Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistiboy88
aktív tag
Nekem is tetszik a barkácsolás. A régi önmagamra emlékeztet.
De benőtt a fejem lágya, s inkább 1 évnyi tervezés után megépítettem eddigi álmaim hangfalait és erősítőjét.
A erősítő "A" osztályú 2x8W. Igaz, hogy hűteni kell elég keményen, de nem tudom mihez hasonlítani. A Denon AVR x2000-esem a közelébe sincs. Pedig az sem egy utolsó darab. Akkorát tud szólni, hogy a dobhártya majd kiszakad a fülemből, s ezek mellett iszonyatosan tisztán.
A hangfalakkal már nagyobb bajban voltam, mert elég sokat építettem, de egyik sem volt tökéletes. Mígnem jó pár hónap tervezgetés után megszületett a végeredmény. Bass Reflex alagutas 2 utas hangfal. Hangváltót szerettem volna bele, de felesleges lett. A selyemmembrános magas egy 220 mikrós kondival van bekötve, míg a mélyközép semmit nem kapott. Elsőre nem gondoltam volna, hogy ilyen szép telt hangzást produkál, de végül összejött. A dobozok anyaga 22mm-es bútorlap. A belseje akusztikai szivaccsal lett bélelve. A csavarozás szóba sem jöhetett, így ragasztva lett az egész doboz és fatiplikkel lett összeütve. Ezek után az összes illesztésnél bentről kinyomtam Patex Total ragasztóval, s a szivacsok is ezzel lettek beragasztva, így nem "szelel" sehol sem.
Mivel a mélyközépeket külön csináltattam, darabja 20k volt, a toroid trafók darabját 8k-ért tekerték, s be is öntötték. Még az alu hűtőbordák voltak húzósak, mert az is 15k környékében állt meg. Igaz, ha egybe veszem és nem én csináltatom akkor olcsóbb lett volna, de így pont akkorák, amekkorák kellenek. Összesen valahol 100-110k-nál álltam meg. De megérte, mert végre úgy szól, ahogy én szerettem volna. Audiofil haver is elismerően bólogatott, mikor megmutattam Neki. Számomra az Ő elismerése a legnagyobb dicséret.Úgyhogy csak így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hogy is lett egy Panasonic házimozi szettből egy "cseppet" komolyabb összeállítás házilag barkácsolva?
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Szép Acer 15.6" ,Intel core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest