Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Tényleg jól néz ki.
Bár nem tudom, mennyire lesz pörgős a játék, de örülnék, ha kicsit Flatout-szerű lenne. -
nrgia
őstag
Jó game-nak néz ki.
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Gyusz
őstag
Azt hiszem a tavalyi E3 alatt jelentették be a játékot, azóta várok valami hasonló videóra. Ez eddig egész korrekt, a fejlesztők előző játékai viszont némi aggodalomra adnak okot, egyik sem volt igazi sikerdarab.
-
Gomez86
őstag
hmm finomnak tűnik! Várjuk a továbbiakat pl demót
Az arcade-ról meg annyit hogy lehet hogy nem is gond ha kontrollerrel nem akarunk egy teljesen lemodellezett autót irányítani. Szóval ha szim akkor marad a LFS.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
mephi666
nagyúr
hm, codemasters-ék tudnak azért valamit... nekem tetszik... "ha ea-ék hanyagolják a hangulatos környezeteket, majd más megcsinálja" feljegyeztem a nevet... nem fogom elfelejteni... metallica miatt meg főleg
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest