Veterán autók versenye Spa-ban

A 60'-es évek szörnyeivel indul a napokban egy nyílt Hotlap és Fun verseny a régi verdák kedvelőinek, melyben a következő gépek meghajtására adódik lehetőség: Shelby Daytona Coupe ("AC Cobra kupé"), Lotus Elan 26R és a TVR Griffith 400. A pálya a szintén klasszikusnak számító Spa-Francorchamps, melyen a mai napig a valóságban is versenyeznek ezekkel az autókkal a FIA Historic sorozatban.

A Holtap Bajnokság december 27-én kezdődött és január 4-én este 8 óráig tart, 9 nap áll rendelkezésre a résztvevőknek, hogy gyakoroljanak és megfussák a leggyorsabb körüket. Ez után kerül sor 4.-én Hétfő esete a közös versenyre, ahol a résztvevők végre szemtől szemben is megküzdhetnek egymással a pályán!

Ideális alkalom mindez kezdőknek, vagy a szimulátorokkal eddig csak szemezgetőknek (és főleg a régi kocsik szerelmeseinek), hogy megismerhessék, milyen élményt is nyújt egy igazi online szimulátoros megmérettetés!

A rendezvényt a GTR-Masters online szimulátoros liga szervezi és ezúttal a részvételhez nem szükséges a szervertagság sem. Részletek itt: [link]

Azóta történt

Előzmények