Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Igen itt lényegesen rövidebb a keze , vagy csak messzebb volt a fotós ,és Fekete kutya rájött ,hogy ez már az a távolság ,hogy nem tudja az optikába tolni a halat térdelve , így rendesen tartja
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz galervin93 #570 üzenetére
állítsd már át azt a mérleget Librárol Kg ra légyszíves
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
jansky1
senior tag
Hareszok:
eléggé megkívántam így tegnap a harcsapaprikásr, házi reaperrel -
iceQ!
addikt
válasz BlackmMmDog #589 üzenetére
Ezt mind janskynak köszönheted Amúgy grat
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz BlackmMmDog #587 üzenetére
Kezdjük az elejéről...
Reggel a telefon úgy gondolta, nem akar felkelteni, de szerencsére így is 6-ra megérkeztem a tóra. Reggel próbálkoztam rövid távon, de most benti részen maradtak a nagyja. Kosárba Aqua pellet, tüskére majás (SBS M4)csali ment, más nekem nem adta.
Eredmény ami ki is jött: 15,30; 13,50; 12,50; 6,40; 5,95
Egy "kis" harcsa meglépet, és egy kisebb ponty is.Iszap a 15,30-as ponty lett ,mert azt mondtam jansky1-nak, hogy csak iszapba van a kosár, és azért hajlik a bot derékba.
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
Grat mindenkinek, én is víz mellett voltam, meg nem is unatkoztam, de halat nem láttam.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Elfáradtam... reklám után jön a beszámoló
Iszap jött és jött
-
Steady74
addikt
válasz galervin93 #584 üzenetére
Elképesztő mennyiségű a keszeg benne, ha beültem és megvolt a ráetetés és az első néhány dobás, 8-10-15 mp ütemre jött a keszeg, 50cm-es előke volt, nem variáltam. Ette a szúnyogot, pinkit, csontit, csontival volt nyilván a leggyorsabb a csalizás.
jansky: grat a pecához meg az eredményhez, fsza napotok volt!
-
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #584 üzenetére
Köszi a részvételt!
Ugrott ponty a kikoricás etetéseden.
3 harcsa és 3 ponty jött nekem. Egyik harcsa 10.50, a többi hal mind 10kg alatt volt.
Blackmmmdognak ma nagyon összejött az élet, úgy is, hogy vmi böszme harcsája elment, de majd ő beszámol.
Iszap.
-
galervin93
addikt
válasz Steady74 #581 üzenetére
Hosszú előkés feeder volt, sajnos a szél miatt match, spicc nem igazán játszott (meg éjszakás szoliból mentem, kissé fáradtan, nem volt kedvem szenvedni). 1 kiló Sziszi sárga dévér, bő fél kiló folyóvízi agyag, mert csak ez volt nálam , angolmorzsa... Random 18 méter körüli távon gyakorlatilag az első dobástól kezdve ott voltak a dévérek. Csonti, pinki, giliszta, mindent ettek. Nem kellett nagy csali, 1v2 szem csonti, 1 csonti 1 pinki, 1 szál gili, ilyesmi. Viszont az előke hosszát a kezdeti 50 centiről meg kellett növelni 1 méterre, mert nem teljesen fenéken voltak a keszegek, inkább felette 1-1.5 méterig. Ha behullás után 1 percig nem volt kapás, akkor érdemes volt kivenni, és újat dobni. Kukorica minimálisan szelektált, de egyrészt nem sokkal nőtt az átlagméret, másrészt jelentősen lassabb lett a halfogás üteme (harmadrészt meg csak az igazán pici kukorica működött, tényleg ilyen fél centis szemek). Part mellé közvetlenül is szórtam pár marék kukit, de nem állt rá semmi.
Összességében nagyon tetszett, igazán szép a keszeg állomány, és szép egészségesek. Meg hát a hangulat is kiváló volt. Az indító folyadékért külön köszönet.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jansky1
senior tag
Szakadok 😂
Meg Feketekutya is szakadt sajnos
-
Steady74
addikt
válasz galervin93 #579 üzenetére
Mert töketlenkedik a fárasztással. 30as fonottat nem fsznak finomkodni
keszeggel mi a helyzet?
-
iceQ!
addikt
válasz galervin93 #579 üzenetére
Bólyaköré tekeredett a zsinór neki is?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
galervin93
addikt
... és akkor Feketekutya vízreszállt...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
iceQ!
addikt
Egymásra találtatok a Húsz kötőjel negyven perces fárasztással Addig lehet dumálgatni jókat míg a hal fárad...Sipi 1 vagy 2 amit felvett?
-
jansky1
senior tag
Blackmmmdog sajnos nem tud válaszolni nektek, mert fáraszt folyamatosan.
-
Steady74
addikt
válasz galervin93 #570 üzenetére
Kíváncsi vagyok a keszegfogásodra, tudjuk, hogy ez a kép tavalyi, nem is ott készült, haja is milyen
-
galervin93
addikt
válasz Steady74 #569 üzenetére
Még ki se pakoltam, erre...
Röpke 15+.
Életemben nem is láttam még szerintem ekkora pontyot... Brutál ez a víz... Aqua, pici barna golyó...
Na megyek keszegezni, mert lemaradok úgy érzem.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jansky1
senior tag
Blackmmmdog trükk. Egyhorgos method cuccal:
-
galervin93
addikt
Megpróbálok még gyorsan pinkit szerezni, arra már nem volt időm tegnap.
Szerkók sincsenek össze rakva, meg mire kipakolok, kaját keverek nekem az egy óra. Ennyi előnyt adok.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #559 üzenetére
Gyere, mert nem hagynak horgászni a halak.
-
PpenoO
őstag
Ami még a nagy vágyam a rétimajor tavak + találkozni az öreg halásszal!
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
Hévízen leszünk, gyertek a csatornához óriás vértesharcsát meg délamerikai sügért fogni
Ma voltam Joker tavon dunaharasztiba, nagyon ment a hal 3 óra alatt 4db +8kg hal jött, úgy ugrándoztak a sziget körül, mint a delfinek. Lehetne itt a következő őszi fórumpeca.
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Senki többet? 2 stéget foglalok akkor, így még 1 kiadó helyünk lesz még, ha csatlakozna valaki.
-
jansky1
senior tag
Hogy állunk hogy állunk, lassan le kéne foglalni a stégeket, ha akarunk menni.
-
jansky1
senior tag
Nekem is kedden derül ki véglegesen. Steady, Grillo, nektek körvonalazódik valami addigra?
-
Grillo
őstag
válasz galervin93 #551 üzenetére
Én majd még jelzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM