Hirdetés
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
TavariS85 #37 üzenetére
Akkor elnézést.
A korábbi Gamepod-os hírben ez állt: "Ja, és fontos megjegyezni, hogy a demó a GT5 kódját fogja már használni, tehát ez lesz az első alkalom, hogy élesben láthatja a közönség, hogy mit produkál majd a játék"
Ebből én arra következtettem, hogy a kinézetre érti a Polyphony, hogy a GT5 kódját fogja már használni. De amint Sundesz írta feljebb, akkor úgy néz ki, hogy a fizika az, amit akartak mutogatni.
A fizikáról pedig videók alapján nem lehet nyilatkozni. Aki ki tudja próbálni, és van összehasonlítási alapja a forzával, szigorúan csak ebben a pontban, az megoszthatná majd. -
T.Peter
őstag
válasz
TavariS85 #20 üzenetére
Azt mondták, hogy a demo már a végleges grafikai engine-nel fog kijönni. Persze azt nem tették hozzá, hogy végleges kinézettel is, vagy sem. Szerintem meg kellett volna mondaniuk, mert ha ez a végleges, akkor alapban rossz, ha pedig nem, akkor meg nem tudom minek adják még ki, ebben a formában.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Várható volt, hogy a demó megjelenése után érkeznek majd az öszehasonlítások.
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest