Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz antikomcsi #12 üzenetére
"ezt a seprűs focit, útálta a legjobban."
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
antikomcsi
veterán
Nállunk az asszony játszott ezekkel a HP játékokkal, de arra emlékszem, hogy ezt a seprűs focit, útálta a legjobban.
-
Puma K
nagyúr
Fazekas Henrik emészthetőbb lenne
A játék meg eléggé érdekes lesz. De ha jól csináljál meg az irányítást és a játék élmény is magával ragadja az embert akkor már jó lehet. Na de hogy a filmben lévő effekteket vagy kép világot nem teszik bele a játékba... Azok a pixeles tornyok (lehet van valami speciális neve, de nem tudom mert nem szeretem a HP-t) eléggé illúzió romboló meg a nyíl egyenes hegygerincek is...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
tsii_H
tag
válasz Mr.Csizmás #7 üzenetére
sejtem igy van irva a konyvben. marmint az EREDETI konyvben, ami a lenyeg. szemely szerint ruhellem ha egy konyvben/filmben leforditjak a dolgok neveit, valami gagyi baromsagra. csodalom hogy a "Harry Potter"-t nem ugy vezettek be hozzank hogy "A Feldúlt Fazekas". mert nem lenne meglepo...amit ezek a forditok muvelnek itt, az katasztrofa
-
Mr.Csizmás
titán
Nem lehetne úgy írni mint a könyvekben? Kviddics?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Nunder
őstag
válasz TazLeacher #5 üzenetére
Azokon már én is. Csak a fene se gondolta, hogy ennyire elhúzzák a forgatást. Meg hogy megfelezik a 7. részt. Mondjuk ez csak nekünk jó, de kicsit soká lesz már a vásznakon.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
gfefe
őstag
nem akarok ünneprontó lenni, de a grafika nincs éppen a toppon....
ennél azért 2009 nyarán többet várnánk.... bár ha jó a játékélmény az még javíthat a dolgonDOWNLOAD ██████████████ 105%
-
harry3
őstag
válasz TazLeacher #1 üzenetére
Szerintem ugyan az a motor van itt is, mint az 5-ben. A demóban nagyon sok új mozgást, effektet látni, izgalmasabbnak látszik, mint az 5.
-
Nunder
őstag
válasz TazLeacher #1 üzenetére
A film nem lesz az, az biztos A hangulata meg egyszerűen fenomenális, legalábbis könyvben. Remélem vissza tudják adni azokat az elemeket, amik kivétel nélkül megfogják az olvasókat, mind a filmben mind a játékban.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
TazLeacher
nagyúr
Grafikailag szerintem gyengébb, mint az előző rész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest