Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Létezik valami mód arra, hogy ne kelljen az összes dlc-t egyesével megvenni, hanem előre megveszem úgymond mindet?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
porkesz
csendes tag
Sziasztok!
Hülye kérdés de hogy lehet kikapcsolni a játékban az automata fékezéseket? Melyik opció az?
A nyilak maradhatnak!!
thxApple iMac 27" Retina 5K Display Intel Core i5-4690 3,5 GHz.24Gb RAM--iPhone X_64GB-Apple--Watch Series _5--Ipad Pro 11 hüvelykes grey 64_GB wi-fi only--Apple TV 4k 64_GB
-
nagyúr
válasz Mooka-Miki #103 üzenetére
Hja.. Ősszel/télen több időm és kedvem van kockulni.. Még jó, h ilyenkor indul a nagy játékdömping..
Élni és élni hagyni
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz bulikavagyok #102 üzenetére
Na jó de nyáron kint sütött a nap, most meg a játékban
-
nagyúr
-
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #90 üzenetére
Gyerekek, ez a Forza 6 valami brutál jó Még a demo hangulatát is bőven túlszárnyalja. A drivatar tök jól megy, a fizika nagyon baba, nekem baromira bejött. Nomeg az, hogy a VR6 Golf motortere is ki van dolgozva a ForzaVista-ban... Nincs több kérdésem
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
deakpeti
tag
Jo az optimalizalas grt!
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
-
Peat;)
veterán
Pár részt toltam a forzával x360-on. PC-n próbálgattam ezt azt, de vagy túl arcade, vagy túl komoly. Számomra a tökéletes egyensúlyt a Forza sorozat jelenti, kellően komoly és könnyed egyszerre. Hiába nincs új konzolom, szimplán tudom, mert van egy minőségi szint amit mindig megad ez a sorozat. Ritka az ilyen, már konzolon is.
-
atike
nagyúr
Nagyon tetszik! Komolyan elgondolkodtam egy konzol beújításán...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem, szerintem nem vinnék, lévén több hasonló játék is van. Itt Boxon meg kb egyeduralkodó.
Live-Die-Respawn
-
Ciccuka
veterán
-
.LnB
titán
válasz bulikavagyok #88 üzenetére
Igen. Pedig én egy ideig meg voltam győződve, hogy nagy durranásként bejelentik a PC-s verziót. De a X1 olyan siralmas eladásokat produkál, hogy ez elképzelhetetlen. Mert van a Forza és a Halo nekik és ennyi. A Win10 meg jól teljesít, nem kell neki a Forza a fellendüléshez.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
-
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #88 üzenetére
Megvettem, hálás köszönet!
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
nagyúr
-
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #85 üzenetére
Ja, hogy ott is akciós Valamit benéztem.... Köszi
-
Zsidaaj
tag
válasz bulikavagyok #81 üzenetére
Jogos.. Kar erte pedig pc-n vinnek mint a cukrot :-)
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #77 üzenetére
Úgy nézem, jelenleg nincs szingapúri kártya akcióban :-/ Kár, pedig még jobb ajánlat lenne.
-
.LnB
titán
válasz bulikavagyok #81 üzenetére
Azért hogy nekem is jó legyen. Mondjuk
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
-
Zsidaaj
tag
Ez most csak konzolra jon ki mint a grantirusmo 5?:/ pc-n nem lesz elerheto?
[ Szerkesztve ]
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
wolruf
őstag
De még legális trükközéssel sem láttam ilyen áron. Digitálisan még ennél is drágább. Privátba leírnád mi is ez? A megosztott profilt ismerem, de az engem nem érdekel. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
legális trükközéssel. Kb ugyanaz a szint mint az említett olcsó vásárlások PC-re a részben lopott kuponokkal és steam kódokkal...
Mindig előkerül ez a játék ár téma, örök meddő vita. Viszont annyit még bebiggyesztenék, hogy konzolra megveszek egy premier játékot lemezen, kitolom egy hét alatt, és eladom 1-2 ezer bukóval. Ennél PC-n csak a virágbolt olcsóbb -
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #70 üzenetére
Izébigyó... ez hol kerül 11000-be? 18 alatt nemigen láttam.
Köszi!(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
.LnB
titán
válasz unrealnoise #71 üzenetére
2000-ben az F1Grand prix 3 is tudta azt, hogy az ideális ív szárad fel előbb. Király, hogy 2015-re megint eljutottunk ide.
-
Nagyon szuper lett. Köszi a tesztet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nagyúr
válasz unrealnoise #71 üzenetére
Most látom csak az xboxos gamertag-edet! Ne tudd meg mennyit megyek a driveatarod ellen...
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
unrealnoise
senior tag
Hasonló kaliberű nincs. Viszont a Project Cars bizonyos esetekben többet is tud mint a Forza/GT páros.
A pCARS nem HC szim, de a Forza-nál, GT-nél komolyabb (főleg FFB-re, autókezelésre).A pCARS-ban, vannak versenyhétvégék, időmérőkkel, satöbbi, ilyesmi a Forza 6-ban vagy GT-ben nincs.
pCARS-ban minden pályán lehet eső, dinamikus a napszakváltás, időjárás-változás.Cserébe eszi is a gépet rendesen, bár ugye PC-n lehet állítgatni a részletességet. (Én GTX 960 OC-vel elég jól elvagyok vele.)
Esőben pl szép a Forza 6 az igazi tócsáival, de pl feelingre szerintem a pCARS sokkal durvább, pCARS-ban a látótávolság tényleg le tud menni "0"-ra. Forza 6-ban ilyen nincs. Gondolom a fix 60FPS-hez ennyi kompromisszum kellett.
Érdemes ezt megnézni:[link] Ha nem 7:32-nél indul a videó, pörgesd oda. És igen, az eső effekt a szélvédőn elég gyengusz, de azóta javítottak rajta, itt is másznak az esőcseppek, még ha teljesen előre megírtan is. Viszont az nagyon sokat hozzátesz, hogy tényleg annyit látsz néha, amennyit kb. igazából láthatnak a pilóták...
Forza 6-al kapcsolatban én igazából elég kritikus vagyok, keveset komolyodtak, és sokat azt hiszik, úgy vélik, ennek így is kell lennie, maradnia, hiszen a célközönségnek ez is jó. Ahha. Hát én pont emiatt a hozzááláás miatt adtam el az Xbox One-t.
Se időmérő, se bajnokság (pontrendszeres), komolyan, ez a Forza 6 is, szinte csak két dologban jobb, mint a Forza 4. éjszakai versenyek és időjárás. Ennyit fejlődtek. Ez nekem semmi. Értem én, hogy jobb grafika, kicsit jobb fizika, de nemár, hogy 4 év alatt ennyire futja... Egy időmérőt negyed óra alatt bele lehetett volna tenni. A pontversenyes bajnokságokat szintén. Nincsenek klubbok, amelyek a Forza 4-ben voltak...
Szóval köszi, de engem ennyivel most nem vettek meg, PC-n tolom most a pCARS-t, a Raceroomot, és igen, idén felkerül az rFactor 2 is steamre, amelyben vezetni, érezni egészen más világ, mint bármi jelenleg a piacon. rFactor 2-ben az ideális ív szárad fel először. Láttam egy videót, amelyben valaki direkt leparkolt az ideális íven, és ott maradt körökön keresztül. Mi történt? Egészen addig a helyig az ideális ív gumizódott fel, aztán az a terület, ahol kikerülték a srácot a gépi ellenfelek. Elképesztő. Technikailag. Az FFB meg állat. A grafika nem csúcs, de van full dinamizmus, klasszikus pályák, satöbbi, satöbbi, nálam nagy szerelem lesz...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz bulikavagyok #68 üzenetére
Nekem persze, én nem home-olok sose, és digitálisan csak pc-n vásárolok, onnan nem akarok megszabadulni a játékoktól.
És még mindig drágább mint pc-re, a Mad Max-et 1 hetesen 4k-ért vettem, azért ez nem rossz. -
nagyúr
-
dragonfx
veterán
pc.re nincs?
ez vagy más hasonszörű faintos autos gamma jelenleg?
driveclub vagy nem tudom..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Def26
félisten
2013 november óta sok minden változott. Akkoriban még valamelyik majom azt nyilatkozta a microsoft -tól, hogy soha nem lehet majd kinect nélkül kapni a boxot. Ma már nem dolgozik a cégnél.
Lényeg, hogy egyelőre nincs rá csak 1-2 játék, AAA cím talán csak a kinect rivals.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
rdt89
addikt
Lehet egyedül leszek ezzel a véleményemmel, de nekem a FM4 újítása hiányzik, mégpedig a kinect-el való bűvészkedés. Lehet nem volt egy nagy szám, de tovább lehetett volna fejleszteni, mert lett volna benne lehetőség, pláne, hogy az XO kinect berendezése sokkal fejlettebb.
-
wolruf
őstag
Legyen neked igazad, azzal mi, játékosok, csak nyerhetünk Én sem vagyok ellene egy jónál jobb játéknak De az 5 megvételét bánom sajnos. Pedig azért vettem One-t. Akkor már a Horizon 2 több boldog órát adott
-
nagyúr
Őszintén szólva az előző részekre szinte már egyáltalán nem emlékszem, pedig beletettem mindegyikbe pár száz órát. Pont tegnap keresetem egy pályát a negyedik részből, és látva a FM4 track listáját kicsit elcsodálkoztam... -volt pár pálya amire egyáltalán nem emlékeztem már..
De száz szónak is egy a vége, én nem félek attól, h a FM7 ne durranna majd nagyot 2 év múlva..[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #39 üzenetére
Volt valahol valami szöveg erről, hogy a páratlan számú verziók nem lesznek nagy dolgok. Hogy ez most teljesen urban legend vagy sem, kérdéses, de valóban így volt, hogy a 3 és az 5 elég karcsú volt. Szó se róla, mind megvan, de tényleg a 2 és a 4 volt igazán jó (az 1-et is mostanában próbáltam újra, de arról inkább nem nyilatkozok ). A demo alapján pedig ez a 6 is ott van rendesen. Így félő, hogy a 7 megint kicsit karcsúra sikeredik Dehát az Xbox Two-ra is kell valami puskapor
Szerk.: igaz, még lehet, hogy olyan tartalékokat facsarnak ki trükkökkel ebből a gépből, hogy majd csak nézünk
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
És a Microsoftnak is az lett. Mert ezt nagyon elszámolták. A PS4 Amerikában veri (ismét?) őket eladásokban. A teljesítmény pedig sehol nincs egyik konzol esetében sem az elvártaktól. Sőt. Az vér ciki, hogy a PC-s portok azért vannak lebutítva, hogy konzolon jól fusson. (Mármint a játék készítésekor már úgy programozzák) De szerintem ez nem baj, így legalább nem fáj a szívem egyik konzolért sem.
-
nagyúr
Szerintem félreértettél, ezzel sincs semmi bajom, sőt imádom! A tökéletes autós játék számomra. Csupán jeleztem wolrufnak, h van még hova fejlődni, és ez a hetedik részen meg is fog látszani. Szerintem a FM5 miatt gondolják azt sokan, h itt is csak két részenként jönnek a nagy újítások -már amennyire még jöhetnek ilyenek-, de az ötödik nyilván csak a szoros határidők, és a gép kiforratlansága miatt lett olyan, amilyen.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
PuMbA
titán
Egyébként a Forzáé se lenne rossz, de az, hogy eső esetén az autón kb. semmi se tükröződik elég PS2 hatást kelt és teljesen elválik a környezettől az autó, mintha nem is ott lenne Ha ezt kijavítanák egy patch-ben sokkal jobb lenne az összkép DriveClub előnye, ahogy gianni85 mondja természetesen a 30fps / erősebb gép, hiszen az egész időjárás és nappal/éjszaka ciklus dinamikus, minden egyes esőcsepp vagy hópihe külön objektum, nem csak egy lapos textúra.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz bulikavagyok #39 üzenetére
Ez most sem a fejlesztőkön múlott. A hardver miatt vannak a megkötések. Majd talán a következő Xbox-ra jöhet egy fullosabb Forza. Persze ezzel sincs nagy baj. De az XboxOne elég nagy "kapufa" lett a Microsoft-tól.
-
nagyúr
-
.LnB
titán
Forza párti vagyok, de ez alapján tényleg szebb külsőre az eső a DriveClub-ban: [link]
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
Imádom a Forza sorozatot, nagyon jó játék, mert szerintem kontrollerről (nem nem kormány kontroller ) sokkal jobb fizikát tényleg nehéz kihozni. A One pedig pláne jó a két triggerrel, hogy érződik a csúszás is. Nekem, mint (most már) totál fotelpilótának, arra, hogy beindítsam, gyorsan csapassak egy-két kört, tökéletes. Amikor még volt helyem/időm rá, hogy összerakjam a szettet, a Richard Burns vitt mindent (leginkább a gallyak karcoló hangját imádtam a karosszérián, iszonyat hangulat ). De az egy teljesen más világ, másoknak szólt. Kár, hogy olyan szintű szimulációt azóta sem tapasztaltam sehol. Azaz igazi autóban igen, de az más tészta Na, a Forza jó!
-
Scholes9
nagyúr
Biztos h remek játék.
Szívesen kipróbálnám és összehasonlítanám a DriveclubbalPS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Viper26
nagyúr
válasz interstate76 #28 üzenetére
Sikerült abszolút félreértened.
(#29) anulu.:
Igen, ilyen szempontból jó lenne mind a kettő, de az nem most lesz még.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
anulu
félisten
FPS meg FPS like cuccok nálam is PC-n (pl GTA 5), sport játékot viszont (ha ki is adnák amit játszok) el nem tudom már képzelni billentyűzettel)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
interstate76
addikt
Biztos volt, hogy konzol vs. pc vita lesz, 6 ezerszer elcsépelt érvekkel.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
nagyúr
-
rdt89
addikt
Ahogy láttam az összes autók listáját, megint nincs Porsche licensz, ami gondolom mint a Forza 4-nél DLC-ben jelenik meg. A játék eszméletlen szépen néz ki, bár annyira még mindig nem győzött meg, hogy hátrahagyjam a Forza 4-et(185ezer km-el a hátam mögött). Grafika persze sokkal szebb, de nekem a játékélmény fontosabb. Majd ha egyszer kipróbáltam biztos konzol csere is lesz, mert a Turn 10 nem szokott sz.rt kiadni a kezei közül.
-
Sicilian
addikt
Jó kis cikk lett. Nem is tudtam eddig, hogy a Japán pályák versenyek nincsenek benne..
nothing is true everything is permitted..
-
anulu
félisten
régen nagyon szerettem a komplex játékokat. most is szeretném, de nincs időm rá. XO bekapcs, letolok 1-2 futamot, ennyi. ritkán van tényleg bőven időm játszani, sajnos.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
haxiboy
veterán
Azért nem minden Nagyon sok jó indie játék van. Illetve elég sok játékot ki lehet emelni a tömegből.
Szimulátorok is léteznek, csak az nem az átlag user igényeihez van szabva.
Manapság azért vannak jó megjelenések (MGShantom Paint pl. életem egyik legjobban elköltött 5 ezer forintjának tekintem)
A probléma inkább ott van hogy rohanó világban élünk, az emberek lusták, a komplex játékok már nem menők mert akkor hosszú a tutorial.
Sajnos még a kedvenc címemnél is vezettek be néhány egyszerűsítést, igaz ez a kezdőknek segít (EVE Online), de még így is kellően/túlságosan komplexPremium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Ciccuka
veterán
A grafika szépnek tűnik. Az irányítás, fizika meg olyan amilyen (full arcade).
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
mlinus
őstag
az 5-nél szerintem nem arra volt panasz, hogy nem volt tapadás, hanem arra, hogy alulkormányozott volt minden autó. És szvsz ez még mindig jelen van valamilyen szinten, bár sokat javult, de valahogy az FM4 még mindig ritmusosabb.
egyébként nagyon tartalmas és szép a játék, de nálam a horizon valahogy átvette az uralmat Forza téren. Lehet hogy kicsit ráuntam már 20 éve ugyanazokon a pályákon körözni videójátékokban
-
Daffchy
őstag
A Forza sorozat mióta szimulátor?
-
LeventeV
senior tag
Irigykedem most az Xbox tulajokra. Nagyon jónak néz ki a játék.
-
anulu
félisten
van pár dolog, ami hiányzik. pl a futamok előtt az autó választásnál igazán kiírhatná, hogy mi a max kategória és performance point, amivel nevezni lehet.
illetve már az 5-ből is hiányoltam a 4-nek a karrieren kívüli versenyeit (sok-sok kocka, látszik, h mit csináltál még meg, mi hiányzik).
a grafika, hangulat, vezetési élmény viszont 10/10! engem megvett kilóra
-
addikt
Ez igen! Gyönyörűen kivételeztek az autók belsejét is.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Viper26
nagyúr
"Nem kevésbé hatásos az eső megvalósítása: bár csak néhány pályán érhető el ez a mód,"
Merthogy?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest