Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Tigerclaw #23 üzenetére
a modernwarfeben 2 is torzitott, a fegyver nagyon bután nézett ki. mert ugye a bal monitoron volt az egyik fele és szerintem veszettül hülyén néz ki. engem nagyon zavarna a csik ahol összeérnek a monitorok. nem tudom amúgy miért próbálják ezt az emberekbe sujkolni. jelen állapotában igy nem hiszem hogy bárkinek is megérni az eszméletlenül sok pénzt érte
-
M@trixfan
addikt
Ugyan ez már fél-off, de én még mindig azt mondom, hogy sokkal meggyőzőbb élmény egy 1080P-s projektorral kilőni a képet két méter szélesre 5.1-es térhangzással mint az íróasztalnál erőltetni ezt. Költséghatékony 720P-s megoldásra is van mód, ugyanígy a hangrendszernél is. Gyakorlatilag minimum 130 000 Ft az eyefinity belépő: két pocsék TN monitor és az 5850-5870 árkülönbözet. Az Acernek már van 200 000 Ft-ért 3D-s dlp házimozi vetítője, 1080p is van már 280 000 környékén. Nem kicsit más szféra és barátoknak/családnak is közösségi szórakozást nyújt.
-
Derrewyn
senior tag
Pont ezt akartam írni, a csávóból áradnak a stunning és hasonló jelzők, de a két szélső monitoron semmi lényeges nem látszik, teljesen feleslegesek. Ha meg valami UI dologra akarsz kattintani, akkor két képernyőn kell áthúzni az egeret.
Ez elég erősen súrolja a parasztvakítás kategóriát... -
LeslieG Jr.
őstag
Egy i7? Khm khm.
El tudod képzelni hogy egy AMD-s videóban ahol az Eyefinity-t reklámozzák éppen egy Intel proci dübörögne a teszt gépben? Ezt azért kétlem. Szerintem meg egy csúcsra járatott Phenom II x4 dübörög alatta.
De meg kell hagyni szépen viszi ebben a felbontásban.
-
Lenry
félisten
háátőőőő
látványosnak látványos, de igazából nem sok értelmét látom. ha megnézitek a videót, akkor szinte csak a középső képernyőn van valami a két szélsőn fal. vagy valami teljesen érdektelen -
Tigerclaw
nagyúr
Az is jól látszik, hogy ilyen extra széles megjelenítés csak olyan távolságból élvezhető, ahol pl. a kamera volt a videoban, vagyis jóval messzebb mint egy szokásos asztal esetén. Közel ülve a kép nagy része abszolút a perifériára szorulna. Kétmonitornyi kép bőven elég lenne, persze nem két monitorból összeállítva, hanem egy extra szélessel, olyan hajlított megoldással, amiben pár gyártó már gondolkozik. Persze akkor az eyefinity-re már semmi szükség nem lenne. Az eyefinity nagy hátránya az, hogy három monitor kell hozzá, meg olyan hardver ami elég is az ilyen extrém felbontáshoz. Olyan mindent a szemnek, semmit a kéznek megoldás a többségnek.
-
RI/OS
addikt
válasz
LeslieG Jr. #3 üzenetére
Egy i7+5870-el simán megy így
-
Voyage
aktív tag
A monitorok mögött jópofa a Lian Li ház...
-
Croissant
aktív tag
Csak nekem tűnik fura felbontásnak egy db monitorhoz az 1920x1280? Nem találkoztam még vele, csak azért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
Jó-jó az Eyefinity, de valahogy több vele a macera mint amennyit a játékokban ténylegesen ér. Autó- és repülő-szimulátor esetén növeli a sebességérzetet, de ennyit áldozni a perifériás látásra...
Még mindig úgy látom, hogy inkább az "ott vagyok" érzést kéne erősíteni és a 3D irányába fejlődni.
-
eL Geri
őstag
Lassan ideje és értelme lenne a monitor gyáraknak extra kis keretű LCDkkel kijönni (pl. 1mm)
Esetleg rögtön árulhatnák packban - 3 "keret nélküli" monitor + egy ilyen VGA -
luw2win
őstag
Durva szájmozgása van a csávónak
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
LeslieG Jr. #3 üzenetére
tuti egy phenom II x4 van alatta, elvégre ez az AMD csatornája Youtubeon.
-
Vistaboy
veterán
válasz
pengegyerek #2 üzenetére
A forrásoldalon is így írták. Akkor lehet hogy elírás. Mindjárt utánanézek.
MOD: Igazad van, elírták, valóban HD 5870-ről van szó. Mindjárt javítom.
Thx. az észrevételt.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Ezt csak minimum 3 monitornál jó. Két monitorral eléggé fura lenne.
-
LeslieG Jr.
őstag
Engem mindig az érdekelt az ilyen extrém felbontások kapcsán, hogy milyen gép hajtja ki ezt normális sebességel?
De hogy látványos az egyszer biztos.
[ Szerkesztve ]
-
pengegyerek
aktív tag
üdv. ez az 5780- as VGA nem 5870 vagy 5770 akarna lenni?
-
Ezt talán könnyebben feldolgoznám, mint egy FPS-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az ATI új technológiáját sorra használják ki a sikerjátékok, tehát a Dragon Age is beszállt ebbe a sorba.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Wifi erősítés mesh/extender/access point?
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest