Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Ne hasonlítsuk a Mafia 3-at a GTA 5-höz
Legalábbis ezt mondta Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója a befektetőknek tartott negyedéves konferenciahíváson. Zelnick kiemelte, a játékosok örömmel fogadták a bejelentést, és ugyan mindkettő nyitott világú játék, és gengszterek a főszereplői, két különböző termékről kell beszélnünk szerinte.
Zelnick elmondta továbbá, hogy a Mafia 3-at készítő Hangar 13 csapata semmilyen kapcsolatban nincs a szintén a Take-Two alá tartozó Rockstarral, és nem osztoznak a technológiákon sem, a Rockstar teljesen önmagában tevékenykedik.
"Nem említhetünk egyetlen játékot sem egy mondatban a Grand Theft Autóval. Olyan magasra tette a mércét az iparágban, hogy semmivel nem lehet összehasonlítani." - zárta Zelnick.
[Aprók nagyban - 2015.08.11.] -
MolGabi
aktív tag
Nem érdekel különösebben a néger szereplő, de legalább ne ő legyen már az egész játék középpontjában, lett volna mellékszereplő és maradtak volna az eredeti iránynál ... ez így teljesen elviszi az egészet egy valamilyen korcs irányba, egy GTA gyenge utánzata az egész ... nekem egyébként a Saint's Row és Saboteur keveréke jutott eszembe, ahogy megláttam a videót a játékról ...
-
MolGabi
aktív tag
-
MolGabi
aktív tag
válasz Stauffenberg #86 üzenetére
Pont a napokban kezdtem pótolni ezt a sorozatot ... na ilyennek képzeltem volna el a Mafia-t.
A legnagyobb baromság volt a kiadó részéről, hogy elviszik egy olyan irányba a játékot, amihez semmi köze úgymond.
A Trailer-t nézve eszembejutott a háborús jeleneteknél, hogy szerintetek képes lesz a Take2 a Mafia 2-nél kivágott tartalmakat felhasználni most a Mafia 3-ban, jelen esetben akár a háborús rész alatt ? Elképzelhetőnek tartom azt, hogy olyan lesz a felépítése a játéknak, mint anno a 2-nél, amiben ugyancsak a háborús bevezető misszió(k) - ami eredetileg 8 részből állt volna - vezette fel a játékot ...
[ Szerkesztve ]
-
Akos96
senior tag
"Most képzeljetek el egy Keresztapát a kétezres években. Öltöny és keménykalap helyett susogós melegítőben, pecsétes atlétában, fuxokkal láthatnánk a Corleone családot."
Nem ez volt a Maffiózok?
Megelőztek de nagyon dulván.
[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Stauffenberg
nagyúr
"Most képzeljetek el egy Keresztapát a kétezres években. Öltöny és keménykalap helyett susogós melegítőben, pecsétes atlétában"
The Sopranos - A világmindenség valaha volt egyik legjobb sorozata. Kétezres évek, öltöny és keménykalap helyett susogós melegítő és pecsétes atléta.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Most képzeljetek el egy Keresztapát a kétezres években. Öltöny és keménykalap helyett susogós melegítőben, pecsétes atlétában, fuxokkal láthatnánk a Corleone családot. Vagy ott van még például a Volt egyszer egy Amerika, színarany film, nagyon hangulatos. Milyen lenne ma?
Nos, számomra a Mafia játék nagyon hozta azt a vérbeli hangulatot, az üzlet, a család, a rivalizálások, a családi hierarchia. Tudjátok, mire gondolok. A második rész már csak halványan adta át azt az érzést, a sztori is röhejes volt (egyszer annak, máskor amannak kellett melózni, nincs előrelépés, gyenge karakterek, stb.), de eddig ez a harmadik rész, amit mutattak belőle, szánalmas. Legyen a címe Mob, vagy Gang, vagy Gang-bang, de ne Mafia.
Egyébként igen, én is elég nagy rajongónak tartom magam."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Akos96
senior tag
"Ez a rasszizmus elleni hülye duma is már unalmas amit az egyik oldalon olvastam amikor megmagyarázták a főszereplő választást."
Nem az olasz maffia tagja a csávó, nem is nekik dolgozunk a játékban, innentől fogva már totál mindegy szerintem. Nem a főszereplő vagy egy-egy mellékszereplő bőrszíne a gond, hanem hogy miért nem a maffiának dolgozunk? Ez egy elég láma fortressbevevős játék lesz így, amiben a femiliért ki kell nyírni egy csomó gonosz olasz maffiózot. Aztán lehet, hogy nem. Remélem nem, maga a hely és a korszak még mindig érdekes, hasonlóan az előző két játékhoz.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
MolGabi
aktív tag
Nekem is a Max Payne "folytatása" jutott eszembe. Annyi különbséggel, hogy ott a Remedy átadta a jogokat, itt meg gyakorlatilag szétverték az eredeti csapatot.
Ugyanezeket gondolom én is, mint Te. Az ég világon semmi köze a Mafia-hoz, de attól félek, hogy önmagában sem lesz kellően jó a játék - ahogy írták is már valahol, hogy egyszerűen feleslegesen brutális a főszereplő ...
Ez a rasszizmus elleni hülye duma is már unalmas amit az egyik oldalon olvastam amikor megmagyarázták a főszereplő választást.
-
.LnB
titán
Én azért elég nagy Mafia fan-nak vallom magam. Egyik kedvenc játéksorozatom. De ez a rész, vagyis amit eddig mutattak belőle, nagyon lehangoló számomra. Hol a Mafia hangulat? Mi ez a Vietnámi Vin Diesel paródia faszi?! Ez a színes, csilli - villi környezet? Nekem kicsit a Max Payne féle újragondolásra hajaz ez az egész. Azzal se játszottam egy percet se, és lehet ezzel sem fogok.
Nagyon elszomorítottak most„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
DR|FTK|NG
veterán
-
Malibutomi
nagyúr
válasz sz.atesz89 #78 üzenetére
Persze Joe olaszbol voroshaju ir emberre oregedett
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz sz.atesz89 #78 üzenetére
Vito még oké, de Joe egészen biztosan nem. Bár ki tudja, lehet az első misszió az lesz, hogy el kell menni Joe elé a kórházhoz, ahol olaszból átoperálták vörös hajú skóttá.
-
sz.atesz89
tag
Ezt nézzétek mit gondoltok? Igaz lehet ez a kép? Hivatalos Facebook lapon rakta be valaki hsz-ben.
PSN: szuhi
-
sz.atesz89
tag
Valahogy hiányzik nekem a fekete ruházat a kalappal mafia abban nyomta nem ilyen katonai ingben. Tényleg zavaró ez, hogy kicsit ütközöl az autókkal és már is robban. Trailer nagyon hangulatos, de a gameplay nem győzött meg. Emlékszem a mafia egy milyen jó és hosszú játék volt, én mindig a versenyen szenvedtem nem tudtam sosem megnyerni. A 2. részben nagyon tetszett a téli város, nagyon jó volt a hangulata, nekem a játék is bejött. De ez valahogy nem tetszik eddig. Mintha a grafika is visszalépés lenne a 2. részhez képest. Revolver ha lelövök valakit akkor abba ne kelljen 3 golyó, legyen elég egy. Elég erős pisztoly volt az már annak idején. Na mind1 még van ideje fejleszteni. Írkálni kell nekik a facen, meg a honlapjukon aztán hátha lesz változás a rajongók miatt.
PSN: szuhi
-
MolGabi
aktív tag
válasz StarKiller89 #74 üzenetére
Illetve még azért sem használta más a R*-on kívül, mert RAGE ( Rockstar Advanced Game Engine ). Szóval mi a kérdés ?
-
myckie2
őstag
válasz StarKiller89 #72 üzenetére
Istenem.... Need for Speed: Rivals, Battlefield 4, Mirror's edge, Dragon Age: Inquisition, Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Ezekben a játékokban mi a közös? Két dolog: az engine (amit a DICE fejlesztett ki) és a kiadó. A fejlesztő cégek sok esetben nem is egyeznek meg: DICE, Bioware, Popcam Games, Black Box. Na most ugyan ilyen szisztémában miért nem elképzelhető a Mafia Rage motorral futása?
[ Szerkesztve ]
-
StarKiller89
senior tag
és? közös a kiadó... ettől függetlenül még mindig nem értem, hogy most, hogy jön ide a Rockstar Games által kifejlesztett grafikus motor, ami eddig egyedül 4 Rockstar játékban volt használva... (GTA 4, Red Dead Redemption, Max Payne 3, GTA 5)
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
melega
őstag
Sokat váratott magára a bejelentés, a megjelenés még várat. de ennél a játéknál is, csak a nyálamat csurgatom, mivel újgenerációs konzol, vagy komoly gép kellene hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #69 üzenetére
Szerintem is kellemes atmoszférája van a 70-eseknek, és a játék is jónak néz ki, nekem az volt a bajom, hogy ez már nem a Mafia. A 70-es évek a színekről szólt, és nekem a mikrofonfejű diszkópatkány a blaxspoiltált negró meg a hippik férnek bele a film noir világába amire a Mafia mindig is épült. Így ennek a játéknak csak a címe lesz Mafia, a hangulata nem, nem a Mob City, hanem a Kojak, vagy a San Francisco utcáin fognak róla eszembe jutni.
Az ilyen stílusváltásokból ritkán jön ki jól egy cím, azért egy Call of Juarez:The Cartel szintű blama szerintem nem fog megesni, mert annyira nem vetik el a sulykot (remélem), de egy Crysis 1-2 körüli visszaesés bőven benne van a pakliban. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz VinoRosso #62 üzenetére
Nem feltétlenül lesz/lenne ez rossz; amikor kijött a teaser fotó és abból nagyjából be lehetett lőni, hogy a '70-es években fog játszódni az új rész, én pl. titokban nagyon reménykedtem, hogy egy Goodfellas-hoz hasonló hangulatú játékot kapunk, az szerintem nagyon ütős lett volna, tehát önmagában a '70-es évek lehetne egy jó korszak (azzal együtt, hogy az '50-es, '60-as évek lenne nekem az igazi). Nekem inkább a '70-es évek + a New Orleans párosítás együtt nem áll valahogy össze ilyen maffiássá, ill. valóban kicsit túl GTA-snak néz ki az egész.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Malibutomi
nagyúr
A gameplay alapjan kihagyos lesz, ubergagyinak tunik. Inkabb eloveszem a Mafia1-et, vagy a Saboteurt.
-
hcs89
csendes tag
válasz Stauffenberg #24 üzenetére
Hát nem tudom. Az elsőt marha régen játszottam, szóval nem igazán emlékszem, de a másodikban feltűnően sokat kellett vezetni a küldetések elején-végén, csak azért hogy múljon az idő. A küldetések közel sem voltak olyan változatosak mint egy GTA-ban. Jó, nem ugyanaz a két játék, de szerintem sokkal többet lehetett volna kihozni a Mafia II-ből.
Legalábbis én így gondolom -
myckie2
őstag
válasz StarKiller89 #65 üzenetére
Rockstar a Take-Two Interactive leányvállalata, ahogyan a 2K Games is. A Hangar 13 pedig a 2K alá esik. [link]
-
peetmaster
senior tag
A GTA V konzolos megjelenése óta nem vettem ki szabit játék miatt.....de úgy gondolom ez megint szabi gyanús lesz.
-
VinoRosso
veterán
Nem vagyok a híve az ilyen nagy átültetéseknek. A Crysis szériát is ott ba.ták el, amikor kitalálták, hogy milyen jó lesz majd a fenszi nújorkban, mikor az egész játék a predator feelingre épült, aminél alap a dzsungel és ez akkor sem lesz ugyanaz, ha teliültnek fákkal egy nagyvárost.
A Mafia mint játék attól volt Mafia, mert megvolt benne az maffia atmoszféra, ami tipikusan a 30-as 40-es évek stílusa, világa, a noir, ami a 70-es évek hippi korszakához egyátalán nem passzol.
Magával a játékkal ahogy néztem nincs gond, a sztori is jónak tűnik, de ez inkább hasonlít a GTA-ra mint a Mafia-ra. Inkább lenne a címe Gang I. mint Mafia III. Akkor nem lenne ilyen rossz utóíze, hogy az ember vár valamit aztán valahogy mégsem azt kapja meg,amire számít. -
melega
őstag
Ez a játék érdekel. Már a második része is tetszett, de ennél jobbra számítok.
-
Dtomka
veterán
Az tényleg kamu, hogy az autók pikk-pakk felrobbannak ütközés során. De felmerül bennem 2 kérdés:
Ez vajon már DX12 -s játék lesz? Illetve multiplayer lesz benne? -
scarabaeus
őstag
-
Benito94
tag
válasz Stauffenberg #29 üzenetére
Volt, de annak úgy is megmaradt a Mafia hangulata, ennek semmi az eddigi videók alapján. Nagyon remélem, hogy valami nagyot dobnak a fiúk mert ez édes kevés lesz. Azok az elcseszett jelek az emberek fell meg nagyon tré.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz scarabaeus #53 üzenetére
Félreérted a dolgot. Nem azt parodizálták fele, amire gondolsz, hanem a Ford Pinto-t. Nézz utána, ha nem hiszed. A Pinto egyike az autótörténelem legnagyobb melléfogásának. Egyrészt a neve "Pinto" a latin-amerikai szlengben azt jelenti, hogy "f*sz". Másrészt borzalmas konstrukció. Hátulról történő belerohanás esetén az üzemanyagtartálya már 20MPH (36km/h) fölött azonnal felhasadt. Videó.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ismerőstől átveszem a listát, talán nem sértődik meg érte:
- A főhős Lincoln Clay, egy veterán a vietnami háborúból
- A helyszín New Orleans, a 60-as évek vége, 70-es évek eleje
- Nem lesz kooperatív játéklehetőség
- A társaid csak bizonyos küldetések során segítenek
- Jóval "fókuszáltabb", mint a GTA V nyitott világa
- Lesznek mellékküldetések
- A döntéseid (pl. hagysz-e elfutni egy besúgót) hatással vannak a világra
- Meghódíthatod az egyes kerületeket, egy-egy társadat csatolhatod hozzájuk
- Vezetés közben is lesz lehetőség lövöldözni
- Az életerőcsík három szeletből áll, az egyes csíkok regenerálódnak
- Lesz lopakodás és leterítés is
- Egyszerre csak két fegyvered lehet
- A környezet pusztíthatóLive-Die-Respawn
-
scarabaeus
őstag
Bizony-bizony.
Mint a jó öreg, nyolcvanas évekbeli klasszikusban.
Már akkor parodizálták az ilyesmit...
Quoth the Raven "Nevermore."
-
gyimger
őstag
Ezek megint előre léptek egyet, aztán kettőt vissza. Már a második rész is úgy-ahogy elment, de amit ebből, a harmadikból láttunk, már megint valami kabaré. Az első remake-jével valamiféle renomét még össze tudtak volna kaparni, de ennek most megint nem lesz semmi köze az eredetihez. Sajnos.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
MolGabi
aktív tag
Remélem most örül a sok "pénz-ember" a Take2-nál ...
Anno a Mafia 2 még az eredeti csapattal készült, de gondolom én nem tetszett a kiadónak, hogy GTA-t megszégyenítő játékot akarnak kihozni, ezért kukázták vagy a 70%-át ....
Miután az egész játék (első és második rész) készítőit elüldözték, a Mafia 2 lelkét kiírtották, majd az egész céget becsukták, szabat volt az út, hogy megformálják a "Hangar 13" műhelyében a játékukat.
Ez a színvonal videók alapján nemhogy az eredeti Mafia érzést, de még a GTA szintet sem üti meg ... valahol a két játék béna klónjának tűnik.
Nekem nem tetszik ... a főszereplő pedig kész vicc !
Kösz Take2 ......
... és még valami. Akinek nem tetszenek azok a kommentek, akik nem értenek egyet a már-már muszájból szerepeltető néger embereken, azok nézzenek meg pár gengszter filmet, akár ezekben ( 60-70-es ) az években játszódó klasszikusokból is ... szerintem nem kell magyarázni tovább miért kész röhej a főszereplő választás ennek tudatában.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Fura, gameplay-részletekből meg nem mondanám hogy ez a 60-as években játszódik.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Ciccuka
veterán
GTA5-höz képest milyen ez a játék?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ipadipad
tag
hmm gameplay alapján ez nem lesz valami nagy szám ,,,
L26bKz
-
Logen88
aktív tag
Iszonyatosan várós a game.
The Last of Us is a masterpiece.
-
Ipszilon
csendes tag
Nem, mivel a készítői sem a régiek. A Mafia 2-t még a régi csapat kezdte el. Ezt már a Hangar 13 viszi a 2K Czech maradékával.
Ha nem Mafiának hívnák, nagyon várnám, így viszont egy lépést megint távolodunk az eredetitől.
A '70-es évekkel nincs bajon, az Age of Empires is mindig más korszakban játszódott. A Mafia 4 lehetne a '80-as években, utána meg reboot 1920-ra.
Az a baj, hogy autók mozgása kevésbé tűnik reálisnak, mint a régiekben, a health-bar az ellenség feje fölött pedig igen gagyi hatást kelt. A grafika sem valami nagy dobás egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Lerobbant mar a zinternet?
Give me your cum,bull!
-
Chapel
addikt
A cgi trailer felvillanyozott, végre 70-es évek! Már gtaban is várom hogy visszanyúljanak, de itt is megteszi.
Aztán a gameplay lelombozott...gagyi. Mi ez a repkedő/robbanó autók...erre mondja a készítő, hogy itt minden fizika alapú. Oké, de melyik naprendszerben van ez a föld ami a játékban van?
Az egész mintha a 2. rész lenne némi graf tunningal, de attól sem vagyok elszállva, Gta V lécet alulról sem súrolja. (Első részt mai napig tolom, a 2.-at egy játszás után elő sem vettem.)
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Sirandrish
legenda
válasz Bjørgersson #35 üzenetére
Gonooosz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyimger
őstag
Hát, ez inkább Mafia 2, mint Mafia 1. A picsába már!
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Z10N
veterán
Nah ennek volt hangulata. A modern GTA-nak is jo tenne egy ilyen resz 1970 pl.: SF Bay.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Nem biztos, hogy rossz lesz ez, bár ha nem jelenik meg 1 éven belül (amire az esély elég csekély), akkor lehet hegeszthetnek hozzá egy másik grafikus motort, mert bár jelenleg nem rossz, de 2-3 év múlva már "sehol" sem lesz. Szerintem anno a Mafia 1 és 2 is kimagasló grafikával rendelkezett, hogy a többiről ne is beszéljek.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát ez nekem nagyon nem adta.
A beharangozó kép alapján valami jó kis Goodfellas-utánérzésre számítottam."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
JSaN
addikt
Nem rossz, biztos jo lesz. De ilyen illuzio rombolo dolgokat kivehetnek, mint ami a masodik videoban van 4:35nel, hogy 2 kocsi kozot elhuz es a sarkait meg lokve instant robban.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
AS
félisten
Ez már nem Maffia. Csak a neve az.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Bambala
csendes tag
Ez az afró csóka tisztára Adam Rodriguez a CSI: Miamiból
A játék pedig első másodperces vétel lesz, már most imádom!
A boldogság titka az, hogy elérhető céljaink legyenek. /Nicholas Sparks/
-
dhstyle
tag
rongyosra játszottam az első részt tudom , ott egészen más volt dehát mennyi év telt el? ezt nem gondolják komolyan , hogy nekimész egy autó közepének és a két végéből instant lángok csapnak fel sőt beis robban azonnal... meg hogy azonnal felborul ettől.. vicc.. főleg ezek a régi amcsi verdák amik alatt még ALVÁZ van.. na mindegy nem volt elég idő rá gondolom , hogy utánajárjanak mitörténik a valóságban
Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256
-
Stauffenberg
nagyúr
Rendőrök a háztetőkön? Temetés? Félresikerült whisky biznisz (kétszer is)? Motel?
Azért már a Mafia első részében is volt bőven gyepálás. Néha még kicsit illúzióromboló is volt, mert ahhoz a jól megkomponált, valóban komoly narratívához nem passzolt olyan jól, hogy fekszik 30 hulla egy rakáson.
(#27) dhstyle: A Mafia első részében alig tudtad elpusztítani az autókat, míg a másodikban már felvették azt a hülyeséget, hogy két golyót beleküldesz és robban. Úgy tűnik ez utóbbit nem nagyon akarják elhagyni.
[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
Ajjaj... Engem valahogy nem kapott el a hangulata.
Minden szavam magánvélemény!
-
dhstyle
tag
most ez komoly? bármilyen autónak nekiment a csávó az egyből felrobbant xd azért 2015be ne csináljunk már khm 2016ba ilyen idióta baromságokat.. az csak a cobra 11be van , hogy a diesel is felrobban... remélem ennél nagyobb baki nem lessz a játékba amúgy nagyon várós..
Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256
-
Benito94
tag
Nem néz ki rosszul, de nem jött át az igazi Mafia hangulat.. A kocsik irányítása és viselkedése szerintem megint fantasztikus lesz. Őszintén nekem kicsit darálósnak tűnik, nem a megszokott Mafia vonal, de ne legyen igazam.
-
exec79
tag
válasz Bavid Dowie #20 üzenetére
lassan már az is kötelező hogy legyen benne...
-
Paul119
addikt
-
Bavid Dowie
csendes tag
Muszáj volt afroamerikai főszereplő. Következő mi lesz, transzexuális?
-
Blaise
veterán
Nagyon várós
-
hcs89
csendes tag
Remélem nem csak "hajts el a város másik végébe, lőjj le valaki(ke)t és gyere vissza" típusú küldetések lesznek
-
kengyel
nagyúr
Az előző részek is nagyok jók, remélem ez is hozni fogja az elvártat
kengyel
-
törölt tag
Ez mindenkeppen egy jo hir
-
vegitossj7
addikt
Ez most egy GTA? Engem semmi nem emlékeztet ebből a Mafia 1-re.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Paul119
addikt
Előrendelés gyanus még esetleg egy Max Payne 4 vagy új stalker rész és ki sem lehet majd robbantani otthonról
Bingisz: Ha a befejező videóból indulok ki akkor Joet 3meter mélyre kaparták el (ne legyen igazam)[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Sirandrish
legenda
Eddig kimaradt mindkét rész, de ez tetszetős
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
myckie2
őstag
Ez is a Rage motor használja? Mert őszintén nagyon hasonlít rá és viszonylag házon belüli motorról lenne szó.
-
addikt
Nagyon várom!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
KaitouP
nagyúr
Tényleg ott van Vito.
Joe is előkerülhetne.
Nem rossz, bár egy direkt Mafia 2 folytatásnak jobban örültem volna, az az időszak szimpatikusabb.Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
k4rL^
senior tag
Jobb oldali idősebb karakter Vito.
-
MTMan
tag
-
DR|FTK|NG
veterán
Végre.
-
Bingisz
addikt
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az elején a zene az az All Along The Watchtower?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest