Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B0RG9
kezdő
A mozgás nagyon a kilencvenes évek vége...
RESISTANCE IS FUTILE
-
addikt
válasz Felesbandi #12 üzenetére
Így így, ezzel a megoldással szerintem mindenki igényét lefednék.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Felesbandi
senior tag
En nagyon sok jatekot leveszek konnyure, eleg bena jatekos vagyok, es a szabadidomben sem feltetlen kihivasra vagyok, csak kikapcsolodasra, de a Souls jatekoknal egyszeruen kellett a nehezseg, hogy feszultseget teremtsen.
Bar nekem nincs bajom a tobb nehezsegi opcioval, nyilvan legyen jatszhato minel tobb ember szamara, csak irjak oda, melyik nehezseg az amelyik kore eredetileg terveztek a jatekot.Igy az uj jatekosoknak konnyebb lesz belevagniuk, a regiek meg tudni fogjak, melyik a jol megszokott eredeti nehezseg.
-
ldave
félisten
Akkor ráér még a PS5 vásárlás Bár lehet a márciusi GT7 elcsábít mégiscsak.
A Slime draws near! Command?
-
Scholes9
nagyúr
Kár, de azért kibírjuk
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Shadowguard
senior tag
Kis kiegészítés: PC-n nem lehet tesztelni
-
Montanaxy
aktív tag
Még pont akartam írni reggel, hogy szerintem úgyis késni fog
Biztos jó lesz. Pár éve végigtoltam a DS1-et és a 2-t egymás után egy huzatra. Nem kellett volna.
Azóta viszont ilyen típusú játékra rá sem bírok nézni, annyit kivett belőlem idegileg.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Vártam már mikor jelentik be a csúszást
-
addikt
válasz Felesbandi #2 üzenetére
Én is örülök neki, de legyen benne nehézségi szint állítás és akkor boldog leszek.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Montanaxy
aktív tag
Ez simán lehetne Dark Souls 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Total Commander
- Mobil flották
- Egérpad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest