Dragon Age II: Mark of the Assassin DLC októberben

Azt hiszem, nem túlzás azt állítani, hogy a Dragon Age II az első olyan BioWare játék, ami erősen megosztotta a rajongókat. Voltak, akik imádták a leegyszerűsített, akcióközpontúvá vált játékmenetet, míg az első rész szerelmesei nagyrészt csalódtak benne, mondván, hogy ez is csak egy újabb hack & slash akciójáték lett, nem pedig RPG.

A készítők ígérete szerint a készülő Dragon Age 3 már a játékosok visszajelzései alapján készül, de addig is, amíg az megjelenik, régi jó szokásukhoz híven tovább bővítik a második rész tartalmát. A Mark of the Assassin című DLC-ben egy Tallis nevű elf tolvajlányt kapunk a játékhoz, aki képességeit tekintve átmenetet képez Warric és Isabela között.

A Mark of the Assassin DLC története röviden arról szól, hogy Hawke és Tallis egy orléz főúr kastélyának kazamatáiban őrzött híres ékszer, a "The Heart of the Many" ellopására szövetkeznek. Azt természetesen mondani sem kell, hogy a hely tele van mágikus csapdákkal, ráadásul a kastélyt őrző katonákon kívül temérdek szörnnyel is el kell majd útközben bánnunk.

A Dragon Age II-höz készülő legújabb DLC egyik érdekessége még, hogy Tallis hangját az a Felicia Day adja, aki a Redemption című websorozat főszereplője is volt, amit a Dragon Age alapján készítettek. Az új karakterről egyelőre nincs bővebb információ, a hivatalos oldalon valószínűleg hamarosan megismerhetjük egyéb képességeit is.

A Mark of the Assassin DLC megjelenése október 11-én várható PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra egyaránt, áráról eddig még nincs információ, de várhatóan hamarosan felkerül a BioWare oldalára, így mindent megtudhatunk róla.

Azóta történt

Előzmények