Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
Ez egy jó játék,az biztos.Viszont a menübe elveszek...
-----------
-
DrTroglodyte
tag
Nem értem, miért veszik meg évről évre szinte tökugyanazt a játékot ennyire sokan. Vagy mindenki a "nem tudom mit vegyek a Kicsi Johnnynak, de szereti a focit, kapjon hát focis játékot, attól legalább nem lesz sorozatgyilkos, mint az emwéháromtól."-vonalon mozog?
Tényleg kíváncsi vagyok rá, nem trollkodás.
-
BudTerence
tag
válasz DrTroglodyte #2 üzenetére
...igen, igen, erre én is állatira kíváncsi lennék! Írjon légyszi, aki minden évben megveszi a Fifát, és mondja meg, miért! Abszolút nem piszkálásból, én is komolyan kíváncsi vagyok.
-
Apika
addikt
válasz BudTerence #3 üzenetére
Gondolom azért, mert frissítve vannak évente az éppen aktuális csapattagok...
-
kapeti07
senior tag
válasz BudTerence #5 üzenetére
Én is tisztában vagyok azzal, hogy nincs sok változás az éppen aktuális és az előző évad között. De mégis megveszem én is minden évben.
Mondjuk imádom a focit, lehet hogy ez a betegség az oka az angoloknál is.
Xbox: kapeti
-
fatallerror
addikt
aki nem érzi a 11 és a 12 között a különbséget az hazudik, még focit sem kell nézni v játszania h lássa
don't tell me what i can't do!
-
Apika
addikt
válasz fatallerror #7 üzenetére
Gondolom, hogy az újabb kiadásokban mindig frissítenek valamit. Fanoknak pedig kötelező darab...
-
SzuL
tag
Az igazat megvallva több frissítés volt benne mint a COD 4 óta bármelyik COD részben.
Kontra kérdés: aki azt megveszi az miért teszi?"Sose bízz olyan számítógépben, amit nem tudsz kidobni az ablakon!"
-
callmeakos
veterán
Na azt azért kétlem. Az egyetlen kritika ami érheti a COD ot az a grafikus motor. Jó lehet kicsit elavult a cucc, de szerintem a maximálisat kihozták a cuccból. Grafika fetisisztáknak meg ugye ott a BF.....
Amúgy ezen a Fifa dolgon én is eltöprengek néha. Egy új kiadáson tényleg max. a játékosokat, a mezeket illetve a stadionokat tudnak változtatni. Máshol nagyon nem....
Persze mint köztudott az angolok a föld legfurább népsége.... És az is köztudott hogy náluk a foci épp olyan szent dolog mint a dél-amerikaiknál.... Tőlük e téren nem is vártam mást....
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Limitált God of War Dualshock 4 Kontroller
- Limitált God of War Dualsense Kontroller
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8500G + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest