- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Ha még valaki olvassa ezt a topikot,a konzolt hogy lehet előcsalogatni a játékban,vagy csak a teljes verzióban van?
Vagy van indítási parancs hozzá?
A cntrl+alt +~ nem használt(mondjuk a ~-hoz kellene a 3-as billentyű kombó),magyar billentyűzeten mi az ingame kód?redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Dilikutya
félisten
válasz idegen lény #48 üzenetére
Passzolom a kérdést, nézd meg a Steam-en!
512 Mb VRAM elég karcsú lesz hozzá, bár az 1 Gb sem feltétlenül szükséges. Csak a héten vettem észre, hogy a tavalyi alaplapcsere után nem állítottam be az IGP-nek semmit, és csak kb. 800 Mb-ból gazdálkodik. Majd kipróbálom a 1Gb-al is, ennél több nem kell ehhez az IGP-hez szerintem.
6 éves i3, az se biztos, hogy elég neki. Igaz, nincs brutális gépigénye, de az tényleg régi.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
idegen lény
őstag
-
ot93
senior tag
Én is letöltöttem, még nem játszottam egyik korábbi doom-al sem, de ez nem rossz, bár azért nem venném meg... az viszont érdekes, hogy 30 fps körül teljesen játszható maradt, míg pl. gta v legalább átlag 45-50 fps kell, hogy legyen, mert alatta már érződik a szaggatás...fc4 szintén. lehet, hogy microlag... :/
CRF300L
-
törölt tag
Nem volt kapkodós a régi Doom? Dehogynem, pontosan ilyen volt UV fokozaton kötelező volt a Shift+Alt a gyors mozgáshoz és oldalazáshoz (esetleg straferunning, amivel még gyorsabb vagy). Nintendo 64-en ha a játék indulásakor a kart előre nyomtad, akkor kétszer gyorsabb volt a mozgás.
Igazából csak a Doom 3 volt lassabb, meg piszkosul sötét.De hogy a kérdésedre válaszoljak: nálam valamiért ha ultrára rakom a grafikát, akkor néha gondol egyet, és átvált slowmo-ra, az egész játék belassul. Először azt hittem, hogy talán összeszedtem valami bogyót vagy nem tudom, de szerintem nem direkt ilyen Így elég könnyű célozni és az ugrásokat megtervezni, cserébe 15 FPS-t ír és tényleg lassabb.
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Nos a Demo lejátszása után, eldöntöttem, nekem ez köszönöm nem kell még ingyen se.
A régi doom nem volt ennyire "kapkodós" Nekem ez a rohanás nem jön be. Nem tudom követni a szememmel.
Sajna megöregedett a szemem , így ez nem az én játékom. Szomorú vagyok, mert nagyon vártam.
OFF: Nem lehet valahogy "lelassítani" a játékot ? Nem az FPS számra gondolok, hanem a játékmenet sebességére!!
-
tPedro_
őstag
Sikerult megoldani. Mindenfele memory access problemara hivatkozott, a lapozofile meretet 2Gb-rol megnoveltem 5GB-ra, es igy mar nekem is mukodik.
A gepem elmarad a minimum kovetelmenyektol, de meg mediumon is egesz turheto full HD-ban.
Ha valaki szinten gyengebb geppel futna neki, en egy PII X4 965 + 7790 + 8GB geppel probaltam. -
Dilikutya
félisten
Mivel még nem akciózzák, így most is jól jár vele a kiadó, ha pozitív a fogadtatás. Én így első ránézésre nem adnék érte 60€-t, mert a multi nem érdekel, a játékmenet meg annyira nem fogott meg, bár még nem értem a demó végére, nem volt időm. A puszta kézzel fejletépés azért tetszik.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Vistaboy
veterán
Nagyon szép és nagyon jó, hogy végre van belőle demó is. Csak az az egyetlen aprócska baj van vele, hogy ezt még a megjelenés előtt kellett volna kiadni. Akkor sokkal többen megvették volna. Persze így sem késő és valószínűleg lesznek is, akik beruháznak rá, de biztos vagyok benne, hogy sokkal többen vettük volna meg 0-day, mint így.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Kareszovics
addikt
Kipróbáltam, tetszett. Majd, ha az olyan 15 EUR körüli lélektani árat eléri megveszem, engem úgy is csak a Single érdekel.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
XuChi
addikt
Jelenleg mintha törölték volna steam-ről a demo-t. Rákeresve kiadja a találatok között, de amint ráklikkelek, akkor a fizetős doom-ot adja be. Sehol egy opció a demo letöltésre. Ha direkt linket keresek hozzá, az oldal nem tölthető be Szép kis demo
-
misx
senior tag
Ez még lowon is egész jól néz ki + stabil fps-sel viszi a laptopom is (Core-i5, 8GB RAM, 8750M). Az új Tomb Raider pocsékabbul ment. Most hogy kezdek visszaszokni a játékokra, lehet mégiscsak asztali gépet kéne venni...
-
Dilikutya
félisten
válasz idegen lény #26 üzenetére
Van videókártyád? Anélkül igen. Azokban még elég gyengén muzsikált új korában is az IGP. Viszont az adataimnál lévő gépen 720p/medium beállításokkal simán játszható. FPS-t még nem mértem ezen a beállításon, azt csak utána találtam meg. High beállításokkal 20 alatt van, az úgy már nem jó. Egyáltalán nincs nagy gépigénye.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
idegen lény
őstag
Vajon kikészítenék ezzel egy második generációs i3-at 6 GB-tal?
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
kwzatz
addikt
válasz idegen lény #19 üzenetére
Nem a letöltésével van problémám, de köszi. Már letöltöttem, elindítottam, és a betöltőképernyőn a Doom logónál 0%-on áll, percekig nem történik semmi.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
idegen lény
őstag
Open Steam
Search "DOOM Demo"
Select the second option (unless Masquerade: The Baubles of Doom Demo is not your first option)
Click "Download Demo" in the sidebarAVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
MODERÁTOR
PS4-en kipróbáltam, de letölteni több idő volt mint amennyit játszottam vele...
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kwzatz
addikt
Ötlet erre valakinek? Steamen sem látom, hogy bárkinek problémája lenne a demóval. Fent volt a multiplayer demo is korábban, működött is, aztán a 2-3. napon már nem és nem is nagyon próbáltuk. Ez most eljut a Doom feliratig, ahol 00%-on áll. i5, 8GB RAM, r9 270, szóval a gépigény bőven megvan.
-
rdt89
addikt
Ma toltam bele vagy 2 órát, de engem nem győzött meg arról, hogy szükségem lenne rá, de ettől függetlenül elismerésre méltó hozzáállás a demo, még csak letölteni se kellett (XO), hanem játék közben bevillant, hogy kipróbálhatom, és így is tettem. Nekem még mindig az első rész a favorit
iddqd -
eL Geri
őstag
A demo-ban található első pálya mit takar?
Csak a "Prologue" vagy "Rip & Tear (The UAC)", vagy mindkettő? -
kwzatz
addikt
Másnál működik a demo? 0% és nem tölt be.
-
.LnB
titán
válasz idegen lény #7 üzenetére
Nem, winyóból elég kisebb is.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
Mégis miben lenne más
Dilikutya:
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Dilikutya
félisten
Nem, az elindul egy Pentium DualCore-on is 1 Gb memóriával.
-
ribizly
veterán
válasz BoneDragon #3 üzenetére
A Steam-es adatlap-on mondjuk nem szerepel, de valóban így jelentették be (google). Így viszont rá kell akkor szánni pár percet valahogy...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
idegen lény
őstag
A demóhoz is ugyanolyan komoly gép kell?
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Beri78
őstag
Nagyon helyes - minden játékhoz csinálhatnának egy time limit-es vagy pálya limites demot.
Sok felesleges vásárlástól megkímélne"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
MrTwister
őstag
Mindezek mellett bejelentették az első fizetős DLC-t is, amely új fegyvereket, új démonokat, valamint új "pályákat is hoz majd a játékosok számára."
Gondolom ez single playerben semmit nem jelent, tehát ott nem fognak megjelenni, azaz multi only.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Dilikutya
félisten
Na ugye, hogy lehet demót csinálni ma is. A korlátozott időtartamot mondjuk nem egészen értem.
-
ribizly
veterán
Meddig játszható? Vagy csak most lehet letölteni, de akkor indítom el, amikor csak akarom?
Mert jó volna kipróbálni, de csak pár nap múlva jutok el oda...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s