Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na azt azért kétlem. Az egyetlen kritika ami érheti a COD ot az a grafikus motor. Jó lehet kicsit elavult a cucc, de szerintem a maximálisat kihozták a cuccból. Grafika fetisisztáknak meg ugye ott a BF.....
Amúgy ezen a Fifa dolgon én is eltöprengek néha. Egy új kiadáson tényleg max. a játékosokat, a mezeket illetve a stadionokat tudnak változtatni. Máshol nagyon nem....
Persze mint köztudott az angolok a föld legfurább népsége.... És az is köztudott hogy náluk a foci épp olyan szent dolog mint a dél-amerikaiknál.... Tőlük e téren nem is vártam mást....
-
SzuL
tag
Az igazat megvallva több frissítés volt benne mint a COD 4 óta bármelyik COD részben.
Kontra kérdés: aki azt megveszi az miért teszi? -
Apika
addikt
válasz
fatallerror #7 üzenetére
Gondolom, hogy az újabb kiadásokban mindig frissítenek valamit. Fanoknak pedig kötelező darab...
-
fatallerror
addikt
aki nem érzi a 11 és a 12 között a különbséget az hazudik, még focit sem kell nézni v játszania h lássa
-
kapeti07
senior tag
válasz
BudTerence #5 üzenetére
Én is tisztában vagyok azzal, hogy nincs sok változás az éppen aktuális és az előző évad között. De mégis megveszem én is minden évben.
Mondjuk imádom a focit, lehet hogy ez a betegség az oka az angoloknál is.
-
Apika
addikt
válasz
BudTerence #3 üzenetére
Gondolom azért, mert frissítve vannak évente az éppen aktuális csapattagok...
-
BudTerence
tag
válasz
DrTroglodyte #2 üzenetére
...igen, igen, erre én is állatira kíváncsi lennék! Írjon légyszi, aki minden évben megveszi a Fifát, és mondja meg, miért! Abszolút nem piszkálásból, én is komolyan kíváncsi vagyok.
-
DrTroglodyte
tag
Nem értem, miért veszik meg évről évre szinte tökugyanazt a játékot ennyire sokan. Vagy mindenki a "nem tudom mit vegyek a Kicsi Johnnynak, de szereti a focit, kapjon hát focis játékot, attól legalább nem lesz sorozatgyilkos, mint az emwéháromtól."-vonalon mozog?
Tényleg kíváncsi vagyok rá, nem trollkodás.
-
samu74
addikt
Ez egy jó játék,az biztos.Viszont a menübe elveszek...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Továbbra se volt játék ami veszélyeztethette volna a Fifa 12 első helyét.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Programozás topic
- Milyen processzort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest