Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Grand Theft Auto IV: Vice
-
bishoplogan
senior tag
Már csak 3 játékot várok, hogy bejelentsék
-
rolkaDb
aktív tag
Jöhetne új NFS.
-
XuChi
addikt
Én a Precursors angol verzióra vágyom, Undying 2 már nagyon kéne. Kár hogy nem folytatták
-
válasz
Sirandrish #18 üzenetére
IRL is gonosz vagyok, szóval ez annyira nem dobja a filmet.
-
marcus.fenix
aktív tag
Aliens: Colonial Marines - 4 fős LAN Coop támogatással és izgalmas játékmenettel... ennyi...
-
jubilleum
senior tag
na akkor én is:
- Portal 2
-új PSP, új nintendo DS
elég szerény vagyok idén -
Darren82
tag
RAGE, uj nfs
-
leviske
veterán
Én azt hiszem, hogy az idei E3-on a Dragon Age II-vel és a Star Wars: The Old Repbulic-kal én tökéletesen ki leszek elégítve, több játékra nincs szükségem.
Persze egy EA/Phenomic SpellForce 3-ra felkapnám a fejem (ha már úgy is lesz elméletileg egy "váltója" a Dragon Age-nek), de feltételezem, hogy a JoWood nemigen adná át a jogokat az EA-nek, a JW-ből meg már nemigazán nézem ki, hogy tudnának valami komolyat alkotni.
-
albertboy
tag
- Új Source Engine
- Half-Life 3
- Counter-Strike 2Valve
-
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
Az tök más.
-
Dungeon Keeper 3.
Valamelyik nap jutott eszembe, hogy miért nem aknázzák ki a nevet/ötletet? -
gybazsi
senior tag
Akk én is sorolom:
1. Beyond Good & Evil 2 (PC)
2. Stalker 2
3. Prince of Persia rajzos rész folytatása
4. Need for Speed Hot Pursuit 3
5. HL3 / HL2Ep3
6. The Elder Scrolls 6
(7. Final Fantasy XIII PC-re) -
L3zl13
nagyúr
A BG eszméletlenül jó játék volt, de nem hiszem, hogy valódi folytatást lehetne vagy kellene neki csinálni. Elég szépen lezárták a történetet a ToB-ben.
Ugyanilyen stílusú, mélységű RPG-t, akár a Forgotten Realms világban, akár nem persze bármilyen mennyiségben szivesen látnék.Szerk:
Ja és persze a saját listám első helyén a KotOR3 szingli player áll. -
PuMbA
titán
"Nomeg lehetne PC-re is Burnout: Revenge-nek megfelelő zúzós autóverseny,sajna a többi Burnout-ban nagyon nem jött be a hátulról ütközésre felrobbanás,a szériából ez az 1 rész szólt az igazi,szinte kadálymentes törésről-zúzásról,óriási sebességgel.Nekem tetszett a tömegkarambolos rész is,ahol meghatározott célt,vagy kifejezetten autót,stb kellett elpusztitani,avagy xyz kárt okozni de lényegében igazi türelem és logikai játék volt!"
+1. Nekem a 3. rész jött be legjobban (a sok helyszín miatt),szóval jöhetne egy [igazi zúzás]-ról szóló rész,mert a Paradise gyenge volt.
-
Sirandrish
legenda
Zelda Wii-t ide de gyorsan
-
Breki's
tag
A Baldurs Gate 3 engem is szíven ütne!
Évente egyszer előveszem a 2-t hogy játszak vele, de vagy kifagy valami bug miatt, v. megpróbálom fordítgatni a kamnézetet, és megunom a tökörészést 2 nap után. Na meg persze az inventory rendszere is már kicsit elavult, de még mindig nekem is all time favourite rpg pc-re.
-
Én a PSP2 bejelentésének örülnék.
-
BloodyEddie
őstag
Engem már csak egy új Crash Bandicoot hatna meg
Egy Burnout Paradise 2 mellett ^^
Meg persze EP3.
-
BandiHUN
veterán
Na jó,valami azért még kimaradt:Half Life3 esetleg az Episode 3,de MAI motorral,nem toldozott-foldozott Half Life 2-vel!
Ez ha összejönne,akkor ebből rengeteg későbbi játék is profitálhatna,esetlegesen kiadhatnák feltunningolva a Team Fortress-t és a Left 4 Dead-ot is,gondolom ezek most pont emiatt vannak parkolópályán,de ha lenne új Source engine,tuti megcsinálnák.
Nomeg lehetne PC-re is Burnout: Revenge-nek megfelelő zúzós autóverseny,sajna a többi Burnout-ban nagyon nem jött be a hátulról ütközésre felrobbanás,a szériából ez az 1 rész szólt az igazi,szinte kadálymentes törésről-zúzásról,óriási sebességgel.Nekem tetszett a tömegkarambolos rész is,ahol meghatározott célt,vagy kifejezetten autót,stb kellett elpusztitani,avagy xyz kárt okoznide lényegében igazi türelem és logikai játék volt!
-
BandiHUN
veterán
Énnekem,amit már nagyon várólistára tennék,az mindenképpen a Borderlands folytatása lenne..sajna DLC sem akar megjelenni az eredetihez több,pedig a 3.után megigérték,csakhát 4 hónap alatt kijött 3,most pedig 3 hónapja hir sincs a 4.-ről,pedig a többinél 1hónap kellett min.az első infómorzsák után...aBorderworlds nevet tudtommal lefoglalták,de infó ennyi.Márpedig a 2011-es játékokból már gameplay-ek is vannak,de itt csend.
Amit még várnék,az a Battlefieldad Company 3 bejelentés,Battlefield 3,és hogy a már ezeréve kifizetett BF 1943-at végre adják is kifelé pc-re,ahhoz már pofa kell,hogy konzolon már el is felejtették rég,és 3 hónapja az ára is ki van pengetve,mégsincs semmiféle időpont.
Amit még várnék,hogy a CoDlack Ops végre rombolható környezettel birjon,és jármű is legyen az online játékban is,és legyen dedikált szerver támogatás,modokkal.
Kábé ennyi.Sajna szerintem pár játék nem fog nagyot szólni,ha jön is,pl.a jócskán tologatott Singularity,de szerintem a Fear 3 se lesz jobb,mint a 2...amit szerintem azért méltatlanul húztak le ennyire...
Ami meg még odébb van sajna,de remélem,nem Area51-féle bukta lesz,az az új x-com,elég tetszetős a képek alapján,de az szerintem idén felejtós,dátumot nem néztem még,de elég friss hir. -
HS 2142
őstag
-Battlefield 3
-Beyond Good & Evil 2
-XIII folytatás
-Prince of Persia új rész (lehet valami újragondolás is, bár a "mese" PoP azért elmaradt a SoT trilgiától és ahogy hallom a Forgotten Sand is, de ennek még utánajárok)
-Guild Wars 2 megjelenési dátum
-Valami Halo PC-re -
Akos96
senior tag
"Természetesen most is adott a lehetőség azok számára, akik akkor nem tették meg, hogy most leírják, és megosszák velünk saját listájukat."
-Bionic Commando Rearmed 2
-Naughty Bear!!!(Legyeeen demó
)
-METAL GEAR SOLID, mindegy milyen
-GT5 megjelenési dátum
-Portal2 ill. HL: EP3
-A Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier-re (csakazértis kiírom. Milyen szépen mutat majd a doboz oldalán) kíváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy összeállítás arról, hogy minek örülnénk ha az E3-on esetlegesen bejelentenék, vannak közöttük olyanok amiknek a bejelentése talán már meg is történt, és olyanok is amikre kicsi az esély.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest