Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seikai
aktív tag
MINIMUM:
Processor: Intel Core i5-650, 3.2 GHz or AMD Phenom II X4 965, 3.4 Ghz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660ti (2 GB Memory or higher) or AMD Radeon HD 7870 (2 GB Memory or higher)
DirectX: Version 11
Hard Drive: 32 GB available space
RECOMMENDED:OS: 64 bit: Win 7 SP1, Win 8.1
Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz or AMD FX-8350, 4.0 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 (3 GB Memory or higher) or AMD Radeon HD 7970 (3 GB Memory or higher)
DirectX: Version 11
Hard Drive: 32 GB available spacekb. ahogy gondoltam
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
Viper26
nagyúr
Erről tud valaki biztosat?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
k-adi
nagyúr
Érdekes, az tény. A verekedés része tetszik, a látvány egész jó így videó alapján, a map ahogy nézem elég nagy lesz, a kocsikázás is jónak tűnik, illetve ez a "segéd" is ötletes. A 2015ös film jó volt, vajon a játék is az lesz? Szeptember elsején kiderül....
-
.LnB
titán
A videó alapján tetszik, jó a hangulata.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Seikai
aktív tag
Nagyon bejön! A Rage óta várok vmi hasonlóra
Ami a vas témát illeti egy 7970GHz + 8giga ram és egy combosabb 4 magos lazán elviszi majd 50-60 fps körül 1080p-ben annyira azért nem fullextrás a grafika
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
br.rak
őstag
PC-re agyatlan nagy gépigénye van( számomra) így részemről e felejtős lesz, pedig nagyon ígéretesnek tűnik, azzal is megbarátkoztam, hogy itt egy "harmadik" Max kinézet lesz ( se nem Gibson, se nem Hardy)
-
dhstyle
tag
azt azért kizártnak tartom , hogy egy 7970 ne legyen elég... maximum akkor ha marhára nvidiára írják a játékot.. de azért az a kari még mindig elég bitang.. főleg kis OCval.. nekem 7950em van 7970 szintre húzva és bizony még egy játékkal se sikerült bajba hoznom... gta 5 maxed out 4x msaa.. 40-65 fps stb..
Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256
-
Chapel
addikt
válasz TESCO-Zsömle #7 üzenetére
Nekem saját mószerem van, eddig titkos volt, de most hosszú huza-vona után kiadom:
- Először megnézem hogy fut nálam. Ezután már könnyen eltudom dönteni, hogy jól vagy rosszul fut.
Aztán nem kiadni!Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
wolfman
veterán
válasz TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Csak akkor ne az ajánlottban legyen ez a gépigény, hanem a mediumban. Az ajánlott az legyen már az ami maxon viszi a játékot kikapcsolt AA-val. Aztán vagy így vagy leveszel valamit és lesz AA. Viszont mivel a gyakorlat azt mutatja hogy nincs olyan helyzet hogy Vsync ne kelljen, így 40FPS nem elég átlagban.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Viper26
nagyúr
Dobozos változat aktiválható lesz Steam-en?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
wolfman
veterán
Engem meggyőztek. Gépigényét elnéztem, de tuti felette lesz az a szint amin jól fog menni, 7970 nem lesz elég a tutihoz.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Nekem ez még mindig nem egy szimpla adaptációnak tűnik...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest