Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na azt azért kétlem. Az egyetlen kritika ami érheti a COD ot az a grafikus motor. Jó lehet kicsit elavult a cucc, de szerintem a maximálisat kihozták a cuccból. Grafika fetisisztáknak meg ugye ott a BF.....
Amúgy ezen a Fifa dolgon én is eltöprengek néha. Egy új kiadáson tényleg max. a játékosokat, a mezeket illetve a stadionokat tudnak változtatni. Máshol nagyon nem....
Persze mint köztudott az angolok a föld legfurább népsége.... És az is köztudott hogy náluk a foci épp olyan szent dolog mint a dél-amerikaiknál.... Tőlük e téren nem is vártam mást....
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
gp Továbbra se volt játék ami veszélyeztethette volna a Fifa 12 első helyét.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Eredeti játékok OFF topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- KAMIKÁZEE!!! Egér Olcsón CSaK a hétvégén! 2 NAP!
- 2080Ti / i5 12600KF / 32GB 3200Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- Acer Nitro Gaming XV272UV3 - 27
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Antminer S21 Hydro 335 TH/s Használt, Kiváló Állapotban KEDVEZŐ ÁR!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest