Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Hát egy gyártó se látja szívesen, hogy sérülnek a modelljei, így az nem a Forza-n múlik sajnos. Így is minimális optikai, festék, szélvédő sérülések nyomai vannak, mélyebbhatóan nem tehetik meg engedély nélkül. Az irányítással ebbe a kategóriába semmi gond, ő nem szimulátornak készült, Arcade vonalon meg a nyomába sincs semmi, az NFS-hez képest speciel közelebb van a szimulátorhoz, mint az Arcade vonalhoz. Valamint még ne írd le az irányítást, a 4 is nagyon sokat fejlődött a 3-hoz képest, és szerintem nem állnak meg ennyinél. De amúgy ha a videókat megnézed egy összekoccanás sincs bennük és surlódás se, lehet titkolnak ezek valamit, ezért nem láttunk egy véletlen koccanást se eddig egy bemutatón se
-
Vig Zsolt
tag
Grafika az nagyon szép,de az irányítást és mondjuk az autók sérülését lehetett volna fejleszteni. A motor hangon is jó hogy próbáltak javítani...
Már várom -
eL Geri
őstag
Ezen a videón valami egészen realisztikus a távolban lévő táj (is), nagyon tetszik
-
Felesbandi
senior tag
Remelem a multiplayert kijavitjak. A Horizon 4 (MS Store-os verzioja) nekem is meg haveromnak is jatszhatatlan online. Meccsek kozt rendszeresen 10-15 percet kell varni. Konkretan 2-3x tobbet varakozunk, mint amennyit versenyzunk. Horizon 3-ban mukodik minden, nem tudom, mit toltak el ennyire a 4-nel.
Meg azt remelem, hogy a Freeroam Rush-bol kicsit visszabb vesznek. Terepversenynel 5-bol 2 Freeroam Rush egy kicsit sok szerintem.
Nagyon varom mar amugy, mert az eddigi Horizon reszek nagy kedvenceim, de a 4. reszt az online hibai nagyon kiherelik szamomra.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Ez a játék, már most hihetetlen összetett és részletes és még oly sok mindent nem mutattak meg nekünk. S még olvastam azt is, hogy soha nem látott mennyiségű géppark is lesz a játékba, és Series S/X konzolokon a hang a benne lévő technológia miatt még jobb lesz és új fajta hangrögzítést használtak, valamint kimentek az utcára / pályára veretni a kocsikat és úgy vették fel a hangot. Több mint 350 motorhangot rögzítettek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Parfüm topik
- Akciókamerák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox 360 Játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest