Új hozzászólás Aktív témák
-
gybazsi
senior tag
Az MW tényleg egy jó játék volt a maga idejében, de szerintem jobb lett volna, ha ennyi idő után már nem csinálnak neki folytatást. Én az új Hot Pursuitban is elég nagyot csalódtam. Félek, hogy ez se lesz méltó az előd nevéhez, hanem egy átskinezett Burnout-ot kapunk majd. Mindenesetre úgy néz ki, az NFS már sose lesz olyan, mint a fénykorában volt.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
csaabz
őstag
Én azt gyűlöltem az előző nfs-ekben, hogy az ellenfél (gép által irányított) folyamatosan csalt. Ha nekilökted egy oszlopnak, a játék mondhatni visszarakta mögéd és 3-4 másodperc múlva megint ott volt a nyomodban. Ez POFÁTLANSÁG.
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
fagy53
nagyúr
"Mint ismeretes ők sem most kezdték az ipart, sőt nem ez lesz az első NFS játékuk, hiszen ők csinálták 2010-ben a Hot Pursuit-ot. " - ennyi nekem elég is...
-
ATi0021
csendes tag
Biztosan nem Frostbite 2 lesz alatta. A Criterion hülye lenne azt az optimalizáltan script tengert használni amikor van saját már bevált motorja sandbox játékhoz. Eléggé egyértelmű hogy a HP 2010 motorját tették alá.
Még a zárt pályákkal is megfogta a konzolokat és a PCk egy részét a Frostbite 2, akkor majd nyitott sandbox világot csinálnak vele. Nagyon valószínű. Szép kocsit és fényeket meg bármilyen másik új motor megoldja, nem csak a túl istenített Frostbite 2 képes.
A játékot illetően remélem Most Wanted készül és nem HP2010 a városban. Mert ha megint előjön ez az EMP dobálós végig driftelem a megyét 400-al stílus akkor elfelejthetik hogy megvegyem. A HP 2010 is épp elég unalmas volt.
+ Állítólag ez lesz a dobozának a képe: gamersxtreme.org
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kvelstadt #45 üzenetére
igen, de kiv vagyok miféle "történettel"... ugyanis engem szokott az is érdekelni
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kvelstadt
veterán
válasz - = Zk = - #44 üzenetére
akkor épp itt az ideje visszatérni rockport-ba
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kvelstadt #43 üzenetére
ilyen szempontból nem sok.
kb még annyi, hogy a Carbon történetileg az MW után van, igaz, már a Carbon Kanyonba is úgy érkezünk, hogy "visszatérünk"...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kvelstadt
veterán
egyébként a most w-t mi különbözteti meg a carbon-tól azon kivül hogy egyikbe süt a nap másikba meg este van. jönnek a zsaruk meg versenyek vannak. és az mw után toltam az underground 2-t és kész felüdülés volt hogy nem kell fél órás üldözéseket csinálnom hogy kihívhassak valami nagy arcot..
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Logen88
aktív tag
A Criterion fejleszti a játékot? A HP 2010 is akkora sz*r volt, hogy az leírhatatlan. Évek óta egyre gyengébb NFS-ek jönnek. MW óta a Shift széria volt még ami nem volt olyan rossz szerintem. Nagyon remélem, hogy összekapják magukat, de ettől a fejlesztőcsapattól semmi jót nem várok. Jó lenne ha a Most Wanted nevet nem mocskolnák be valami szörnyűséggel. Kíváncsian várom a részleteket, és remélem, hogy az eddigi legjobb NFS-nek méltó folytatást készítenek.
The Last of Us is a masterpiece.
-
james001
veterán
Király,imádtam az első részt,de olyan jó úgyse lesz a 2 (persze ne legyen igazam)
Az EA mostanában nagyon elcseszte az NFS játékokat,még a Hot Pursuit talán jó volt,nagyon remélem ezt nem cseszik el...
Aztán ha jól meg lesz csinálva,akkor jöhet egy Underground 3https://psnprofiles.com/kazama001
-
UnSkilleD
senior tag
válasz WonderCSabo #35 üzenetére
a régi NFS játékokat az EA Canada fejlesztette, az utóbbi években ők szaros sims kiegészítőket hegesztettek
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
RaZroX
addikt
Ne ilyen hírre jó kelni !! Amióta végigjátszottam ezt a hírt vártam, szóval hajrá!
This is the way
-
callmeakos
veterán
válasz WonderCSabo #35 üzenetére
Nem tudom de visszasírom őket.
Mikor még általánosba jártam és minden délután átmentem a 9kerből Zuglóba a haveromhoz tolni a MW karrier módját. Azt a végén én játszottam ki előbbAll→M8
-
csab991
senior tag
Kíváncsi vagyok mennyire hozza majd azt a játékélményt, amit az MW nyújtott.
-
WonderCSabo
félisten
Nagyon szerettem az MW-t, nekem a kedvenc NFS-em, bár az Underground is majdnem annyira tetszett. Hol vannak már ezek a régi szép idők.
hiszen ők csinálták 2010-ben a Hot Pursuit-ot. Tehát e felől nem lehet aggodalmunk
Nekem meg pont emiatt van aggodalmam, hogy az új MW u.a. szar lesz, mint a HP2010... Nem értem, hova tűntek azok a fejlesztők, akik a fasza NFS-eket csinálták?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
tzsolesz
nagyúr
Ugye jól gondolom, hogy egy HD2600Pro-n el sem indul majd?
-
djculture
félisten
válasz enginev3.0 #28 üzenetére
Jó hát figyelj, tök mindegy milyen néven adnak ki egy run 2.0 részt
-
Nyakamat tenném ra hogy ezt a részt is ugyan ùgy kritizàlni fogjàk egy csomoan mint az eddigieket hiàba a sok évi "jajjj legyen màr most wanted 2"
Sok ember mar nem tud magàval mit kezdeni mindenbe belekötEeeees hozzàtenném hogy attòl mert most wanted lesz meg nem biztos hogy jo is
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
M3Ny3'T
senior tag
Pedig az valami észveszejtően sz*r volt szvsz. 2 óra Carrier, az is agyon scriptelve idiótábbnál idiótább jelenetekkel. Akkor dőltem igazán a kardomba, amikor láttam, hogy nem lehet utána más versenyeket játszani, legalábbis offline. Ha nem voltál bejelentkezve, akkor ráböktél egy Chalenge-re és nem lehetett belőle visszalépni, mert kvázi kifagyasztotta a szerverrel való kapcsolatkeresés.
A cím ugyan jónak ígérkezik, de az elmúlt x NFS rész okán már ebben sem reménykedek. Megyek vissza Porsche-zni meg NFS3-azni és remélem valamelyik fan készít hozzájuk némi grafikai tuningot.
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
- = Zk = -
félisten
könyörgöm, ne olyan irányítása leygen, mint a Hot Pursuit 2010-nek
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Xirtam
veterán
válasz callmeakos #24 üzenetére
Így még jobban, ez nagyobb felbontású kép: [link]
-
Xirtam
veterán
válasz walkmanboy #21 üzenetére
Azt, hogy lesz más aki megvegye helyetted. Az összes NFS-t úgy viszik itthon mint a cukrot a mai napig. Arról, hogy ennyire hulladék NFS-ek jelentek meg mostanában, ti magatok játékosok tehettek. Mivel heti szinten elfogy a RUN készletünk. . . kell ezt részleteznem? Hiába írogatjátok fórumon, hogy ez mekkora szar. Ha megveszitek ezáltal a gyártónak azt a visszajelzést adod, hogy jó amit csinál. Még ha ő meg is van arról győződve, hogy szarral szúrta ki a szemed.
-
walkmanboy
tag
válasz RepeatSector #6 üzenetére
Ez mit jelent amit írtál?? N+1 edik lessz?? Részemről,, ha ezt is elszùrjà örökkè befejeztem a NFS_EKET.. Ti hogy vagytok vele? Nekem az utolsò a mi bejött a NFS mw.. A carbont is vègigvittem, de má az sem volt igazi!! Tehát részemről örülök, csak el ne basszàk...
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
hemaka
nagyúr
Az első részt sem fejeztem be, olyan hosszú volt.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
po1son
addikt
Nah ez egy jó hír.
Szerintem felesleges a megjelenés előtt vitatkozni, hogy jó lesz vagy sem. Ha megjelenik a demoja, akkor majd megtudjuk.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Xirtam
veterán
Pedig FrostBite 2 . . . látszik a Corvette lámpafényén.
-
djculture
félisten
Csak ne ez az új frostbyte grafika legyen alatta, mert akkor megint script hegy lesz az egész.
-
BigBlue69
őstag
Egész kiváló ötlet
Én a The Run után nem merek semmi jóban reménykedni.
UI: Észre vettétek h a képen nincs sofőr a kocsiban?
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Löncsi
őstag
válasz callmeakos #11 üzenetére
Lásd COD hírek, mekkora panaszkodás ment, hogy végre lesz benne ÚJÍTÁS, évek óta először.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
callmeakos
veterán
válasz RepeatSector #6 üzenetére
MIt gondolsz, annyi rész után mennyire könnyű újat mutatni az NFS keretein belül??
(#7) jocek91
Ahogy elnéztem a hazai és külföldi fórumokat az Underground3 ra és a Most Wanted2-re ugyanolyan szintű érdeklődés van. Kiderült hogy jön az MW2, hirtelen most mindenki UG3at akar, meg Shift3at. Ezt nevezem hozzáállásnak. Kiver az ilyentől a víz.
(#10) PC-rev-RM
Criterion nem jó. Black Box nem jó. Mi jó?
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
PC-rev-RM
tag
Ha Criterion, akkor Burnout - lásd Hot Pursuit. Koccanás esetén percekig gyönyörködhetünk a lassított felvételben, ami játékélmény-romboláshozhoz tökéletes. Ha ugyanaz a motor lesz ebben is, mint HP-ban, akkor itt is minden kanyart búzásan driftelve kell bevenni. (Ha frostbite, még rosszabb.)
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
banhammer
veterán
A Criterion féle Hot Pursuit egy szép kupac gözölgő emberi ürülék volt... ...és még nagyon, nagyon finoman fogalmaztam.
Hónapok óta szemezgetek vele, hogy lemenjen az ára és megvegyem, de mindig elriaszt az a gondolat, hogy milyen rossz játékot csinált belőle a Criterion.Az Androidos verzió ami játszható, volt a Google Play-en egy pár százas akció, akkor megvettem és nem bántam meg.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Ocarina
aktív tag
Nekem a MW a kedvenc NFS-em, ezért reménykedem, hogy jó lesz.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
jocek91
aktív tag
Szerintem a nép az Underground 3-ra jobban várt mint erre... ők tudják.
-
RepeatSector
senior tag
Ugye ha nincs több "jó" "ötlet" ! Akkor előszednek valami sikereset és megreformálják!
EA jól csinálod! Ez megint egy n+1-edik NFS lesz!
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
törölt tag
majd letöltöm a "demót" a gyereknek, egy órát biztos eljátszik vele, mielőtt megunja...
magamnak meg előveszem az nfs porschét inkább -
addikt
-
Löncsi
őstag
Az MW utáni 7 évben egyedül a Shift 1 volt jó.
De van egy érzésem ezt is el fogják szúrni, lásd Shift 2.Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
- monkey -
csendes tag
Az utolsó NFS volt, amit végigvittem. Az új Hot Pursuitban is reménykedtem, nem jött be. Remélem ezt nem szúrják el...
Love cannot save you from your own fate.
-
Ps Vita
őstag
Örülök...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest