Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Nekem bejön a játék, szvsz a grafika nem a legjobb, de a motook, a bukók, és a pálya maga(nem a háttér) szépen kivan dolgozva.
A játékélmény 100%....5-7 napig, utána egy hónap pihi, és megint jó szórakozás lehet.Sirandrish: kb.
[ Szerkesztve ]
-
mákoslecsó
csendes tag
Ismét egy jól sikerült konzolátirattal van dolgunk
Egyetlen pozitív változtatás a tavalyi részhez képest a 125-ös ill 250-es géposztály megléte (cserébe viszont nincs street class)!bajusz15: próbáld meg no-DVD mini imaggel
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
hello
miért van az hogy nekem azt írja ki játék közben hogy: a Launcher.exe hibát észlet.
é kilép a játékból
előre is köszi -
ThuG4LifE
senior tag
próbálgattam gamepad-val, elszórakozni egy-két órát bőven jó és + pont, hogy benne van a 125-ös géposztály is
Go Talma!''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Led86
csendes tag
Hello
Nem tudjátok mennyibe kerülne ha nem tötteném le?
És, hogy nem-e lehet valahogyan megoldani a netes játékot? Mert azt mondja küldjek vhova mailt és küldenek jelszót, de még ilyet nem csináltam így nem értek hozzá -
adam520
tag
Az árnyékok, hibás fényviszonyok és színek, és a fizika hiánya miat lebegnek a motorok!
Azt hiszem el fog maradni a várakozásaimtólMiért nem lehet egy jó motoros játékot csinálni
Dr.Adam520
-
bOtX
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
wrööööööm...wröwrööööm...nyiiiiiiik wrööööm kuka
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
munky
őstag
Hát ez sem a grafikával fog hódítani.
-
janeko
őstag
hát a graf... attól még lehet jó, ezeknél a játékoknál nem csak a graf a lényeg szerintem
-
k_laci
tag
de csúnya ez a Ducati és milyen tömzsi Stoner
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
őstag
Úgy volt hogy lesz 125cc is benne!
Csak gondolom arról nemraktak képet csak a 250 meg a 800-ról...
Majd nyomulhatunk Talmával! -
kzoltann
aktív tag
Végülis nem érdemes ezen problemazni, az EA Sports ugyanezt csinalja, 10ezerért lenyom egy roster cserét az ember torkán.
-
euforia
tag
szvsz a motoGP már évek óta ilyen nagyon minimális újítást kap minden téren nekem már 07nél elegem is lett belőle meguntam azt is első pálya után ezt már besefogom szerezni inkább csinálnának vmi jó kis motocross-os gémet
-
hétalvó
addikt
Mindig is ilyen volt a MotoGP. Évente frissítik a motorokat a háttér silány.
A játékélmény viszont kárpótol, nem érdekes se a lebegő alakok, se a környezet. Nincs rá idő figyelni, ha valaki pro fokozaton játszik.Csak megszállottaknak ajánlott.
Mint én. Letolom a pályáról a "Doctor"-t .
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
bOtX
aktív tag
miért nem lehet 1 normális motoros játékot csinálni????
-
zoli03
őstag
A MotoGP 07 is nagyjából így nézett ki.
-
kzoltann
aktív tag
Lesz benne 125 is? Mert ott figyel pár 250-es kép.
Sztem nem olyan csunya, bar én nem vagyok grafika megszalott.[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Elég kidolgozatlan a háttér, és az aszfalt sem túl szép. Összességében gyönge a graf nagyon...
-
a2d2
addikt
Na ez is el van maradva pár évvel grafikailag. Miért nem tudják megcsinálni, hogy a motorok ne "lebegjenek" a pályán??? Amúgy bírom Capcom-ot, lehet hogy a játékélmény jó lesz.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
nagyúr
Kíváncsi vagyok, mi lehet az az összetevő, ami miatt lebegni látszanak a motorok a pályán (meg más játékoknál a szereplők lába stb.). Ha ezt megoldanák végre, akkor lehetne élethű játékokat csinálni...
Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest