Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
galervin93 #570 üzenetére
állítsd már át azt a mérleget Librárol Kg ra légyszíves
-
iceQ!
addikt
válasz
BlackmMmDog #589 üzenetére
Ezt mind janskynak köszönheted
Amúgy grat
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #587 üzenetére
Kezdjük az elejéről...
Reggel a telefon úgy gondolta, nem akar felkelteni, de szerencsére így is 6-ra megérkeztem a tóra. Reggel próbálkoztam rövid távon, de most benti részen maradtak a nagyja. Kosárba Aqua pellet, tüskére majás (SBS M4)csali ment, más nekem nem adta.
Eredmény ami ki is jött: 15,30; 13,50; 12,50; 6,40; 5,95
Egy "kis" harcsa meglépet, és egy kisebb ponty is.Iszap a 15,30-as ponty lett ,mert azt mondtam jansky1-nak, hogy csak iszapba van a kosár, és azért hajlik a bot derékba.
-
Grillo
őstag
Grat mindenkinek, én is víz mellett voltam, meg nem is unatkoztam, de halat nem láttam.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Elfáradtam... reklám után jön a beszámoló
Iszap jött és jött
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #584 üzenetére
Elképesztő mennyiségű a keszeg benne, ha beültem és megvolt a ráetetés és az első néhány dobás, 8-10-15 mp ütemre jött a keszeg, 50cm-es előke volt, nem variáltam. Ette a szúnyogot, pinkit, csontit, csontival volt nyilván a leggyorsabb a csalizás.
jansky: grat a pecához meg az eredményhez, fsza napotok volt!
-
jansky1
senior tag
válasz
galervin93 #584 üzenetére
Köszi a részvételt!
Ugrott ponty a kikoricás etetéseden.
3 harcsa és 3 ponty jött nekem. Egyik harcsa 10.50, a többi hal mind 10kg alatt volt.
Blackmmmdognak ma nagyon összejött az élet, úgy is, hogy vmi böszme harcsája elment, de majd ő beszámol.
Iszap.
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #581 üzenetére
Hosszú előkés feeder volt, sajnos a szél miatt match, spicc nem igazán játszott (meg éjszakás szoliból mentem, kissé fáradtan, nem volt kedvem szenvedni). 1 kiló Sziszi sárga dévér, bő fél kiló folyóvízi agyag, mert csak ez volt nálam
, angolmorzsa... Random 18 méter körüli távon gyakorlatilag az első dobástól kezdve ott voltak a dévérek. Csonti, pinki, giliszta, mindent ettek. Nem kellett nagy csali, 1v2 szem csonti, 1 csonti 1 pinki, 1 szál gili, ilyesmi. Viszont az előke hosszát a kezdeti 50 centiről meg kellett növelni 1 méterre, mert nem teljesen fenéken voltak a keszegek, inkább felette 1-1.5 méterig. Ha behullás után 1 percig nem volt kapás, akkor érdemes volt kivenni, és újat dobni. Kukorica minimálisan szelektált, de egyrészt nem sokkal nőtt az átlagméret, másrészt jelentősen lassabb lett a halfogás üteme (harmadrészt meg csak az igazán pici kukorica működött, tényleg ilyen fél centis szemek). Part mellé közvetlenül is szórtam pár marék kukit, de nem állt rá semmi.
Összességében nagyon tetszett, igazán szép a keszeg állomány, és szép egészségesek. Meg hát a hangulat is kiváló volt. Az indító folyadékért külön köszönet. -
jansky1
senior tag
Szakadok 😂
Meg Feketekutya is szakadt sajnos
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #579 üzenetére
Mert töketlenkedik a fárasztással. 30as fonottat nem fsznak finomkodni
keszeggel mi a helyzet?
-
iceQ!
addikt
válasz
galervin93 #579 üzenetére
Bólyaköré tekeredett a zsinór neki is?
-
jansky1
senior tag
Blackmmmdog sajnos nem tud válaszolni nektek, mert fáraszt folyamatosan.
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #570 üzenetére
Kíváncsi vagyok a keszegfogásodra, tudjuk, hogy ez a kép tavalyi, nem is ott készült, haja is milyen
-
jansky1
senior tag
válasz
galervin93 #559 üzenetére
-
PpenoO
őstag
Ami még a nagy vágyam a rétimajor tavak + találkozni az öreg halásszal!
-
PpenoO
őstag
Hévízen leszünk, gyertek a csatornához óriás vértesharcsát meg délamerikai sügért fogni
Ma voltam Joker tavon dunaharasztiba, nagyon ment a hal 3 óra alatt 4db +8kg hal jött, úgy ugrándoztak a sziget körül, mint a delfinek. Lehetne itt a következő őszi fórumpeca.
-
jansky1
senior tag
Senki többet? 2 stéget foglalok akkor, így még 1 kiadó helyünk lesz még, ha csatlakozna valaki.
-
jansky1
senior tag
Hogy állunk hogy állunk, lassan le kéne foglalni a stégeket, ha akarunk menni.
-
jansky1
senior tag
Nekem is kedden derül ki véglegesen. Steady, Grillo, nektek körvonalazódik valami addigra?
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93 #551 üzenetére
Én majd még jelzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest