Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabolis
aktív tag
Semmi felügyelet, csak szereti nézni amikor játszok
Máramikor nem a Fallout kerül elő... A Skyrimre pl iszonyatosan rá volt gyógyulva egy időben, de a Trasport FEver 2-t is imádja nézni. Anno World of Warship korszakomban amikor megjelentek a német csatahajók, nem engedett felállni a gép elől, amíg az első hármat vagy négyet lendületből be nem zsebeltem... Mivel akkor női problémák miatt nem volt más program, engedtem az erőszaknak
Kábel nem nyerő, streames megoldásokat néztem. Nappaliba nem óhajtok számítógépet tenni, ott csak az okostévé van, és per pillanat nincs is más tervben. Örülök a több szobának, a nappaliban ne legyen pc.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest