Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz TavariS85 #37 üzenetére
Akkor elnézést. A korábbi Gamepod-os hírben ez állt: "Ja, és fontos megjegyezni, hogy a demó a GT5 kódját fogja már használni, tehát ez lesz az első alkalom, hogy élesben láthatja a közönség, hogy mit produkál majd a játék"
Ebből én arra következtettem, hogy a kinézetre érti a Polyphony, hogy a GT5 kódját fogja már használni. De amint Sundesz írta feljebb, akkor úgy néz ki, hogy a fizika az, amit akartak mutogatni.
A fizikáról pedig videók alapján nem lehet nyilatkozni. Aki ki tudja próbálni, és van összehasonlítási alapja a forzával, szigorúan csak ebben a pontban, az megoszthatná majd.[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
válasz TavariS85 #20 üzenetére
Azt mondták, hogy a demo már a végleges grafikai engine-nel fog kijönni. Persze azt nem tették hozzá, hogy végleges kinézettel is, vagy sem. Szerintem meg kellett volna mondaniuk, mert ha ez a végleges, akkor alapban rossz, ha pedig nem, akkor meg nem tudom minek adják még ki, ebben a formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest