Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Hát lehet emiatt mégis kénytelen leszek egy PS3-at venni. Ha jól láttam 100 körül van GT5-ös Bundle pack. A régi szép emlékek visszajönnek amikor a 2. és a 4. részt toltam. Bár akkoriban sokkal több időm volt játszani.
Xbox: kapeti
-
Mikeee89
senior tag
A GT5 Prologue és a sima GT 5 nem ugyanaz? Miben különböznek? Mert látom mindkettőből 5 millió körül fogyott.
-
Angel1981
veterán
válasz nokia párti #3 üzenetére
Mindegyik résszel játszottam, és számomra játékélményben (ha nem is toronymagasan) a 2. az etalon!
-
Gomez86
őstag
válasz jimessor666 #11 üzenetére
Áhhh értem:
oké, bocs, csak már fáradok, peace
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
jimessor666
aktív tag
-
LackoMester
addikt
válasz jimessor666 #7 üzenetére
Én a meg a cimborám, felváltva toltuk végig, éjjel-nappal versenyeztünk. Fullra végignyomtuk. Egész nyáron a szobában napoztunk a PS-el és a GT2-vel, szeptemberben meg is kérdezték a suliba, fiam, hol voltál nyáron, h. ilyen jó túróbarna szined van. De szép idők voltak.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
blazsey2
senior tag
Elég szép szám ilyen rövid idő alatt
PSN ID:blazseydr
-
Gomez86
őstag
válasz jimessor666 #2 üzenetére
Hogy 40M-t eladjanak belőle? Azért az picit meglepő lenne exclusive címként.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
jimessor666
aktív tag
Nekem sincs gondom a játékélménnyel,sőt. Nálam a 2. rész volt az a GT,amibe vagy 600 órát beleöltem,egyedül az enduro race verseket nem vittem végig,mert azok kegyetlen hosszúak voltak,inkább gyüjtöttem az autókat egymás hegyére-hátára...
Most már (sajnos) nem vagyok középiskolás,nincs ennyi időm,de a GT 5-ben látom a fantáziát,a tartalmat és a szépséget (még objektív szemmel is),holott nagyon sok minden,ha így nézem,nem tetszik. Most nem rám került a sor,hogy így játszak vele (teszteljem),így élvezem,majdnem minden percét...
私たちに聞いてください。!
-
v!ct0y
veterán
Játékélmény nekem ugyanúgy megvan mint a 2 ben és a 4 ben
-
Def26
félisten
Ennyire mellésikerült az 5?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nokia párti
őstag
válasz jimessor666 #2 üzenetére
3. részt ugysem fogja utolérni, se eladás számban se játékélményben.
-
Zirowe
nagyúr
Elnézve a gt4 prologue eladási adatait a végleges gt4 adataihoz képest, a gt5nek még van mit behoznia a saját prologue adataihoz mérten..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest