Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46) orion1025 válasza arty (#44) üzenetére


orion1025
(őstag)

"én simán élvezem a super mario world-öt vagy a sonicokat, imádom a kézzel rajzolt, igényes pixelgrafikát (akár mai játék, akár korabeli!) és bizonyosan nem az akkori emlékeket akarom átélni, mivel anno nekem ezek kimaradtak anyagi okokból :) (c64em volt "végig")+"

Na ez az!. Ami neked kimaradt, sokunknak nem, és már a milliomodik lerágott búrt nyúzzák le róla, mint a Resident Evil re-re-remastered remaster edition. Nekem a konzolozósdi maradt ki egy kicsit anno, én meg ott találok még most is pár gyöngyszemet, bár ezek sem nagyon szegeznek oda pár óránál tovább. Régen a PS1-et általános iskola után nyomtuk mindig felváltva, csak leragadtunk a Gran Turismo meg a Carmageddon, Mortal triónál, sok cím ezért maradt ki. De mondjuk azt még a mai napig nem értem, hogy miért játszanék mondjuk a Gran Turismo első részével még ma is, miközben van már századik kiadása is.

Tudod régen minden jobb volt, akkor újdonságként élte meg az ember, mert nem lehetett válogatni, ezért még a képernyőkímélőt is percekig leste az ember, csak ezek az idők már elmúltak, hiába időz fel sok kedves emléket nekem is a retro játék korszak, de ezek annyira bugyuták és primitívek mai szemmel nézve, hogy az valami félelmetes.

"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.