-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
és a többi BlitzWolf BW-F2 tulajtól kérdezném.
Megkérkezett ma nekem, de nem vagyok elégedett, folyamatosan van egy alap búgása, nálatok?
video alert (hangot fel)
telefon, tablet, laptop, bármihez csatlakozok, csinálja.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
andrisbandi
őstag
-
-
őstag
Hát én magasról teszek a pontokra és a (lejárandó) kuponokra: ha nincs valamire "szerintem" szükségem, akkor kenjék a hajukra ezeket a vásárlást növelő vackokat.
Így is annyi kacatom van, amiről azt sem tudom, hogy mikor fogok odajutni, hogy egyszer az életben (fel)használjam arra, amiért megvettem!Könnyen (ingyé') jött, könnyen megy.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
gondolom az is olyan, mint a tudomány: garancia nincs
(#91827) KisApám: na tessék... scripteltél? vagy hogy csináltad?Mindenesetre most megvehettem volna egy szúnyoghálót, de aztán nem fizettem ki. Az most van. Tudom valahogy törölni, vagy csak várjak, aztán majd törlődik az ordersek közül?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
madgie
titán
Még a ledes “égőket” sem merem aliról meg hasonló helyekről rendelni, úgyhogy ez tényleg kapufa
Meg mondjuk fotózásnál is ugyanúgy szívok a 3rd party akkukkal, mert az új gépeim annyira kérik a naftát, hogy a nem gyári akkuk 40% töltöttség alatt hirtelen képtelenek lesznek kiszolgálni ezt és pár képen belül lemerülnek. Miközben papíron ugyanazt tudják, mint a gyáriak, amelyikből kettő amúgy már 3-4 éve nyúzva van és a mai napig halálpontos visszajelzéssel merülnek.
zolo03: nem természetes jelenség, mert nem az a dolga, hogy sípoljon. Az a dolga, hogy töltsön. Ha a másik töltő nem sípol, nem forrósodik és rendesen működik az érintőképernyő a töltés felvétele közben, akkor az ezt nem teljesítő töltők nálam a selejt kategóriába tartoznak.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
másban miért nincs hajtás a minőségre?
érvelési hiba. senki nem mondta hogy nincs hajtás. van hajtás.
@ivana: a táp súlya és minősége erős konvergenciát mutat
-
veterán
Akkor ezért nem tudtam válaszolni, mert delete lett.
Miki: Nálam oda került.
Az ariluxot váltotta le.
10nm, de simán villany nélkül megtalálok mindent.
Végre nappal nem kapcsol be, mint az ari.
Nálam különösen ajánlott lett.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
Tudom én, semmi gond.
Ebből a sim készletből is van már vagy három nekem, azt hittem semmire nem lesz jó, tényleg mindig pontgyűjtésre vettem aztán egy ismerősnek pont kellett előző héten,mert a telefonját szervizbe vitte és a régi még nem volt nano simes. Adtam neki egyet ajándékba örült neki nagyon, cserébe meghívott egy igen jó presszó kávéra tehát így nekem nagyon is megérte.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Na okés ez olcsóbb de GB-n ott a review + fotóért kapott pont ami meg szinte 0-ra hozza ki. Én az 5+10 pontot meg szoktam kapni a review-okért de képért a 20-at nem ha ilyen olcsó a kütyü. A 15 pont meg 30 cent De mindegy is.. Azért a 80 forintért megdolgoztatom a postát
[ Szerkesztve ]
-
És ráadásul a pontossága több 100 méter a GSM technológia miatt, nem pár méter, mint a GPS-nél lenne.
Az LBS meg itt hülyeség, mert az nem helyzetmeghatározáshoz használt technológia. Egyszerűen a GSM tornyok alapján próbál saccolni, hogy hol van az eszköz viselője, az meg elég harmatos. A bónusz, hogy természetesen SIM kártya is kell bele.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Krogoth
senior tag
Nem is szoktam ilyeneket, de ez valahogy kikívánkozott
De, hogy ne csak off legyen.alkatrész tároló doboz<<<ilyennel találkozott-e már valaki kínai barátainknál, természetesen pici pézé
-
Saccco
nagyúr
-
Dolphine
addikt
Köszönöm és Neked is Dani_kp, és B-L-A-C-K.
Ez még egyelőre nem olyan, amilyenre én gondoltam, holnap majd lefotózom a mostanit.Dani_kp
Mikor anno összekerültünk, akkor azért hoztuk létre ezt a közös pénztárcát, mert mindketten tettünk bele egyforma összeget és ha elmentünk valahova enni, moziba, akkor ebből fizettük. Nincs vita, hogy ki mit mikor fizetett korábban.
A hölgy nemrég óta a feleségem, de ez a közös pénztárca rendszere megmaradt. Természetesen van mindkettőnknek saját pénzmennyisége, amivel rendelkezik, de ezen felül van ez a közös pénztárca. Ebből történik a bevásárlás, stb. Nem tudom, hogy érthető-e amit leírtam.[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
etrop01
tag
Igen van már tapasztalatom, azért is irtam, hogy az se baj ha NEM olcsó
Most is van a háznál egy philips ami szerintem gyengusz plusz egy Remington ami jó de kezd haldokolni, ezért is kell utánpotlas. Beprobalom a mosert tetszik h vezetekes, akkusnál mindig fostam a felénél feladjaAz egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
domerator
veterán
Páromat kérdeztem a baglyos terítőről, annyi az infó hogy JYSK
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
CactuS
Arcképgyáros
-
xxxjjjkkk
senior tag
-
dugesz77
őstag
Bocsánat, igazad van
Ganzo kés+ multifunkciós szerszám 15,99$ (a kés 13$ körül van a szerszám 6,5$ külön) pontozva 11,21$-ért elhozható.
A multiszerszám a kisebbik fajta: -
Saccco
nagyúr
-
Janos250
őstag
Én örülök, hogy tiltod a reflinkes hivatkozásokat:
1.
Ott úgyis bőven bele van számolva az árba az ügynök had jutaléka, tehát nem érdemes ott vásárolni.
2.
Aki tényleg a mások/önmaga segítésért fórumozik, az igazán megteheti, hogy reflink nélkül tegyen be egy linket.
3.
Nálam a host fájlban számos reflinkes oldal le van tiltva, tehát meg se tudom nézni.Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
maestro87
őstag
Érdekes, hogy eddig ez nem volt gond.
Továbbra is várom a házigazdáktól, hogy a szabályzat hol tiltja az olyan oldalak linkelését amik közvetve reflinket is tartalmazhatnak, mert én még nem találtam meg!
De ha a ph nagyon erőlteti ezt a "szabályt", akkor az összes olyan oldal linkelését is be lehetne tiltani amin található akár egy reklám banner is, mert azok meg kattintások után is pénzhez juttatja az oldal tulaját, rosszabb esetben meg elég csak megnyitni az oldalt.
Például a gsmarena.com-ot lehet még linkelni?
Olyan sok különbség szerintem nincs a kettő között, főleg hogy a csoportban lévő reflinkeket is bárki könnyen megtudja kerülni, aki nem akarja, hogy 4-5% jutalékot kapjunk cserébe amiért keresünk/kérünk nektek kuponokat.Persze ez most kivételesen nem neked szól, neked is csak mondták, hogy ez a "szabály", bár szerintem te élvezed is ezt a szabályt.
Tudom, menjek a modkerbe ha valami bajom van... -
Zola007
veterán
Nem egészen ilyenre gondoltam
De mindenki magából indul kiIlyenre lennék kivancsi: http://www.tanthrough.com/shirts-tan-through-tee-shirts.htm
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- PlayStation 5
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest