Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bambalazs #121 üzenetére
Grid 1-re gondolt szvsz
úgy meg jogos a felvetés...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bambalazs #114 üzenetére
én is billel toltam évekig. onlány főleg. és ott lehetette "testreszabni" minden irányítási lófact. emlékszel rá vagy megmutassam képpel?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bambalazs #112 üzenetére
Azt, ami hardveresen meg van szabva, pl nyomógomb érzékenysége?
pontosan!szerk
mi baj? nem érteni fejet verni miért falba?
játszottál a Grid1-gyel?....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bambalazs #110 üzenetére
paddal a drift és pár autó... ami nem baj, hisz hásókerekes nem 4wd... oké, aláírom.
de hogy ne lehessen finomhangolni a padot, na az már kibacca a biztosítékot." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bambalazs #108 üzenetére
oké, akkor tanítson meg engem használni azt.. nekem nem megy.
mintha tojásokon lépkednék a verdákkal....
full gáz ohne gáz.. ezt a kettőt ismeri ez a car. és ugye beállítani/szabályozni nem lehet[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Bambalazs #104 üzenetére
Ha van haverodnak Box akkor ahhoz is lehet majd használni. Én is vettem egy Wireless for windows-ost 2 éve és 1 éve egy másodikat is hozzá. Ugyanúgy veszi mintha XboX-om lenne csak jobb a grafika Imádom mikor jönnek emberek hogy "de TV-n meg ágyból/fotelból tolom" ezért jobb mint a PC. Hát én is. És már 2 éve natív 1080p-ben
Csak nincs minden játék PC-re.
Hogy ne csak off legyen:
az értékelések a jelenlegi játékpiaci helyzeten megállják a helyüket, de az első függvényében már nem ilyen pontozást kapna szvsz.Blitz23:
Akkor jön esetleg cockpit patch ha sokan megveszik és sokan sírnak a supportnak. Bár akkor sem valószínű, mert a nyomorék xboxosok leszavazták. Érdekes módon itt és gamestar fórumon is többen írták hogy abból tolták, mint akik ellene voltak. Mondjuk 10:1-hez.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest