Kezdődik a Hajsza!

Szeptember 22.-én beröffennek a motorok és előcsörtetnek a legendás hőskori versenygépek a garázsból, kezdődik a 7. Hungarian GTL Masters bajnokság!

GT Legends bajnokság azoknak nyújt szórakozást és férfias kihívást, akiknek a modernkor "sínautós" versenyautóinál közelebb állnak a szívéhez a régi idők zabolátlan, csörtető, dübörgő méregzsákjai, melyek a leszorító erőt csak hírből ismerték és az volt a rendhagyó, ha nem kilinccsel előre abszolválták a kanyarokat.

A bajnokság a GTR-Masters szervezésében a GTL töretlen népszerűségének - és az újdigitális verziónak - köszönhetően magas résztvevőszámnak örvend, a versenyek lebonyolítási rendszere évek óta csiszolódik, hogy a lehető legizgalmasabb szórakozást és kihívást nyújtsa a versenyzőknek és a futamok során minél több legendás versenyautó kerüljön a terítékre.

A bajnokságnak méltó fődíja is van, hiszen a dobogós helyezettek a tavalyi Ariel-Atom tesztvezetéshez hasonlóan, idén is egy brutál fenevadat kapnak majd a fenekük alá egy kiadós élményautózáshoz!

Ezen felül újdonság még, hogy a GTR-Masters-nél idén bevezetésre került a ROOKIE tagság, aminek keretében a szimulátorozással még csak most ismerkedők kedvezményes tagsági díjért vehetik igénybe a GTR-Masters szervereit és indulhatnak a különböző futamokon, bajnokságokban!

További részletek itt: Hungarian GTL Masters 7 - Őszi szezon

A GTR-Masters csapata

Előzmények