Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
válasz KubanitoS #49 üzenetére
miröl beszél,a Steamen kertesztül a CS-ben is vannak csalások,hát ha észrevennék akkor kitiltanák öket,de nem mindent szürnek ki... VAC egy nemigazán jól müködö szürö...az IW-net meg úgy elb@szott ahogy van...ez a páros (keverék)ami nem jó,értem én,h.üzlet,ez tény ...de az átlag lúzer számára,rohadtul nemjó ez igy persze erröl legnagyobb mértékben a Activision IW tehet-ebben egyetértek
vannak videók,VAC szürt szerókon Stream-en wh,aim-persze ezek fizetett-vett csalásokott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
KubanitoS
veterán
válasz LackoMester #46 üzenetére
"s mit is igértek(azért kell a Steam),teljesen kiszürik a csalókat,nem lesznek laggok,stabil lesz-na ez abszolult nemigaz"
Na látod ez abszolút nem így van. A Steam pusztán azért kell mert a Valve megegyezett az Infinity Warddal, hogy PC-re Steam exkluzív legyen a COD: MW2. Ez üzlet, semmi más. A Steamen keresztül te csak letöltöd és elindítod a programot, onnantól kezdve már az Infinity Ward irányít.
Ha a játék laggol, tele van csalókkal, annak a Steamhez az égvilágon semmi köze.
Nem hiszed? A Valve saját játékaiban (CS, CS:S, TF2, L4D) próbálj meg csalókat keresni VAC (Valve Anti Cheat) -tel ellátott szervereken. Garantáltan nem fogsz. Ha pedig mégis, mert miért ne csalna valami barom, annak a Steam fiókja egy pár napon/héten belül bannolva lesz és soha többet nem mehet fel VAC védelemmel ellátott szerverre.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
DasH_001
tag
Többek közt az UT3-at is Steam-en vettem meg. Az első vásárlásom a CS volt, hat éve.
Tévhit, hogy le kell töltened mégegyszer, ha újratelepíted a géped.
Van lehetőség backup-olni az egészet, a fájlszeletek méretét is megadhatod.
Eldöntöd, hogy tartod a vinyódon, vagy kiírod DVD-re, aztán reinstall után megadod h mi merre, és már ott is van.
Szerintem teljesen jó. -
LackoMester
addikt
+ Daa-raa
ezzel mi a gond,ez az én véleményem...a legnagyobb baj,h.a MW2 csak ezen keresztül fut,és IWnet-el egyszerüen csapnivaló...és mit is igértek(azért kell a Steam),teljesen kiszürik a csalókat,nem lesznek laggok,stabil lesz-na ez abszolult nemigaz
azért fikázom...
a többi játékom egyébként L4D,HLF ,SF alatt jól fut a Steam,ez tény és ezt várnám el a MW2-vel kapcs.is[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Shim
őstag
Az Osmos ára most már helyesen jelenik meg az EU-ban is, €2!
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
törölt tag
válasz LackoMester #24 üzenetére
Ideje lenne végre konkretizálnod is, hogy mik is azok a problémák. Mert erről eddig még soha egy szót sem ejtettél...
-
fail.castel
csendes tag
válasz LackoMester #5 üzenetére
az a szutyok egy kicsit többet ér, mint azt te gondolnád.
Metallica. Csakis. Amíg ki nem halnak.
-
KubanitoS
veterán
Ha azt nézzük egy 10 gigás játékkal (Grid) meg is lehet szenvedni warez szempontjából szerintem. Kiírni ugye nem tudod, helyet kell szorítani neki a gépeden, ami a mai 500+ gigás vinyóknál nem gond, de ha betelik nagyon soknak fog tűnni az a 10 giga. Ha ekkor letörlöd, lehet később már letölteni sem tudod, mert már nincs fent vagy vmi.
Jó üzlet ez 1500 forintért, szinte minden szempontból.
-
-
hoffman_
nagyúr
A GRID tényleg 1500 huf alatt van? Ezen kicsit megilletődtem, még meg is venném
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Gusztáv
addikt
Na én is megvettem a Grid-et meg a Far Cry 2-őt. Mindez 20 euroért nagyon baráti.
Laci
-
Zolás
addikt
A D2D-n nem korlátozott a letöltések száma? Mintha azt olvastam volna hogy max5x szedheted le vagy miafene és utána ennyi volt.....
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
aram01
nagyúr
hol az akciós mw2?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Messzala
csendes tag
Thq pack durván le van árazva... kár h nagyrésze megvan már korábbi akciókból.
Egyébként steam kliens egyáltalán nem zavaró. Észre sem veszem, hogy fut, pedig nem egy atomerőművet működtetek.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Ezt annyira bírom, mindig van valaki, aki szarra fikázza a steam-et...
Ha ekkora problémád van, indokold meg, hogy mi a rossz benne és miért - igérem leírom neked utána az én pozitív véleményemet! -
Malachi
addikt
ahjaj, most komoly, hogy 20KB-tel csorog a GRID? hát megőszülök, mire lejön basszus.
-
jaksajani
csendes tag
Értem, köszönöm a gyors választ, közben megtaláltam az FFXI EU hivatalos oldalon, hogy mi csak tőlük vehetjük meg, viszont cserébe (dollár = euró alapon) 20 pénz. Mivel mmo ezért kénytelen vagyok ezt a verziót megvenni, USA szervereken annyira nem móka játszani
Kösz még egyszer!
-
KubanitoS
veterán
-
-
jaksajani
csendes tag
Extra kérdés steam használóknak: ha nem látok árat, vagy vásárlási lehetőséget egy játék mellett, akkor azt nem tudom valamiért megvenni (pl. valami "régiózár" vagy ilyesmi?).
Konkrétan a Final Fantasy XI-et szeretném megvenni, de minden infó ott van, csak ár nincs, vagy bármi amin elindulhatok.
http://store.steampowered.com/app/23390/
D2D-on is csak USA-ban lehet megvenni, mondjuk nem értem miért. De gondolom ez lehet a gond steam-nél is, csak míg d2d-n kiírják mi a gond, itt nem látok ilyesmit.
-
ProEvoFan
nagyúr
szeretjük a STEAMet
ha vannak problémák, még ha nem is mindig a leggyorsabban, de reagálnak rá és megoldják
5euró most a Növények vs. Zombik is asszonynak megvettemGRIDen nagyon gondolkodom, végigvittem már, de a DIRT2 után nem igazán fog kijönni semmi jó autó verseny, 2010 végén a F1, de az még messze van...1350ft nem pénz érte
[ Szerkesztve ]
-
jaksajani
csendes tag
válasz KubanitoS #12 üzenetére
De miért kéne leváltania az MSN-t, én ott nem csak játszom, és nem csak játékosok ismerősök vannak fent. Speciel tök feleslegesnek tartom egy ilyen program meglétét. De hát kinek a pap... Nincs ezzel semmi gond. Ami gondolom mindenkit zavar, az az árazás (dollár = euró), de ez már ki lett beszélve jó pár helyen. Eddig nem csalódtam D2D-ban, max volt olyan amit nem lehetett kapni náluk.
-
KubanitoS
veterán
Elméletileg van egy számláló, amely ha lejár akkor új akciók lesznek. Ennek naponta be kellene következnie a kiírás szerint. Ennek ellenére a számláló most 26 óra 21 perc múlva jár le. Tegnap 40-ről indult. Ennyit a naponta változó akciókról.
-
Egyébként pont a lényeg maradt ki a hírből, miszerint minden nap más játékokat áraznak le a Steam-en.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
KubanitoS
veterán
válasz jaksajani #11 üzenetére
A Steamet felesleges összehasonlítani a D2D-vel. D2D egy webshop, semmi több, a Steam pedig egy szolgáltatás, amely magában foglalja a vásárlás lehetőségét is. Említhetném a milliós nagyságú Steames közösséget, fórumot. Barátlistád lehet, ahol közösen tolhattok játékokat stb... Nagyon sok jóról maradsz le, ha nem használod a Steamet. Nálam az MSN-t is felváltotta már a Steam.
[ Szerkesztve ]
-
jaksajani
csendes tag
A d2d messze jobb mint a Steam, főleg azért mert nincs szar keretprogram amit futtatnod kell, megveszed, kapod a kulcsot letöltöd a játékot/klienst és kész, sima webshop. Én szinte mindent onnan veszek amit lehet.
Ennyire sz*r lett amúgy a Champions Online meg a Fallen Earth, hogy 5 ropi alatt adják őket? Mintha mindkettő most jelent volna meg...
-
KubanitoS
veterán
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
A Steames fórumon volt már szó erről. Valamiért bugos a dolog. Eredetileg 2 Eurónak kellene lennie a 6.97 helyett.
A mostani akcióból egyedül a Batman lenne érdekes, persze csak ha az ausztrál haverommal vetetem meg.
-
TexT-BoY
addikt
-
TexT-BoY
addikt
nekem semmi bajom a steamel, most rendeltem meg a GRID-et és a CS complet pakkot. 7506Ft-volt a kettő. Szerintem korrekt, és találtam ingyenes stuffokat is.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
-
LackoMester
addikt
már megint a Steam....köszi,elég probléma,h.a MW2-csak ezen a szutykon indul....nem kérek többet belöle
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
-
A Steam-en a Dragon Age Digital Deluxe változata is 25% kedvezménnyel vásárolható, d2d-n a GTA4 meg nem vásárolható meg Kelet-Európában.
(#2) Tel Elek: nincs semmi kliens, csak kifizeted a játékot, letöltöd, feltelepíted és örülsz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Ez a D2D mit tud/ hogy működik? Úgy mint a steam?
-
Mr.Csizmás
titán
Osmos 6,99€ helyett 6,97€
3 cent engedmény! Megyek és megveszem!
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest