Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GOGOGO
csendes tag
Amúgy az Ironman 2-t nem fogják kiadni Pc-re? Mert már minden platformon megjelent csak azon nem!
-
Gude
senior tag
Splinter Cell nagyon várós!!!!!Sam Fisher újra akcióban!
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Narxis
nagyúr
Csak ezt várom Serious Sam HD: The Second Encounter.
Többi mehet a levesbe.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
mephi666
nagyúr
ilyen 5eurós áron szerintem életképes lenne... nekem az első rész+a battle out of hell nagyon tetszett, de az overdose meg az új rész már nem az igazi ez meg vicc, hogy mellékelnek hozzá egy szerkesztőt és slussz... szerintem nem fog eladási rekordokat döntögetni...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
kpal
nagyúr
Tom Clancy's Splinter Cell
-
kuchera
tag
Hát azért agy ps3-as splinter cellnek jobban örültem volna de jó a iron man is
Üdvözlettel: Kuchera
-
Arcképgyáros
iron man2?
film jól néz ki, akkor a játék mienlesz!? -
janos666
nagyúr
De akkor legalább a hármas pléztésönt azt nyúzzák rendesen helyette is?
Minden estre nekem ez most új, és érdekes, hogy ott sok PC játék nem is kerül boltokba. Itthon is kapni rengeteg olyan kacatot, amire ránézek egy kirakatban, és megkérdezem magamban, hogy "Mégis ki vesz ilyet?". (És egy játék nem is olyan drága dolog.)TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
HS 2142
őstag
Japánban? PC??
Egyszer régen olvastam cikket (talán PCG-ben volt), hogy ott PC-re csak pár nagynehezen beimportált nagy nevet (pl MW2 kb 10ezer ha fogyott belőle, pedig japán nagyobb mint MO) meg +18-as programokat kapni PC-re.I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Fortissimus
őstag
Splinter Cell johet
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
janos666
nagyúr
Japánban már nem is adnak ki PC játékokat?
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Sicilian
addikt
Végre jön...
nothing is true everything is permitted..
-
v!ct0y
veterán
Wings of Prey már decemberben megjelent. Vagy én tudom rosszul ?
-
iBlast
aktív tag
Hmmm...van egypár finomság a héten...főleg sp
-
HS 2142
őstag
- Serious Sam HD: The Second Encounter (online)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Painkiller: Pandemonium
This compilation from DreamCatcher Interactive offers gamers four complete games from the Painkiller series of first-person shooters. The bundle includes Painkiller: Heaven's Got a Hitman, Painkiller: Battle Out of Hell, Pinkiller: Overdose, and Painkiller: Resurrection, as well as the "P.D.K." development kit that allows gamers to create their own Painkiller title.
Még egyet rúgnak szegény franchise-ba?
Magyarul: a 4 megjelent Painkiller játék mellett még benne lesz egy szerkesztő, mellyel bárki készíthet saját Painkiller játékot...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
chubii
senior tag
Jön az Iron Man 2 PS3-ra. Remélem jobb lesz,mint az 1. része
-
F_Zolee
veterán
WOW Afterpaid kártya nem lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.