Új hozzászólás Aktív témák
-
Na azt azért kétlem. Az egyetlen kritika ami érheti a COD ot az a grafikus motor. Jó lehet kicsit elavult a cucc, de szerintem a maximálisat kihozták a cuccból. Grafika fetisisztáknak meg ugye ott a BF.....
Amúgy ezen a Fifa dolgon én is eltöprengek néha. Egy új kiadáson tényleg max. a játékosokat, a mezeket illetve a stadionokat tudnak változtatni. Máshol nagyon nem....
Persze mint köztudott az angolok a föld legfurább népsége.... És az is köztudott hogy náluk a foci épp olyan szent dolog mint a dél-amerikaiknál.... Tőlük e téren nem is vártam mást....
All→M8
-
SzuL
tag
Az igazat megvallva több frissítés volt benne mint a COD 4 óta bármelyik COD részben.
Kontra kérdés: aki azt megveszi az miért teszi?"Sose bízz olyan számítógépben, amit nem tudsz kidobni az ablakon!"
-
Apika
addikt
válasz
fatallerror #7 üzenetére
Gondolom, hogy az újabb kiadásokban mindig frissítenek valamit. Fanoknak pedig kötelező darab...
-
fatallerror
addikt
aki nem érzi a 11 és a 12 között a különbséget az hazudik, még focit sem kell nézni v játszania h lássa
don't tell me what i can't do!
-
kapeti07
senior tag
válasz
BudTerence #5 üzenetére
Én is tisztában vagyok azzal, hogy nincs sok változás az éppen aktuális és az előző évad között. De mégis megveszem én is minden évben.
Mondjuk imádom a focit, lehet hogy ez a betegség az oka az angoloknál is.
Xbox: kapeti
-
Apika
addikt
válasz
BudTerence #3 üzenetére
Gondolom azért, mert frissítve vannak évente az éppen aktuális csapattagok...
-
BudTerence
tag
válasz
DrTroglodyte #2 üzenetére
...igen, igen, erre én is állatira kíváncsi lennék! Írjon légyszi, aki minden évben megveszi a Fifát, és mondja meg, miért! Abszolút nem piszkálásból, én is komolyan kíváncsi vagyok.
-
DrTroglodyte
tag
Nem értem, miért veszik meg évről évre szinte tökugyanazt a játékot ennyire sokan. Vagy mindenki a "nem tudom mit vegyek a Kicsi Johnnynak, de szereti a focit, kapjon hát focis játékot, attól legalább nem lesz sorozatgyilkos, mint az emwéháromtól."-vonalon mozog?
Tényleg kíváncsi vagyok rá, nem trollkodás.
-
samu74
addikt
Ez egy jó játék,az biztos.Viszont a menübe elveszek...
-----------
Új hozzászólás Aktív témák
gp Továbbra se volt játék ami veszélyeztethette volna a Fifa 12 első helyét.
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RAM topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD IPS Touch, I7-7500U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- 600W FSP HYPER K PRO tápegység (80+Bronze)
- Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/240SSD) - 1 év garancia, 27 % ÁFA számla
- Corsair iCUE AF120 RGB ELITE Triple Pack White + Lightning Node Core White - Garancia
- Asus ZenBook Pro 15 UX550GEX / 15.6" 4K UHD / i7-8750H/ 16 GB / 512 SSD / GTX 1050 Ti 4 GB / Érintős
- i7 2640M
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest