Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Egy nagyon jó ki teszt a Porsche kormányról: [link]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
KAMELOT
titán
válasz dízelracer #22 üzenetére
ja mondjuk az igaz elnézést kérek akkor
ez az igazi verseny [link]
amit ott láttok az mérföld nem kilométer per óraV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
gyulus08
aktív tag
Ekkora talány ez a kérdés?
Esetleg megmondod a megfejtést,vagy tovább csigázol minket?KAMELOT Régebben énis az ilyenekre "buktam" de ahogy kipróbáltam a RACE-t azóta inkább már a szimulátor játékok érdekelnek,hiába nincs sztori meg hasonló, szerintem,nagyobb élmény nyujt egy ténylegeges győzelem mint,egy ha "nekimegyek a falnak oszt' úgy beveszem a kanyart,hogy első leszek" győzelemnek.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Lemaradtam.
És ezek mióta szimulátorok.
Azért kéretik egy GT Legends-et nem egy lapon említeni egy Carbonnal, vagy egy Most Wanted-el.
Persze ha csak egy könnyed csapatás a cél, az megint más tészta. Menj egy GTL-t vagy GTR 2-t, és meglátod van élet az arcade után is.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
én azt mondom a legjobb carsimulator game a TOCA 2 volt és a NFS most wanted + Carbon
ezekben van valami pezsgés. a 2 NFS game pl. vannak missiók pályák zsaruk szóval a többi hozzáképest nem nagy szám játék
a többinek szép a grafikája csak pont a játék élvezhetősége silány.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
neilszab
őstag
válasz dízelracer #9 üzenetére
Hehe, ez nekem eddig fel sem tűnt (franc se nézegeti ), viszont a minimális gépigényben 512 MB RAM a borító szerint, 1 giga meg az ajánlott... ha ez szempont valakinél manapság.
-
neilszab
őstag
válasz themebuilder #10 üzenetére
Igen, ezeket én is észrevettem, viszont a szerkesztőfelületen meg ott a szóköz, szóval nem értem..
-
themebuilder
senior tag
Hiba: lemaradt egy szóköz:
pedigLeMans-ban
amilyen aChevrolet Corvette,
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
neilszab
őstag
válasz infectedmann #7 üzenetére
A nyári bajnokság a közös szórakozásról és csapatásról szól, akár egy versenyre is érdemes ellátogatni, főleg annak, aki eddig nem próbált ilyesmit... (egyébként 2 hiányzás még nem jelent hátrányt)
Mindenképpen megéri beleszagolni a dologba, mert hiába csak a gép előtt ülsz, amikor a felkészülés után ott ülsz a rajtácson huszadmagaddal, felbőgnek a motorok, kialszik a lámpa és csak egy sanszod van minderre, az elég döbbenetes élmény tud lenni! ...még így több év után is
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Hát egy versenyről már lemaradt a nép és biztos még páran lemaradnak a következőről a Balaton Sound miatt. Nem tudom két verseny kihagyásával érdemes-e belevágni. A harmadik verseny szint úgy bukta mert megint programom van
Hát ez most nekem nem jön össze, majd jövőre Addig gyakorlok -
neilszab
őstag
Feladvány:
Felismeri-e valaki a képeken szereplő pályát?
-
gyulus08
aktív tag
2x
[ Szerkesztve ]
-
gyulus08
aktív tag
A Race pro az XBOX játék nem?
Arra, hogy oldják meg a ligát?Ott nem úgy van, hogy live-on keresztül lehet csak versenyezni? -
boeing
őstag
Nagy szimulátor (SimBin) rajongó vagyok,és ott a helyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest