- Bestbuy játékok
- Path of Exile 2
- GTA VI
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
joysefke
veterán
válasz FoxiestFox #17 üzenetére
sokkal jobb volt a grafikája.
ez max Deus Ex ""The cartoon edition" lehet mellette. Szvsz már 10 éve magasabban volt a grafikai mérce PC-n mint amit ez a videó mutat...
J.
-
félisten
-
joysefke
veterán
A grafikát is feltúrbózzák, vagy marad ez a 2000-es évek eleji feeling?
J.
-
Wlac
Ármester
Sehogy sem bírtam rávenni, hogy fusson i4s-sen. A menüig minden rendben volt, de utána játékindításkor mindig crash-sel, így soha egy percet sem játszottam vele. A PC változatnak azért örülök, mert végre esélyem lesz végigvinni, feltéve persze, ha nem úgy viselkedik, mint a telefonon. Mivel egy fontért vettem (decemberi akció), ezért nem követeltem vissza a pénzem, mivel úgy voltam vele, hogy ha majd lesz új IOS eszközöm (iPad-del szemezek), akkor azon végigviszem, de nagyon gáz dolog, hogy a fejlesztők ennyire látványosan lesz*rták a játékot a kiadás után.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
solaris17
aktív tag
Fú de király
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
Vico87
tag
Na jó, de az igazi kérdés az, hogy ez be lesz-e fejezve, és hogy javították-e a crash-eket. Én az iOS verziót vittem végig, és az egy "TO BE CONTINUED" felirattal "fejeződik be," természetesen némi cliffhangerrel. Arról nem beszélve, hogy egy idő után eléggé sűrűn crashelt, és voltak zavaró bugok is.
-
félisten
Nagyon kell a pénz a srácoknak.. remélem, az új rész fejlesztésébe forgatják
-
nagyúr
tök jó, lassan minden mobil platformra írt játék elérhető lesz pc-n. úgy tűnik, a pc-k már elég erősek ahhoz, hogy futtatni tudják a tenyérnyi gépekre írt kódot. /troll mode off
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Bad Pritt
félisten
Párhuzamosan fut vele, inkább a könyvvel ápol szorosabb kapcsolatot (azonos oldal azonos szereplői vannak itt is).
Ami érdekelne, hogy ez tulajdonképp a játék portolása lesz PC-re, vagy feloldják a butításokat, amivel elérték, hogy a Human Revolution motorja elfogadhatóan fusson tabokon is.. Gondolok itt arra, hogy picit furcsa lenne a butított fizika és alacsony minőségű textúrák, mikor egy 2 és fél éves játék ugyanezzel a motorral sokkal szebb.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pylon
tag
[ Szerkesztve ]
-
Rebourne
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
itt is májbeteg mindenki? de még a falak is
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
.LnB
titán
Mennyit tesz hozzá az alap játékhoz? Mert az nagyon tetszett.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest