Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz csabsz13 #63 üzenetére

Először is: remek játék, kb egy hónapja tolom, van pár idegesítő aprósága, de alaőpvetően nem zavaróak. Jellemző módon a legnagyobb problémám, hogy néha nem bírom megfogni a kis figurát, akit szeretnék, pedig időnként fontos lenne gyorsan reagálni dolgokra. Ráadásul elképzelhetőnek tartom, hogy másik, illetve nagyobb kijelzőn ez elő sem jön. 5s-en játszom, teljesen tökéletesen működik, pedig közel 150 kis figura tolja az ipart 15 szinten, szóval alaposan kiépültem már.

felixo #61: "Egy csomót olvastam utána, de nem igazán vágom még ezt az egészet. 4-en kint várakoznak, de nem tudom őket betenni sehova, mert minden tele van. Capsom meg nincs elég fejleszteni."

Nem utánaolvasni kell, hanem elolvasni, mit ír ki a hibaüzenet (vagy tooltip). Nincs elég helyed a bunkerben, építs még lakószobákat, ha nincs hozzá lég kupak, gyűjts még.

Ver'alor #62: "Heló, utólag nem lehet átrendezni a dolgokat?"

Lebonthatod pár kupakért a már megépített szobát, de nem érdemes.

"A rusk-nsk mi értelme van, mert nekem mindíg felgyullad tőle a szoba..."

Nem kell kivárnod, amíg magától megtermelődik a nyersanyag, hanem kicsit kapkodni kezdenek a dolgozók. Amikor rákattintasz, ott van a lehetséges hibaszázalék, nyilván minél magasabb, annál valószjnűbb, jhogy elszabják a kis lelkes munkatársak.

"Van valami értelme az emberek boldogságának? Úgy értem, hogy nekem csak 86%, pedig mégis mindenki a neki legmegfelelőbb szobában dolgozik."

Ó, az élet nagy krédései. Türelem, nem megy az olyan gyorsan, a bunker egészének tökéletesen kell működnie, hogy az általános hangulat 90% fölé menjen. Egy-egy lakó ettől még simán lehet 100%-os, ha minden nyersanyaghoz elegendő mennyiségben hozzáfér, és a képességeinek megfelelő helyen dolgozik, valamint nem éri szerencsétlenség hosszú ideig. Vagy ha összejön egy helyes pasival/csajjal.

csabsz13 #63: "hát ha nagyon gonosz vagy, akkor küldj el 1-2 nem annyira hasznos egyedet egy kicsit sétálni és tedd be a helyükre az újakat. ;] vagy ezt nem lehet?"

Nem lehet, attól még, hogy kiküldöd, még a te lakóid (dweller), ha meghalnak, akkor is max feltámasztod őket pár kupakért.

Rula #64: "Egy olyan kérdésem van, hogy éjszaka mi történik? Nem lesz abból gond, hogy kifogynak az élelemből, a vízből és az energiából? Illetve olyankor is támadnak a banditák?"

Nem para, ha nem vagy bejelentkezve a játékba, erőteljesen lelassulva fogynak a nyersanyagok. Én naponta 3-4 alkalommal nézek rá, sosincs belőle gond. Másrészt minél több vonatkozó szobát építesz, annál több nyersanyagot tudsz előre bespájzolni.

felixo #65: "Stimpak mire jó?"

Neked le vannak tiltva a játékban a tooltipek, vagy csak olvasásallergiád van? Mondjuk akkor én is hibá írok itten szövegfalat... Ezzel gyógyítod a lakókat.

Vikthor #66: "hogy lehet eladni radaway-t meg stimpackot?"

Nem lehet.

felixo #67: "Valaki, aki nagyon képben van, csinálhatna egy jó kis leírást a játék használatához.
    Hálám örökké üldözné."

Első körben tessék átfutni a beépített helpet, gyakorlatilag minden benne van, ami szükséges, 22 vázlatos oldal. Amúgy a betöltésnél megjelenő tippek egy hét alatt gyakorlatilag szinte mindenre megtanítanak, amire magadtól nem jössz rá.

És a végére egy általános tipp: érdemes az elején csak bohóckodni vele, és amikor már érted, hogy mi hogyan működik, akkor csinálni egy új bunkert, sok bosszúságtól megkímélheted magad.

p

Új hozzászólás Aktív témák