Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz jonnyjoker01 #28 üzenetére
Azt várhatod!
Ha ki is jön, akkor sem mostanában.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon várom már ezt a játékot, nagyon remélem PC-re is ki fog jönni hamarosan
Üdv. Johnny
-
törölt tag
Uh, ez valahogy kimaradt, biztos taszitott, hogy MMO-kent hivatkoznak ra allandoan. Kossz az infot, de nagyon gyanus nekem ez a coop-centrikussag, hogy csak pl Borderlands-fele szingli lesz (azaz van de minek). Na majd nezek rola velemenyeket ha megjelenik, iden amugy se lenne mar ra idom.
-
powered
tag
Én előrendeltem ps4-re. De a célzásom még gyatra... remélem hozzá lehet szokni. Csak ettől félek. Biztosan jó játék lesz.
-
Hunzoza
csendes tag
Szépnek szép, de a béta alapján nem mondanám forradalminak. Látni hogy tolták bele a pénzt, a jelenlegi szerény konzolos felhozatalban valószínű hogy jól fog szerepelni.
-
Liquid Snake
aktív tag
Nem rossz
A Hideo Kojima Game
-
törölt tag
válasz Sirandrish #20 üzenetére
Hat nezd meg az alairasat, mi mast mondana
Reszletjeiben nem fogsz semmi forradalmi talalni, az osszhatas es az egesz puszta ambicioja az ami elegge peldatlan. Meg hat Bungie, ha csak feleannyira lesz elvezetes a jatekmenet mint a Halo-kban mar elegedett lehet mindenki.
Kar, hogy teljesen multi orientalt, az egyetlen ok amiert nalam kimarad -
Sirandrish
legenda
Annyira mondtad hogy milyen fuu meg huu hogy azt hittem végre tényleg valami újat látok
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
Hát akkor a 6fős raid csak egy 6 fős coop...persze ettől még lehet állat, a Border első része is fasza volt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bad Pritt
félisten
Ez a játék ordít egy jó kis egér+bill irányításért, de ez csak az én véleményem. Meg úgy az egész koncepció olyan, ami rohadt jól működne PC-n (működni is fog, hehe ). De lehet csak azért mondom ezt, mert az én ismeretségi köröm inkább Steames, mint Live-os.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
anulu
félisten
szép meg jó, csak béna vagyok konzolon az fps-hez. úgyhogy kimarad, majd nézem a yt videókat.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Prof01
veterán
Jó lesz ez! Már csak 17 nap!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Nincs külön healer meg tank. Kb. úgy kell elképzelni mint borderland-et. Fegyvereket bárki használhatja, ha megvan a hozzá szükséges szintje, az armorokat meg csak az azonos kasztok...
Live-Die-Respawn
-
Kirrr
aktív tag
válasz Sirandrish #12 üzenetére
kb. mint a Borderlands
-
Sirandrish
legenda
ÉS mit csinálnak? Van healer vagy tank? Vagy csak más-más fegyvert használnak és ennyi?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #10 üzenetére
3 kaszt van benne, kasztonként kettő skill tree. Később lesznek majd újak.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
És vannak benne kasztok is vagy 6an ráfeküdnek a balklikkre?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Felfedezhető benne a Halo játékok stílusa, lévén a Bungie csinálja.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Miez? Halo más néven?
-
bbTamas77
aktív tag
Erre van igény, akció, harc, látványos legyen, ennyi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest