Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
remélem jön ezután a grid2 is!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Enton
addikt
válasz LackoMester #16 üzenetére
HA debütálnak most szeptemberben a karik és lesz jóárasított, akkor nem lehetetlen hogy többen is így fognak majd tenni.
Olyan nagy gépigénye nem hiszem hogy lesz neki. Ha mégis az az el***t dx11 kódnak lesz köszönhető."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
LackoMester
addikt
olyan Sega Rally feelingje volt az egész videónak...elsö ránézésre erös gépigényre számitok(persze DX 11 karin fogom nyomatni) hamár-homár legyen kövér
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
RandomGosu
senior tag
sokkal elethubb lett az egesz, NFS mellett ez lesz szerintem meg sikeres
-
ruti
Közösségépítő
nyálcsorgatósan jól néz ki...
kb. így néztem anno a CMR 2-t is az 1 után...
amikor kijött, akkor meg költhettem az upgradre...csak legyen fizikája is !!!
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
copass
veterán
de mikor jön máááár!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
bacsis
Közösségépítő
válasz eclipse006 #6 üzenetére
1440X900.. ha Ultra részletesség max az élsimítás bizony nemsokkal megy a játék 10FPS fölött Elkélt alá a 4850+4870CF hogy még úgy is folyékony legyen a játékmenet...
-
pengegyerek
aktív tag
üdv nekem is gyengébb VGA- m van egy 8800 GTS 320 megás és az élsimításon kívűl 1360×768 minden maxon elmegy és nem szaggat vagy csak nagyon ritkán amikor tölt.
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
eclipse006
őstag
milyen felbontáson nem volt elég a dirt-nek a 4850?igaz nekem 3850-em van ami jóval gyengébb,de én maxon toltam 1360x768-on,a kis monitoromnak ez a natív felbontása
egyébként nagyon szép a grafika,már alig várom hogy játszhassak vele!!!
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
menalcas
őstag
A videó jó , a zene isten (SOB), de valahogy totál nem illik a vidi alá, az elején totál ráláll az ember a zenére, de vidi nem pörög be mint a szám, kár , pedig mind2 zsír de így kicsit gáz, a játék viszont jónak tűnik, reméljük jól optimalizálják, és a kocsik fizikáját is eltalálják
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
bacsis
Közösségépítő
nem rossz, tényleg szép.. dee ha belegondolok, hogy az első részhez kevés még egy 4850 is ha mindent max-ra rakok, akkor elgondolkoztató hogy ennek mi lesz majd elég
-
sagesz93
addikt
ez k...va jó lesz csak lenne már itt december
Remélem úgy ahogy a grid-et is, ezt is eltalálják optimalizálás terén. -
nrgia
őstag
Gyönyörűséges....
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
luw2win
őstag
azta de várom, nagyon szép lett, csak legyen jól optimalizálva
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest