Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a 20 milliós dolog azért nincs annyira kőbe vésve.
A SimCity pl. kijött magyarul, a Fifák és Sims 3 kiegek is jönnek/jöttek.
Csehországnak még Szlovákiával együtt sincs 20 millió lakosa ennek ellenére a Crysis 2, 3 is kapott cseh feliratot - magyart meg nem...
Gondolom a várható eladások alapján ha szerintük megéri lehet lokalizálni 20 millió alatt is.[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
válasz sultansmith #15 üzenetére
A DAO magyar nyelvezetét én is jobban szerettem figyelni, mert "szebb" és jobban átjön a régimódi szóhasználat (angolban ugye inkább csak szofisztikáltabban fogalmaznak ilyenkor), mint a DA2-ben a sima angolt, de sajna ez van. Az EA 20 millió fő alatti országokban ilyesmire nem költ, magyar szájúból meg ha összesen van talán ennyi a földön (inkább 13millió környéke lehet).
-
sultansmith
senior tag
A megjelenés napján lenne fontos. A magyar berhelők úgyis megcsinálják kiadó ide vagy oda, de ha alapból magyar lett volna, akkor az első tesztek után lehet megvettem volna.
Pedig elég jól beszélek angolul, de a szerepjátékokat a saját nyelvemen szeretem játszani.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
leviske
veterán
válasz sultansmith #12 üzenetére
Ezt még az EA adja ki itthon, szóval hivatalos biztos nem lesz. Ha később a sorozat forgalmazása átkerül a Cenegához vagy a PlayOn-hoz, akkor viszont esélyes, hogy jön majd az is.
-
sultansmith
senior tag
Ejha!
Nem tudja valaki, hogy jön-e magyar nyelven?
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Bad Pritt
félisten
Hát ez az igazi marketing.
Tudjátok, a beállított fotó ilyen, a valóság meg valahol itt van.
Ha tehetném, én is a legjobb részeket vagdosnám össze a trailerekhez, de az igazi gameplay-ben már túl sok a változó ahhoz, hogy el lehessen fedni a negatívumokat.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Huma
addikt
6-9 secnél az egyik fószer eléggé hajaz Ríviai Geraltra. Legalábbis messziről.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
leviske
veterán
Most nem azért, de Blacwall-ból eddig csak és kizárólag ennyit láttunk, de azt eddig is. A maradék kb 6 társról meg semmi. Pedig ott van Varric, Leliana, Culen. Legalább róluk lehetett volna még említést tenni, ha már korábbról ismert karakterek.
Amúgy épp akartam kérni, hogy Alix W.R. ne legyen már megint valami asszisztens, mert a ME3-ban Traynorként hallottam eleget, erre most látom, hogy Ő lett a női verzió hangja. Bár mondjuk a másik trailer alapján a férfi verzió legalább elég jól el lett találva és úgyis azzal terveztem menni.
-
gianni85
veterán
ezekben a megrendezett videókban baromira tetszik a játék, cserébe a múltkori sárkányharcos gameplay videó tiszta lehangoló volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest