BioWare: A Dragon Age 3 az előző két epizód legjobb elemeit fogja tartalmazni

A BioWare vezetője, Dr. Ray Muzyka arról beszélt a Gamescom kiállításon a PC Gamer stábjának, hogy mit terveznek Dragon Age 3 című játékkal kapcsolatban. Elmondása szerint a készülő harmadik rész az Origins és a Dragon Age II rajongóknak is meglepetésekkel fog szolgálni, ugyanis "össze fogják házasítani" a két rész legjobb elemeit a folytatásban.

(Akik figyelemmel kísérték a BioWare játékait, azok emlékezhetnek, hogy a Dragon Age II fejlesztésének kezdetén ugyanezt mondták, csak akkor az Origins és a Mass Effect 2 erényeinek egyesítését tervezték elérni. Mivel jómagam mindkét játékkal gyakorlatilag hónapokat töltöttem el, így bizakodva vártam a folytatást. Ám az eredmény nem éppen az lett, amit ígértek - lásd az előzmények között a Dragon Age II tesztet.)

Az interjú során Dr. Ray Muzyka azt is elmondta, hogy a BioWare egyik legalapvetőbb ismérve, hogy komolyan veszik a játékosok visszajelzéseit, így azoknak a rajongóknak a véleményét sem ignorálták, akik a Dragon Age II esetében egy újabb Origins részt vártak. Viszont ez nem azt jelenti, hogy most 180°-os fordulattal visszatérnének az első rész struktúrájához, hiszen figyelniük kell az új rajongók üzeneteire is, akiknek pont ezen újítások miatt tetszik a játék.

"Nekünk, mint játékfejlesztőknek az a dolgunk, hogy mindkét rajongói tábor visszajelzéseit figyelembe vegyük, valamint megvizsgáljuk annak lehetőségét, hogy a Dragon Age franchise elkövetkezendő játékaiban ezeket hogyan tudnánk egyesíteni. Úgy gondolom, hogy jelenleg egy nagyon jó terve van a csapatnak. Van pár dolog a tarsolyukban, amivel képesek mindkét oldal játékosait meglepni, ezek házasságából pedig egy olyan játékot készítenek, amit a régi és új rajongóink egyaránt szeretni fognak... a Dragon Age: Origins és Dragon Age II legjobb elemeit fogják egyesíteni. Már alig várom, hogy részletesebben is beszélhessek erről a jövőben." - mondta Dr. Ray Muzyka az interjú végén.

Azóta történt

Előzmények