Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
Nem hittem hogy ezeket a kijelentéseket is megérem tőled
Régóta hanyagolom a DA2 játékot, főleg mert 1 halom hsz-om törölték, meg aki válaszolt azokét is, de mind 1.
Trailerek, videóbejátszások nagyon látványosak, de ebben kimerült minden, akkor már inkább 1 animált filmet készítsenek belőle.
Nagyobb sikere lenne tuti (a mostani trailer is példa rá)
DA2 tökön szúrással simán felért nálam, no meg simán vitte nálam az évtized buktáját, ekkora szívást már nagyon régen nem láttam.
Az eladások árulkodnak, még most is fogy annyi DAO nálunk a boltokban, mint DA2
Ezután minden játékkal óvatosabb leszek vásárlás terén, ennyit elértek
Ez a tinik játéka lett, ezt bizonyítottam is még a demó idején
DA3 , mindenesetre ettől sokkal szebb jövőt hozzáhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
leviske
veterán
Nem az előzményekhez hasonlítom, hanem ahhoz, amit vártam. Megint beígértek mindent, amiből végül a változatosabb helyszín és ellenség valósult meg. Gyakorlatilag ezzel a DLC-vel érték el, hogy a DA3-ra csak akkor leszek vevő, ha látom az előzetesekből, hogy maradéktalanul visszatért az Origins hangulata.
-
leviske
veterán
Tallis-t minimum lett volna alap karakterként tálalni, ha már rá épül a sorozat.
Amúgy várható volt, közel ugyanazt a taktikát játsszák el, mint a Mass Effect 2 esetében. Most majd jön egy olyan pack, amivel a companionok ruházatát lehet változtatni, aztán meg egy régi Origins szereplő tér vissza (Sten stílszerű lenne), végül pedig kapunk egy DA2 történései után játszódó, Flemeth terveit kibontogatni kezdő DLC-t.
Kár, hogy a Legacy-val évekre elvették a kedvem a Dragon Age DLC-ktől.
-
kpal
nagyúr
Ennek csak örülnek majd sokan.
-
Vistaboy
veterán
Neked van igazad, elnéztem, a Redemption-ről van szó. Javítottam.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
kovsol
titán
The Guild -t pedig én esküszöm a WoW -hoz kötöttem eddig.
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest