GT Legends - Tour de France 2010

Az autóversenyzés szinte minden kisfiú - és persze nagyfiú ;) - álma, nem véletlenül szeretjük annyira az autós játékokat. Manapság már egyre többen rendelkeznek otthon valamilyen kormánnyal és részben ennek is köszönhetően, egyre többen döbbennek rá, hogy az NFSColin és Race Driver típusú játékok ugyan rendkívül látványosak és szórakoztatóak, de hosszútávon kevés kihívást tartogatnak, a valóság korrekt fizikai lemodellezésétől igencsak távol állnak, és nem igazán képesek visszaadni az autóversenyzés igazi élményét... Ezért egyre többen próbálják ki magukat valamilyen szimulátorral is!

Nos nekik - és persze a magunk szórakoztatására :) - szervezünk idén nyáron egy Nyílt Bajnokságot, ahol mindenki kipróbálhatja magát és belekóstolhat a szimulátorozásba és az online versenyek hangulatába, mindezt hús-vér ellenfelek ellen. A futamok kéthetente csütörtök esténként kerülnek megrendezésre, a versenynaptárban pedig olyan legendás helyszínek szerepelnek mint LeMansRouenMagny-Cours, vagy Pau.

A nyílt nyári bajnokság fődíja egy teljes értékű 2010/2011-es GTR-Masters Szervertagság, ami feljogosít a majd ősszel induló hivatalos szezon összes bajnokságban (GTR2, RACE Pro, GT Legends, GPL) való indulásra, melyeknek a fődíja idén egy-egy Fanatec Porsche 911 GT3 RS kormány volt Clubsport pedálsorral, szóval nem babra megy a játék.

A bajnokság első futama ugyan már lezajlott, de a végeredményébe a 2 legrosszabb futam nem számít bele, így emiatt senki sem indul hátrányból. A következő futamunk pedigLeMans-ban lesz jövő Csütörtökön, ahol az igazi nagyvasak kerülnek majd elő, mint amilyen aChevrolet CorvetteFord Carpi, vagy a Detomaso Pantera.

Az részvételhez a GT Legends lesz szükséges, melynek ára jelenleg 2000 Ft körül van, szinte minden autórajongó polcán kötelező darab. (link)

További részletek itt: GTR-Masters.hu - GTL Tour de France

A GTR-Masters csapata

Azóta történt

Előzmények