Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
válasz Dilikutya #24 üzenetére
Természetesen én is így értem ...
Kollégám nagy BL fan volt, folyamatosan noszogatott, de valahogy nem jött át az érzés a videókat nézve ...
Aztán valami akció alatt megvettem az első részét, és teljesen belebolondultam ... haverjaimat sem érdekelte, rábeszéltem őket, aztán végignyomtuk az 1-2-t egy párszor coopban
Hiába ugyanaz, én örülnék neki, ha meglenne One-ra, mert azok közé a játékok közé tartozik, amit mindig szerettem újra és újra elővenni.
De ha 360-ra adnák ki meg PC-re, megint, azt tényleg cinkes lenne
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
Sirandrish
legenda
Ebben van valami..nem lenne elég a ctrl+c - ctrl+v-t nyomkodni..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dilikutya
félisten
Olyan platformra kiadni, amin korábban nem volt, nem gáz, és az érdemi felújítással sincs bajom. De annak nem pár éves játékoknál van értelme. Pl. a Superfrognak volt, az mint remake, 10/10, szép grafika, és minden megmaradt, ami az eredeti Amiga/PC(DOS) játékban megvolt. Ugyebár a Shadow Warrior is ilyen.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
DummyBoy
senior tag
Ha ez igaz ...
Life is shor...
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sirandrish #8 üzenetére
"Az eredetileg PS2re majd PS3ra HD-sített FF X és X-2 PS4 remastered verziójáról már inkább nem is mondok semmit. A hab a torán az lenne ha kiadnának hozzá egy DLC-t"
Há' hülye vagy? Azzal munka van!!4
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
elithun
őstag
De egy pár éves játékról beszélünk, ezt nem úgy kéne kiadni, mint egy DLC-t? Hiszen nem kell újra megírni a játékot, mint pl. egy 10-15 éves játéknál. Vagy csak én vagyok ennyire UFO?
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
[Prolixus]
addikt
Ezt én is így gondolom, de ez a megjelölt címben nem igazán tükröződik. Persze annyira minimális a rendelkezésre álló infó, hogy lényegében kár is ezek alapján talállgatni. Viszont ha ez lesz a hivatalos neve is, akkor szerintem eléggé valószínűtlen, hogy mindhárom játék benne legyen. Pedig úgy több értelme lenne az tény.
Amúgy nem is csúnya az 1 egyáltalán. A "core" grafika ugyanaz mint a 2-ben, utóbbi PC kiadásában max van egy halom csilli-villi PhysX effekt, de ezek amúgyis tönkrevágják az FPS számot még NVidia kártyán is, Radeon-okon meg vétek lenne mediumra állítani az ilyen effekteket. A Borderlands stílus előnye, hogy nagyon lassan öregszik, mondhatni időtlen. Aki szereti ezt a stílust, annak 10 év múlva is tökéletes lesz a BL1 grafikája, aki meg nem szereti...annak meg tökmindegy.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
törölt tag
-
Polllen
nagyúr
Kíváncsi leszek rá.
Nem tűnik ma sem csúnyának az egy. Bár tény, hogy a pc-s első részt csak xbox 360-s 2-vel tudom összehasonlítani jelenleg.
[Prolixus]
Ha az xo/ps4 kiadást jelölik így, akkor az a minimum, hogy díszdoboz a "trilógiának" és nem egy résszel marhulnak.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
[Prolixus]
addikt
Azon kívül, hogy az úk konzolokon is lenne "hagyományos" BL cím elérhető (Tales from BL nyilván nem egy hagyományos BL cím) nem sok értelmét látom ennek az egésznek. A Borderlands széria a képregényes grafikai stílusa miatt pont nem az a játék, ami komolyabb grafikai tuningot igényelne.
És akkor már miért nem a sokkal népszerűbb második részt rakják át az új konzolokra? Esetleg a friss Pre-sequel-t? Vagy szép sorban mindből lesz remastered? Hát, ha így lesz, nagyon remélem hogy nem a Gearbox csinálja a munka oroszlánrészét, hanem kiszervezi. Semmi szükség nincs arra, hogy erőforrást szívjanak el remastered játékok a jövőbeni BL címek fejlesztésétől.
Persze alapvetően örülni lehetne (kellene?) egy ilyen hírnek, végülis ha több ember ismerkedikmeg a franchise-zal, annak lesznek pozitív következményei. De jobb szeretném ha már nem a múltra koncentrálnának hanem a jövőre.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
Másokról beszéltem nem magamról. Felőlem jöhetnek a Remastered kiadások, amíg olyanok minimum mint a Halo 2: Anniversary.
Live-Die-Respawn
-
Dilikutya
félisten
Vagy az se, mint a Sleeping Dogs vagy Metro: Last Light esetében, ahol 1-2 éven belül jött a felújítás. Itt se biztos, hogy hű de sok értelme van...
A Shadow Warrior, az már valami, ami munkát abba belefektettek. Bár az nem egy sima felújítás nagyobb textúrákkal.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Csapoati
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Meg 10-15 eves jatekoknal ez meg oke. Na de par eveseknel, ahol foleg csak a grafika valtozik? Ehh...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Arra szerettem volna utalni, hogy ő lehet hogy azért ennyire lelkes, mert imádja a Borderlands-et, és ezért boldogan kifizetne egy teljes játéknyi árat a remastered verzióért, ahogyan te is megtetted ezt a Halo: TMCC-vel, amit meg te imádsz, holott az is egy remaster; remélem így már világos, hogy mit szerettem volna mondani.
Az eredeti hsz-edből nekem úgy jött le, hogy te annyira nem rajongsz a pimpelt verziókért, de ezek szerint de.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Sirandrish
legenda
Imádom a Border első részét ez most nem ez ellen szól de kezd a bal herém ki lenni a a remasteredekkel.
Elsőnek kiadtak 1 játékot és jó volt..pont.
Majd jöttek a DLC-k amivel még 2 teljes áru játék árát kihúzzák az emberek zsebéből kb 2 forintnyi tartalomért és most eljött az idő hogy már meg sem próbálnak a fejlesztők gondolkodni. Minden sikeres játékot kiadnak újra. És persze a Last of Us-ból kiindulva az újrakiadásra is jönnek a DLC-k.Az eredetileg PS2re majd PS3ra HD-sített FF X és X-2 PS4 remastered verziójáról már inkább nem is mondok semmit. A hab a torán az lenne ha kiadnának hozzá egy DLC-t
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Első mondatodat nem igazán értem. haddent írta hogy instant buy, én meg hogy sokaknak nem tetszik a felújítás téma. Ehhez hogy jön az, hogy "Nézd, lehet hogy neki ugyanaz a Borderlands, mint neked a Halo-széria, aminek gondolom te is örültél hogy felújították."
Felőlem jöhetnek a HD kiadások, én csak örülök nekik, BL játékokat is imádom.
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nézd, lehet hogy neki ugyanaz a Borderlands, mint neked a Halo-széria, aminek gondolom te is örültél hogy felújították.
Néhány remastered játékom nekem is van, szeretek is velük játszani (sőt, még tippem is lenne, hogy én mit látnék szívesen felújítva), de kezd aggasztó méreteket ölteni ez az egész. Jelenleg az "új" játékok jelentős része folytatás, egy kisebb része valami remastered verzió, míg egy még kisebb része eredeti, tényleg új cucc. Játékosként ennél rosszabb trendet nem is tudok elképzelni."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
haddent
addikt
Nekik ott van évente a CoD, BF, fifa meg az NFS. Olyat úgy sem lehet csinálni, hogy mindenkinek bejöjjön.
Mondjuk azért az érdekes, hogy azok a sokak utánna ugyanúgy húzzák a szájukat, hogy hááát ez az új rész nem mutatott újat, unalmas és sose lesz már a régi x-y játék. Csodát nem szabadna várni, minden téma kifakul egyszer..bLaCkDoGoNe na hát ezaz.. az új epizódokat nem kéne újnak hívni
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Még mindig páratlan játék. Tény, hogy van akit a hideg ráz tőle de a többségünk szerintem imádja. Ha kijönne a remastered trilógia 60$ vagy akár 90$ áron akkor 0. napos vétel
Kezdenek rájönni (mint a filmiparban is néha -néha), hogy vannak alkotások amiket nem érdemes/lehet a végtelenségig folytatni, inkább a nagysikerű szeretett részeket kell felújítani[ Szerkesztve ]
-
félisten
Miért kell ezt a remastered dolgot erőltetni? Nem lenne elég mondjuk egy olyan jelző, hogy PS4 edition, vagy simán csak Borderlands for PS4 és XBO. Most így midnen csíra azt fogja hinni, hogy valami kivételes gec*jó dolgot fognak kapni az új konzolok...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
LLKobe
veterán
Issstenem mekkora királyság lenne ha felújítanák az örök kedvenc első részt
Insta buy a four-pack
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest