Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Én tuti megveszem majd a dlc-ket, a New Vegast most vittem ki és most kezdtem a Fallout 3 GotY-t
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Dyingsoul
veterán
Ami azt illeti már maga a sima new vegas is annyira bugos volt, hogy teljesen elment tőle a kedvem... mindennek az volt a teteje, hogy a brotherhood-dal jó kapcsolatot akartam kiépiteni, de rossz sorrendben beszéltem valamit, erre bebugosodott az egész, és megszakadt a küldivonal... azóta is várnak arra, hogy leváltsák az eldert...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Ryder62
őstag
A fallout 3 dlc-jei nagyon jók voltak. Tartalmas, új fegyverek, ruhák, perkek stb. És igen hosszúak is ha az ember mindent fel akar fedezni és minden küldit megcsinálni. Remélem hogy a new vegashoz is ilyen tartalmas dlc-k jönnek. Ja és valamelyik dlc-vel kibővíthetnék a mapot mert rengeteg hely marad még rajta. Pl a térkép bal oldala.
-
UnSkilleD
senior tag
az összesen 4 dlc, király
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
AtHoS
nagyúr
Egész ígéretesnek tűnik nekem maga a játék, remélem megfelelő árazása lesz a DLC-nek is ill. el lehet majd mondani róla, hogy "megéri a pénzét"
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asszociációs játék. :)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl