt ki), te is találnál magadnak pixelgrafikás játékot, hiszen aligha nyomtad végig a teljes megadrive/supernintendo kínálatot
a sorozatoknál valóban nehezebb indokolni, hogy miért nyomnál egy régi részt egy új helyett, de azért erre is találni magyarázatot (a nosztalgián túl): mert mások voltak a régi részek
resident evilnél maradva, hányszor hallottad, hogy a mostani resi nem is resi? nyilván mert nem olyan, mint volt anno...vagy pl: outrunnal vagy az ironmannal mindig is sokat játszottam, mégse unom meg "ezredszerre" se
utóbbiból legutóbb a snes verzát nyomtam "végig", de pár hete megvettem a megadrive verziót is és az is sorrakerül majd! anno c64en és később pécén nyomattam/-tuk, nagyon-nagyon sokat (ironmant)sokan a mai játékokat tarták butának és primkónak (és túl könnyűnek).
nem is értem, mi primkó volna egy marioban, vagy a sonicban.... ma tán nincsenek platformerek? és azok a grafikán túl mit tudnak többet? (pontosdabban: mitől kevesebb a 16bites korszak?)szerintem túl szigorú vagy
ez az egész abszolut csak EGYÉNI ízlés dolga (esetenként puszta érdeklődésé), erre nincs ökölszabály, hogy mely korszakok és játékok unalmasak manapság. engem pl az openworld játékok, a végtelen mmo-k, egyáltalán: multiplayer játékok untatnak, pedig ezek közt sok a "friss" (pl csak h a mostani battle royale őrületet nézzük, mint "legújabb" "műfajt")"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- További aktív témák...