Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romeo619
senior tag
Huh hát ez király
Jaj meghalok nem tudtok véletlen SNESre eladó MK-kat muszály játszanom velük hát fája szívem-.- -
Milan86
tag
Blokk > Blokk > Fut > Blokk > Fut
-
WRoli
tag
Várom...
IQ
-
-
Valentino K.
senior tag
Már előre látom, ahogy a szülők hada jajveszékelni és siránkozni fog a brutalitàs miatt...
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
doc
nagyúr
na ezt vajon hany orszagban fogjak betiltani?
-
FefeeX
veterán
A videók alapján eddig nálam olyan a játék, amilyennek lennie kell... Előrendelős, mint a SC2, hogy aznap már játszhassak Remélem, nem rondítanak bele hülyeségekkel
Minden esetre a fatality-s dolgot nem értem, addig kellene kivégezni, míg van hátra élete, mert utána elesne? Azért az elég kemény móka lenne, mikor elég sok karakterrel pontos centire kell állni a kivégzéshez
-
félisten
Igen-igen.
Egyébként remélem olyan lesz az új MK amiről álmodtam:
Az eddigi összes "jellegzetes" karakter 2D-s verekedés, 3D-s megjelenítés.
Fejenként legalább 5 egyedi Fatality, és online multi. Nagyon eltudnék viseli egyébként egy olyan kapcsolót, ami az eddigi fatality opciót kilövi ellenben ha a másik karakter mittomén kevesebb mint 10% HP-ban van, akkor beveszi a fatality-t. Tudom, ez pro játékosoknál annyira nem nagy szám, de casual oldalon óriási fun lenne."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-
FefeeX
veterán
válasz Sirandrish #89 üzenetére
ez jól néz ki csak nem "szábzérós"
-
Sirandrish
legenda
Én az Armageddonnal játszottam ami így az újabbak közül való..
ez a Deception-os?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
FefeeX
veterán
válasz Sirandrish #87 üzenetére
Nekem is ő a kedvenc Bár a deception-ben szvsz elég hülyén nézett ki
-
Sirandrish
legenda
Nekem is bejön
Ha már PC-re nem is jön, remélem azért lesz lehetőségem Sub Zero-val megsimizni 1-2 arcotEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gebriel
veterán
válasz Sirandrish #83 üzenetére
"Amúgy szerintem már a karakterek is elég "betegesen" néznek ki.."
Na ez a legmegfelelőbb megfogalmazás, ami engem megfogott a játékban.
-
Sirandrish
legenda
erről a vidiről lemaradtam de "[Ez a videó már nem érhető el Screw Attack Entertainment, LLC szerzői jogi követelése miatt]" elbírom képzelni
Gebrielköszike...kérdésem..vér lesz benne?
Amúgy szerintem már a karakterek is elég "betegesen" néznek ki..a Fatalityk meg magukért beszélnek
Brutality-k lesznek?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gebriel
veterán
Egy verekedős játék újra és újra lévő megjelenései a karakterszám növelésen kívül nem sok változást szokott hozni. Itt még sikerült valami kis pluszt belecsempészni.
[ Szerkesztve ]
-
Kevinmaster
tag
Ó fákk, lemaradtam róla. Nem tudnátok dobni egy linket? A jutyúb nagyon kényes...
-
FefeeX
veterán
Pedig az SF fanok pont azzal szokták a MK-t lehúzni, hogy olyan, mintha görcsöt kaptak volna a karakterek. Nekem eddig sem tűnt fel, és most sem látok nagy változást a MKvsDC-hez képest
eddie17:
szerintem is, le is mentettem magamnak, mert nagyon állat MK4ever![ Szerkesztve ]
-
Gude
senior tag
Nagyon brutális ez a videó is.
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Dyingsoul
veterán
Ekkora szart!
A videó már nem elérhető, igazán frissíthetnétek azt a fost.
Láttam linkeltetek egyet de az nem ugyan az a vidi.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
FefeeX
veterán
"azért nem jön ki hogy a hülyegyerekek megvegyék az ikszbokszot hogy azon élvezkedhessenek"
nem teljesen. azért nem jön ki, hogy a hülyegyerekek megvegyék a programot, és ne krekkeljék meg másolgassák, aztán ingyen játszadozzanak vele; persze, most már törhető a box (a PS3 nem), de ez macerásabb valamivel; plusz olcsóbb konzolra fejleszteni, kevesebb idő. A bevételt meg ugye időarányosan számolják...Viszont jól mondtad, a pénz ami számít, sajnos, ha nem vagy oltári jó bombázó nő, a kedvedért senki nem fog fejleszteni
-
eddie17
addikt
-
atee
őstag
Raiden 4ever
D-day 2002-01-04 01:54
-
FefeeX
veterán
-
GAbre
veterán
A videó már nem elérhető....
-
anulu
félisten
jofajta! must have!
elore rohogok a gyerekek lelkivilagaert aggodo, habzoszaju szulokon
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Drughi
addikt
Naggyon durva!
Xiaomi 14T
-
Robi BALBOA
őstag
Ja igen , mert a kolléga úgy linkelte, hogy trailer.
Akkor semmi gond, megveszi valami nagy fan és akkor lesz olyan 3. rész, hogy ihaj-csuhaj!
(csak nehogy tényleg ezzel is azt csinálják mint a Dragon ball-al, olyan rossz lett a film, hogy majdnem elsírtam magam )Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
rolkaDb
aktív tag
Nagyon király.
-
Mappa
addikt
nincs mit tenni Ps3-at kell venni
nem kötelező megadni
-
FefeeX
veterán
válasz Robi BALBOA #54 üzenetére
DE ez még nem trailer, ez egy "techdemo", brainstorming, ha úgy tetszik, se a szereplők, se a helyszínek, se semmi más nem fix. Ez egy ötlet bemutatása, aztán hogy megveszik-e, és mit cserélnek ki...
-
Robi BALBOA
őstag
Hát majd meglátjuk, de azért abban kiegyezhetünk, hogy a régi fimek sem voltak tökéletesek, főleg a 2. rész volt kicsit már túlzás számomra, én személy szeint nem szívesen látnék még egy olyan részt mint a 2.
Ami a karaktereket illeti hát tényleg vannak furcsaságok! (Reptile csecsemő korában olyan volt mint egy kirúzsozott barbibaba)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Habraki
csendes tag
Ujabb ertelmes beszolas. JAJAJA mindenki hue aki nem olyan mint te.. pf
Kamelotnak
[ Szerkesztve ]
-
Milan86
tag
válasz Robi BALBOA #51 üzenetére
A film meg kb a vicc lesz , reptile mint ember fejen növekedett torz , meg skorpio jaxék oldalán, baraka meg úgy szaladgál 4 kézén mint a street fighterben a blanka .... nagyon gagyi annak aki kicsit is fanatikus volt régen.
-
Robi BALBOA
őstag
Hát a film sem tűnik piskótának!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Gude
senior tag
Konzolt nem veszek,de haverhoz lehet beköltözök majd pár napra.Biztos örül majd nekem
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Milan86
tag
imádom mortal kombat 2 3 feling ismét igy elsőre. De PCre miért nem jön
-
félisten
Ez egyszerűen baromi jó.
Musthave."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
JoolsNOS
veterán
A sok kocka hogy tapsol a végén
De azért jó lesz, kár hogy csak konzol.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
elithun
őstag
Ha még Kinect támogatása is lesz, akkor én rohanok előrendelni az összes Xbox-os sz*rságot.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
iBlast
aktív tag
a film is nagyon űber lesz...aki esetleg nem látta volna a trailert... itt van.
-
WRoli
tag
Gondolom ez nem pc-s les
jó lenneIQ
-
Psych0
őstag
Milyen már, hogy belehány a szájába
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
KAMELOT
titán
szemetek
csak ilyen fos xbokszra adják ki......remélem lesz PC változat is.....
már 1996-ban játszottam...INSERT COIN automata gépen.....10 korona volt 2 életvégre normális grafikával meg mozgásokkal megcsinálták...
Én Scorpion, Johhny Cage, Baraka és Kano szerettem
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Gude
senior tag
Ultra brrutál lett. .................Sub Zero
-
Robi BALBOA
őstag
Hát ez nagyon ott van az tuti, olcsón be kell szereznem mostmár egy Xbox360-at!
-
Def26
félisten
válasz Eugene Roe #33 üzenetére
Már volt egy videó ahol a natallal egy kis srác rugdosódott verekedős játékban.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Eugene Roe
őstag
Érdekes lenne Natallal (kintecmicsodacsoda) persze erre még várni kell úgy 15 évet
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Habraki
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Ezt azért már vártam... Egyszerűen nagyszerű... Basszus, de megdobbant a szívem Gyakorlatilag a többnyire vér nélküli MKvsDC is nagyon bejött, a korábbiak kevésbé a Trilogy óta, de ez...
-
olbaidhun
őstag
nemgyenge
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Habraki
csendes tag
Hát, ez BADASS !!! Valahogy egyik bunyos nagy cim sem érdekelt, de ezzel nyomnék par menetet.
-
addikt
Hát ez király lesz, legalábbis elvileg. Anno én a MK Shaolin Monks miatt akartam PS2-t, végül kaptam egyet kölcsön és örültem, hogy nem vettem. Egyszerűen rohadt nehéz volt a játék, még ketten játszva is.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
A.tessz
senior tag
Nagyon rendben van!
-
littlelion21
addikt
Jujj...itt nem sokat szaroztak a korhatár-besorolással
-
zcool
aktív tag
Nagyon ott van!
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
Sicilian
addikt
Hangulatos lesz
nothing is true everything is permitted..
-
P00By
nagyúr
válasz GegeWarrior #1 üzenetére
Az! És milyen jó
-
EczkE
veterán
Nem kicsit lett beteg.
Asszem mindenféleképpen!
-
Isee
senior tag
Eeeeeez qrva jó lesz
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Játékos
addikt
Ez, meg a Final Fantsy, meg a Gran Turismo 5. Így már tényleg muszáj leszek venni egy PS3-at.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
maxisama
tag
AZTAKUUUUUUU**********VAAAAA. HELLYEAAH
-
Gaben360
senior tag
Ez erősen 18+-os! Tetszik!
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
PI3525
tag
Azta Q***** ez odavágott így meló előtt
ACER ASPIRE 5542G , XBOX 360 ELITE .....
-
danih
veterán
Hát ez király.
Ez vagy gyerekek, reneszánszát éli az old school gameplay, éljen az MK[ Szerkesztve ]
-
Tolkarius
tag
Csoda h manapság kiadnak ilyen játékot... Nagyon kiváncsi leszek.
-
Zsoccc
senior tag
válasz RepeatSector #5 üzenetére
Maga a megjelenése 3D, de a harcok a klasszikus 2D rendszert használják.
-
iBlast
aktív tag
király ugylátom tényleg be kell szereznem egy konzolt...
-
mephi666
nagyúr
kung lao szépen szeletel... biztos vágóhídon dolgozott ebből jobban örültem volna egy pc-portnak, mint a sf4-ből remélem meglépik rövidesen...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Kanczy
veterán
I'd still do her
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Steve1207
veterán
válasz RepeatSector #5 üzenetére
Ez is 2d-s végülis "irányításilag", legalábbis így tűnik. Az meg, hogy kivan pofozva kinélzetre normálisan nem jelent nagy gondot Mindenesetre ez a vissza az alapokhoz szisztéma hatásosnak tűnik.
.
-
menalcas
őstag
Only konzol
Amúgy elég beteg, nem is néz ki rosszul, tetszikAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Def26
félisten
Nagyon jó. MK2 -re emlékeztet.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
RepeatSector
senior tag
BAZZ Adjátok ki így légyszi
Amúgy nem úgy volt hogy 2d-s lesz???"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
VD
őstag
WHÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Most azonnal akarom!!!!
-
DeFranco
nagyúr
Megőrülök. Csak kellene egy X360. Tegnap a Portal 2, ma ez ->
-
kpal
nagyúr