Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Pont, hogy 2005-től egészen 10-ig felejtős volt a FIFA. (PC-n)
A játékmenet nem sokban különbözött a 90-es évek végétől. Sablon, 2 féle passz, rugós foci jelleg, középpálya nem létezik. Nincs labdajáratás, labdatartás, fedezés, terület védés, üresbe passzolás, alig lehetett színesíteni a játékot. Csak a góllövésről szólt másról nem. Egy flippernek meg egy idő után unalmas lett. A védekezés ingerszegény volt, mert csak abból állt, hogy ráküldöd a védőket irányított rakétaként a támadóra a szerelés gombbal, azt vagy elveszi vagy nem.Pont most lett igazán focis játék, mert a fent felsorolt elemek végre benne vannak.
-
wednesday
őstag
Nekem meg pont a 14 tetszik jobban. No, hát nem vagyunk egyformák.
Jobban lehet védekezni, már nem csak a nemcsak a 16-osnál. Van mezőnyjáték, nem a 2 kapu közötti rohangálásról és az azonnali szerelésről szól a játék. Ettől nekem élethűbb az egész.
A bíráskodáson kéne sokat javítani. Az előnyszabályt nagyon rosszul kezeli. Legtöbbször védekezésnél kapom, például az ellenfél szögletrúgásánál, ami egy vicc.
A kezezés bekapcsolása elméletileg jól hangzik, de....A legtöbb ilyen random generált. Egy sima labdalevételnél hátul kezezik a védő. Gyak ingyen szabadrúgás az ellenfélnek. De rengeteg kezezést nem fúj be, főleg a lövéseknél passzoknál, gólpasszoknál!!!
A nem a labdát cipelő játékos elleni szabálytalanságok sem mennek a játéknak még. Volt hogy szélen vezettem a labdát, hogy a 16-osra beíveljem. A középen szaladó csatárt meg szabályosan lekaratézták, eltüntették. És semmi!
Az a baj, hogy sok kontaktot ütközésnek vesz a játék, mert ugye sok eset nem a szerelés gombbal történik, hanem összeszaladással. De sok eset ugye a valóságban, hatalmas szabálytalanság lenne.
-
wednesday
őstag
Én is azt mondom, hogy a FIFA egy jó játék, akinek bejön a stílus.
Az igaz, hogy az évenkénti részekben nincs mindig nagy újítás (egy kevés mindig van), de az az állítás, hogy 2006-os rész óta nem változott semmit, az nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest