GT Legends bajnokság és Ariel Atom

Hamarosan kezdetét veszi a 6. Hungarian GT Legends Bajnokság tavaszi szezonja, melynek főszereplői az autóversenyzés hőskorának legendás versenygépei.

A GTL bajnokság azoknak nyújt szórakozást és férfias kihívást, akiknek a modernkor "sínautós" versenyautóinál közelebb állnak a szívéhez a régi idők zabolátlan, csörtető méregzsákjai, melyek a leszorító erőt csak hírből ismerték és az volt a rendhagyó, ha nem kilinccsel előre abszolválták a kanyarokat. Csak pár név a bajnokságban szereplő autók közül: Shelby Cobra, Cehvrolet Corvette, Alfa Romeo GTA, Ford Carpri RS, Jaguar E-Type, GT40, Ferrari 275 GTB, BMW CSL... és ezúttal egy verseny erejéig szerepet kap a méltán hírhedt Mustang Boss is.

A GT Legends habár nem fiatalodik, bajnokság mégis egyre népszerűbb, a legutóbbi szezonban rekordot ért el a résztvevők száma, a futamokon rendere népes mezőny próbálta dűlőre vinni a trófeák sorsát mind az aszfalton, mind bajnoki ponttabellán.

A bajnokság fődíja egy Ariel Atom tesztvezetés, de a további helyezetteknek is van esélye rátenni a mancsát az Atom volánjára. A bajnokság 10 futamból áll, melyből a 9 legjobb verseny számít bele a végső értékelésbe. A kezdők is bátran jelentkezzenek, a népes mezőnyben ugyanis biztosan mindenki talál magának "játszótársat" és a már rutinos pilóták is sokat segítenek a fejlődésben. A részvételhez a GT Legends szükséges, aki nem rendelkezik vele és nem tudja beszerezni, annak tudunk ebben segíteni...

További részletek itt:
GTR-Masters HGTLM6 Tavasz

Azóta történt

Előzmények